Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (881. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
20.355
Cevap
798
Favori
1.766.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
49 oy
Giriş
  • Merhaba benim de hatırlayamadığım film bir genç kızı kaçırıp barbie bebek gibi süslüyorlar kız kurtulup hepsini öldürüyor çok eski bir film değil kafayı yiyeceğim takıldı kafama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kırık bir eski tip telefondan tuşlama yoluyla rastgele numara çevirir ve bir genç telefona çıkar .Çocuktan yardım ister. ve aksiyonlu sahnelerle film sonunda kadını bulur. adını bilen bilmeyen herkesin yardımına ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Nickko35

Merhabalar,
    bir adam eroin alışverişinde birilerini ölüdüren polislerin videosunu çeker.Adamlar farkeder ama adam kaçar. adamın evine gelirler ve adamı öldürüp karısını kaçrırlar. kadın hapsettikleri evde
    kırık bir eski tip telefondan tuşlama yoluyla rastgele numara çevirir ve bir genç telefona çıkar .Çocuktan yardım ister. ve aksiyonlu sahnelerle film sonunda kadını bulur. adını bilen bilmeyen herkesin yardımına ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
    Cellular (2004)
  • Bir adam karisi yahudi olduğu için inançlarından dolayı hasta olduğu halde hastaneye gitmiyor ölüyor komşular çocukların yetim olduğunu bildiriyor çocukları alıyorlar çocukların birini gerizekalı kampına gönderiyolar birini kisirlastiriyorlar 4 oğlunada farklı birşey yapıyorlar filmin sonunda kavuşuyorlar ama zihinlerini yitirmiş halde film 90 larda izlenmiş bir çocuğun filmde adi richard mis babalarida tom cruise a benziyormuş eğer doğru cevabı verirseniz çok mutlu olurum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick bulamayan herif

Bir adam karisi yahudi olduğu için inançlarından dolayı hasta olduğu halde hastaneye gitmiyor ölüyor komşular çocukların yetim olduğunu bildiriyor çocukları alıyorlar çocukların birini gerizekalı kampına gönderiyolar birini kisirlastiriyorlar 4 oğlunada farklı birşey yapıyorlar filmin sonunda kavuşuyorlar ama zihinlerini yitirmiş halde film 90 larda izlenmiş bir çocuğun filmde adi richard mis babalarida tom cruise a benziyormuş eğer doğru cevabı verirseniz çok mutlu olurum
    Muhtemelen After the Promise (1987)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick bulamayan herif

Helal reis 5 dk olmadan böyle bi filmi bile bildin
    Daha önce birkaç kez aynı film sorulmuştu ve cevap vermiştik. Ondan dolayı kolay oldu.
    20-25 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam Fransız yapımı bir film izlemiştim. Filmde birkaç kişi merdivenlerden yukarı piyano taşırken bir çocuk misketlerini düşünüyor ve piyano merdivenlerden aşağı yuvarlanıp tüm şehrin sokaklarını alt üst ediyor.

Bu film konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim 🙏

Orijinalden alıntı: sonsuzmermi

Merhaba
    20-25 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam Fransız yapımı bir film izlemiştim. Filmde birkaç kişi merdivenlerden yukarı piyano taşırken bir çocuk misketlerini düşünüyor ve piyano merdivenlerden aşağı yuvarlanıp tüm şehrin sokaklarını alt üst ediyor.

Bu film konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim 🙏

Şöyle bir sahne var.

Laurel & Hardy The Music Box 1932
  • Arkadaşlar D smartın ilk çıktığı yıllarda dizi kanallarının birinde 2. Sıradaki kanal olabilir. Sarışın bi kadın kocası ve çocukları vardı. Aile komedisi bir sitkom du. O dönemler George Lopez Show diye bir dizi vardı ikisinide izliyordum belki çağrışım yapabilir. Aradığım dizinin adında Sanırım wife kelimesi geçiyordu. İki gündür düşünüyorum bulursam tekrar izleceyim. Simdiden sağolun

3 tane genç vardı sanırım. 2 erkek 1 kız. Filmin son sahnelerinde bunlar yakalanıyordu ve filmin villaini kızın serçe parmağını camla kesiyordu. Koparıyordu galiba.

En son da erkeklerden birisi dövüşürken sırtına duvardaki bir çıkıntı girmişti. O yüzden ölmüştü. En son sahnede ise ölen erkeğin mezarının başında diğer 2 arkadaşı vardı. Evlenmişlerdi sanırım.

Hatta galiba villain hiç beklenmedik alt seviye birisi çıkıyordu falan son sahnelerde.

Soran kişi bendim zaten. Doğru cevap gelmedi, daha doğrusu cevap gelmedi.

2010lu yılların başı olabilir.

Obili bırak şimdi mütevazılığı. Cellular filmini ben de biliyorum ama adını hatırlayamıyordum. Birkaç ileti evvel within the rock filmi daha evvel sorulmuş yanıtı verilmişti. Kimbilir hangi sayfada kalmıştı. İçinde rock adı geçtiğini hatırlıyordum ama mecburen internetten yarım saat arama yapmak zorunda kalmıştım.

Çünkü neden? Sendeki hafıza bende yok da ondan tak diye yanıtlıyorsun. Arkadaşın sorduğu filmlerin çoğunu daha önce sorulduğu için biliyorum ama sayfalarca dolaşmak deliye pösteki saydırmak demektir. O nedenle sen bence kendini fazla küçümseme. Hafıza her kula verilmiş birşey değil.

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Obili bırak şimdi mütevazılığı. Cellular filmini ben de biliyorum ama adını hatırlayamıyordum. Birkaç ileti evvel within the rock filmi daha evvel sorulmuş yanıtı verilmişti. Kimbilir hangi sayfada kalmıştı. İçinde rock adı geçtiğini hatırlıyordum ama mecburen internetten yarım saat arama yapmak zorunda kalmıştım.

Çünkü neden? Sendeki hafıza bende yok da ondan tak diye yanıtlıyorsun. Arkadaşın sorduğu filmlerin çoğunu daha önce sorulduğu için biliyorum ama sayfalarca dolaşmak deliye pösteki saydırmak demektir. O nedenle sen bence kendini fazla küçümseme. Hafıza her kula verilmiş birşey değil.
    Doğru , hafızam fena sayılmaz ama her cevabı oradan verecek kadar değil. Birçok soruyu ben de arayarak buluyorum. Belki biraz daha teknik arıyorum. bkz . https://forum.donanimhaber.com/adi-hatirlanamayan-filmleri-bulma-yontemleri--116252371

@The Ace of Spades önceden sorulduğunda da biraz bakmıştım ama sonuç alamamıştım. Hele biraz daha bakalım

O başlığını daha evvel de gördüm. İnanolsun dediklerini tıpatıp uyguluyorum, bir tane bile film bulamadım o yöntemlerle.Yoksa sorulan her filmi görüyorum burda. Nasıl oluyor anlamadım ben de... Beceri herhalde...

Sana bir film sorsam bulabilir misin? Daha evvel de sormuştum.

Bir aile komedisi. Eski bir film. Yanılmıyorsam zenci bir aile var. Film boyunca başlarına gelmedik dert kalmıyor. Filmin ben sadece sona yakın kısmını hatırlıyorum, bir maceradan mı tatilden mi ne dönüyor bunlar. Dönerken adam iş buluyor ya da işinin başına dönüyor. Basın odasına doluşuyor adamın. o da kurşun kalemini henüz açmış tam işe başlayacak, basın soruyor ne diyeceksiniz bu konuda falan diye. O da cevap veriyor: "daha kalemimi yeni açtım" elimde kalemle bu görüntüsü manşet oluyor TV haberinde. Bir arkadaş bu filmi hatırladı, diyor ki bu adamın ikiz çocukları vardı filmde ve bir koşu yarışına katılıyorlar. İkizlerden biri yorulduğunda çaktırmadan diğeri onun yerini alıyormuş. Bu şekilde yarışı kazanmışlar

Bulabilirsen sevinicem...

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

O başlığını daha evvel de gördüm. İnanolsun dediklerini tıpatıp uyguluyorum, bir tane bile film bulamadım o yöntemlerle.Yoksa sorulan her filmi görüyorum burda. Nasıl oluyor anlamadım ben de... Beceri herhalde...

Sana bir film sorsam bulabilir misin? Daha evvel de sormuştum.

Bir aile komedisi. Eski bir film. Yanılmıyorsam zenci bir aile var. Film boyunca başlarına gelmedik dert kalmıyor. Filmin ben sadece sona yakın kısmını hatırlıyorum, bir maceradan mı tatilden mi ne dönüyor bunlar. Dönerken adam iş buluyor ya da işinin başına dönüyor. Basın odasına doluşuyor adamın. o da kurşun kalemini henüz açmış tam işe başlayacak, basın soruyor ne diyeceksiniz bu konuda falan diye. O da cevap veriyor: "daha kalemimi yeni açtım" elimde kalemle bu görüntüsü manşet oluyor TV haberinde. Bir arkadaş bu filmi hatırladı, diyor ki bu adamın ikiz çocukları vardı filmde ve bir koşu yarışına katılıyorlar. İkizlerden biri yorulduğunda çaktırmadan diğeri onun yerini alıyormuş. Bu şekilde yarışı kazanmışlar

Bulabilirsen sevinicem...

Gogıl dayıya movie I just sharpened my pencil yaz ve bak.

Moving (1988)
    https://www.imdb.com/title/tt0095662/

Sen nasıl bir insansın demicem, ben nasıl bi beceriksizim dicem bu defa.

Sağol.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.