Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (881. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.791
Cevap
772
Favori
1.532.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 2 gün
  • Cevaplayan Üyeler 5631
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 10
  • Ortalama Mesaj Aralığı 6 saat 8 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 282
  • Favoriye Eklediklerim 772
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • obili (795 mesaj) X kare (610 mesaj) Pori (494 mesaj) X@ndeR (308 mesaj) Thomas Anderson (249 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (7662 mesaj) Mobil (3982 mesaj) Tablet (155 mesaj) (1 mesaj) Mini (360 mesaj) Uygulama (152 mesaj) (45 mesaj) (56 mesaj)
  • @
32 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Adını hatırlayamadığım bir film. 9- 10 yaşlarında varlıklı aile çocuğu, sanırım savaş yüzünden olsa gerek, ailesini ve çevresindeki bütün insanları alıyorlar. Çocuk yalnız kalıyor, sudan çıkmış balık gibi ne yapacağını, ne yiyip ne içeceğini bilemiyor.buzdolabında falan ne bulursa onu yiyor. Bisikletle geziyor. Derken mecburen hayata atılmak zorunda kalıyor. Bu filmi bilen var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: animask

Arkadaşlar google alt üst ettim yok bulamıyorum deli olucam 2 gündür.
    Film şöyle bir şirket zamanda tur düzenliyor birisi titanic birisi zeplin biride dinazorlara gidiyor tek kural var hiç bir şeye dokunma ama turda birşeyler ters gidiyor ve geleceğe dönüyorlar ama gelecek değişmiş heryerde dinazorlar var nesilleri tükenmemiş bulamadım adını bi türlü yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Sound of thunder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar benim adını hatırlayamadğım eski bir film var yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını beklerim

Uzun zamandır arıyorum google da bile arttım bir sürü kelimelerle ama bulamadım

konu şöyle...

bir askeri film bölük gibi bir yer sanırım bir grup asker var insanları öldürüyorlar öldürme yöntemleri ise arabayla bir ormana götürüp bırakıyorlar gizli siahlar olduğunu söylüyorlar bir süre sonra peşinden gidip insanı avlıyorlar

sarışın mıydı bilmiyorum ama bi asker bunlardan intikam alıyor bunu da ormana salıyorlar ama bu hepsini öldürüyor
    bide bu askerler öldürdükleri insanların kulaklarını kesiyorlardı galiba hatırladığım bu kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByGuler

Merhabalar benim adını hatırlayamadğım eski bir film var yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını beklerim

Uzun zamandır arıyorum google da bile arttım bir sürü kelimelerle ama bulamadım

konu şöyle...

bir askeri film bölük gibi bir yer sanırım bir grup asker var insanları öldürüyorlar öldürme yöntemleri ise arabayla bir ormana götürüp bırakıyorlar gizli siahlar olduğunu söylüyorlar bir süre sonra peşinden gidip insanı avlıyorlar

sarışın mıydı bilmiyorum ama bi asker bunlardan intikam alıyor bunu da ormana salıyorlar ama bu hepsini öldürüyor
    bide bu askerler öldürdükleri insanların kulaklarını kesiyorlardı galiba hatırladığım bu kadar :)
    The Base 2

• Benim hatırlayamadığım filmse şu.

Eski bir film fazla hatırladığım şey de yok film bilim kurgu filmi insanlar arasında artık evrimleşmişmi denir başka tür insanlar var görünüşlerinde insanlardan ayıran bir fark yok ama süper güçleri var (güçlerini hatırlamıyorum) konusu ise bu güçlü insanlar gücümü şune devrediyorum diyerek tüm gücünü devredebiliyor yanlış hatırlamıyorsam gücünü devrettiği zaman devreden kişi ölüyor bu güçlü insanlar içinde bir zorba genç var ailesi dahil herkesin gücünü zorla alıyor baya güçleniyor daha fazla güç almak istiyor başka bir iyi genç var bunu durdurmaya çalışıyor ama gücü yeterli gelmiyor sonlara doğru yanlış hatırlamıyorsam babası ölüm döşeginde olmeden önce oğluna gücünü devrediyor hatta bu olay tam olarak kötü karekterle iyi karekter savaşırken oluyor şoylede bir replik aklımda tam savaşırken güç transferi oluyor ve kotü karekter iyi karektere ooo birileri yükseliyor heralde gibi birşey diyor (yükselmek: gücün devredildiği kişinin güclenmesi)

İnşallah bilen ismini hatırlayan çikar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat akgüllll -- 6 Ekim 2019; 5:12:40 >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • Ceza bitti teşekkürler.

Film de benim izlediğim bir film değil. Beğenirsen haberimiz olsun.
  • Sanırım 5-6 yıl önce izlediğim bir filmdi. Evden hiç dışarı çıkmayan (Agorafobisi olan) bir kadın abisi ölünce ona her gün yemek getiren çocuk arkadaşları ile kadının cenazeye gittiğini düşünerek evi soymaya çalışıyorlardı. Ne kadar yere baktıysam filmi bir daha bulamadım. İzleyen arkadaşlar varsa ismini yazarlarsa çok mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Sound of thunder

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim X kare
  • obili o kullanıcısına yanıt
    Orta şeker bir film. Yani kötü değil ama izlemesen de olur. Bana göre tabii...
  • tesekkurler, hafızan baya iyiymiş bire bir konusunu yazmışssın.O zamanlar 14 yaşındaydım ,Çocuk oldugumdan filmin cok etkisinde kalmıştım.O yıllarda kanal 6 yada hbb diye kanal vardı, muhtemelen bunlardan birinde yayınlanmıştı.Tekrar seyredeyim diye günlerce nette arattım bulamadım.Umarım bulabiliriz, sende bulursan bana iletirsen memnun olurum.
  • 90 lı yıllarda izlediğim bir yabancı filim vardı, filimde uzayda bir kayayı kazı yapan insanları bu kayanın içindeki tarih öncesinden kalma bir yaratık öldürüyordu. Bu filimden hatırladığım bir sahnede dünyada yaşayan insanlar bu yaratığı hasta ve yaşlı olanlar demir kutuya kendileriyle hapsedip uzaya fırlattıkları sahne aklımda
    Filmin ismini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akiff4220 -- 8 Ekim 2019; 16:6:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akiff4220 a kullanıcısına yanıt
    Within the rock (1996)
    https://www.imdb.com/title/tt0118183/

Bi tane matkap var ucundaki çivi fırlıyo, kayaya saplanıp dönüyo dönyo iyice içine girince patlıyo. Ekipdeki kadın uzaylıyla mücadele ederken kendi gafasını patlatıyo bunla. Aklımda kalmış

Güzel filmdir. Uzaylılı yaratıklı korku filmi seven varsa izlenir.
  • Merhabalar.Filmi uzun zaman önce kanaltürk kanalında izlemiştim. Film afganistanda geçiyordu büyük ihtimalle. Amerikan askerleri göreve gitmişlerdi.Yolda düşman bir güçle karşılaşıyorlardı. Ellerindeki ısı aleti gibi bir şeyle baktıklarında üçgen cisimler görüyorlardı. Bi zaman sonra hepsi tek tek ölmeye başlıyordu ve en son bi asker kalıyodu. Bu adam da uzun bi yol yürüyordu ,en sonunda beyaz bir ışıkla karşılaşıyordu. Sonra yeryüzünü gezen bi sahne giriyodu arkaplanda da kuran okuma sesi geliyodu. Filmin sonunda son kalan adam hastane gibi bir yerde yatakta havada duruyordu ve bir elinde üçgen şekilde bir madalyon vardı. Çok acayip bir filmdi. Aklıma takıldı, bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usame9955

Merhabalar.Filmi uzun zaman önce kanaltürk kanalında izlemiştim. Film afganistanda geçiyordu büyük ihtimalle. Amerikan askerleri göreve gitmişlerdi.Yolda düşman bir güçle karşılaşıyorlardı. Ellerindeki ısı aleti gibi bir şeyle baktıklarında üçgen cisimler görüyorlardı. Bi zaman sonra hepsi tek tek ölmeye başlıyordu ve en son bi asker kalıyodu. Bu adam da uzun bi yol yürüyordu ,en sonunda beyaz bir ışıkla karşılaşıyordu. Sonra yeryüzünü gezen bi sahne giriyodu arkaplanda da kuran okuma sesi geliyodu. Filmin sonunda son kalan adam hastane gibi bir yerde yatakta havada duruyordu ve bir elinde üçgen şekilde bir madalyon vardı. Çok acayip bir filmdi. Aklıma takıldı, bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    The Objective (2008)
  • obili o kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Teşekkürler baya aramıştım nette bulamamıştım şimdi de Türkçe dublajını arıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bulunacağına dair pek umudum yok ama bir maymun belgeseli arıyorum ben.

Şimdi maymun belgesellerini araştırsam, tüm belgeselleri sırf o sahnesini görebilmek için bulmak ciddi bir zaman ve uğraş gerektirecek. Aranızda hatırlayıp adını söyleyen çıkarsa sevinirim.

"Maymunlar kendi aralarında koloni haline gelmişler... Güçlü erkek maymunlar baskın... Zayıf olan zavallılara ne dişileri veriyorlar ne de yemek. Onlar bu yaşam kavgasında hep yeniliyorlar. Bir yiyecek bulunsa güçlüler hemen çöreklenip zayıflara izin vermiyor. Belki arkada birşeyler kalırsa sadece onu yiyorlar zayıflar.

Birgün birşey oluyor... Maymun kolonisi insanların yaşadığı hastane gibi birşey buluyorlar çölün ortasında. Bu tesisin yemek artıklarının döküldüğü, tellerle çevrilmiş bir alanı keşfediyorlar. Tabii ki güçlüler zayıflara baskı yaparak içeri girmelerine engel oluyor. Güçlüler tellerden tırmanıp içeri giriyorlar ve bu yemek artığı cennetini mideye indiriyorlar.

Ama... Aması var işte. Meğer yemek artıkları son derece bozukmuş, sürüdeki bütün güçlü ve barbar maymunlar zehirlenip ölüyorlar, tüm dişiler ve doğanın bağışladığı güzel şeyler zayıf ve kibar maymunlara kalıyor... HAŞIRT!"

Güçlüyüm diye fazla dayılanmıcaksın konulu bu belgeseli bulan olursa, şimdiden çok teşekkür ediyorum...
  • Merhaba benim de hatırlayamadığım film bir genç kızı kaçırıp barbie bebek gibi süslüyorlar kız kurtulup hepsini öldürüyor çok eski bir film değil kafayı yiyeceğim takıldı kafama.

• Merhabalar,
    bir adam eroin alışverişinde birilerini ölüdüren polislerin videosunu çeker.Adamlar farkeder ama adam kaçar. adamın evine gelirler ve adamı öldürüp karısını kaçrırlar. kadın hapsettikleri evde
    kırık bir eski tip telefondan tuşlama yoluyla rastgele numara çevirir ve bir genç telefona çıkar .Çocuktan yardım ister. ve aksiyonlu sahnelerle film sonunda kadını bulur. adını bilen bilmeyen herkesin yardımına ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.