Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.114
Cevap
787
Favori
1.632.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @helloween Reality Bites ? (ben stiller yan roldeymiş)
    http://www.imdb.com/title/tt0110950/

    Sonu aynen bahsettiğin gibi hatırlıyorum

    @Darkness



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 13 Haziran 2010; 1:40:29 >
  • malesef bu değil kardeşim 2 yıl oldu be 2 yıl yuh ben şansım yok hiç ağlıcam valla off
  • Hocam sen de öyle bir film arıyorsun ki yani, ipucu da veremiyorsun oyunculara dair, zaten bir de ingiliz filmi anladığım kadarıyla, izleyen birisi çıkmadıkça zor bulunur
  • Size bir filmi anlatmak istiyorum. Eğer izlediyseniz hatırlardınız eminim. Ismini öğrenmek istiyorum sizden. Çok eski bir film olmayabilir 2 sene önce filan tv8 gibi bir kanalda seyretmiştik ailecek.
    Filmin başrolünde hafif kel bir oyuncu vardı. Ünlü olduğunu sanmıyorum. Adam, heyecanlandığı veya korktuğu anlarda gaz kaçırıyordu, kontrolsüz olarak. En olmadık yerlerde. Başroldekinin en büyük özelliği buydu. Bir sahnesini hiç unutmuyorum. Sevdiği kadını birden yarıçıplak halde görüyordu, kısa bir sessizlik ve yine gaz sesi. Polis çevirme yapıyor, bu da arabanın içini kokutuyordu.. Bunun gibi şeyler.. Gerçekten film boyunca gülmekten krize girmiştik. Tekrar izlemek, izleyemeyen abime de izletmek istiyorum. Fikirleriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim. :)
  • 1996 li yıllar civari bi korku filmi vardı o zamanlar korkup kapatmıştım sanırım cine 5 de izlemiştim 2 kardeş vardı biri kız biri erkek böyle ciftlik gibi biyerde yaşıyolar evin yanında dere var ikisi gidiyo oraya balık tutmaya

    erkek olan olta atıyor bekliyo flan kız da sakalasmak icin suya taş flan atıyo sonra cocuk yapma diyo bi kac kez daha yapıo sonra kızı kovalıyo yine şakalaşıolar flan kız suya düşüo aniden boğuluo sonra cesedini mumların etrafında salonun ortasına tabutun içine koymuşlar kapaı acık flan cocuk gece üst katta yatarken aniden kalkıo ölen kardesini görmeye iniyo sonra gidio salona bakıo kız orda flan öpüyo sonra alnından kız aniden gözlerini acıo cocukda kacıodu.

    bukadarını hatırlıyorum sonra tırsmıştım zaten bu filmi hatırlayan varmı ismi Ruh lu bişidi diye hatırlıorum. yazarsanız sevinirim hala merak ediyorum devamını :)
  • Birde 2 sahnesini hatırladığım bir film var.Film uçak yolculuğuyla başlıyordu.Bir erkek ve bir kız yanyana oturuyorlardı , film ilerledikçe tanışıyorlardı.Filmin sonunda ise yine aynı kız ve aynı erkek yine uçak yolculuğunda yanyana oturuyorlardı.Son sahnede ise öpüşüyorlardı.

    Bu filmi de bulamadım.Yaklaşık 5 sene önce TRT 1'de izlemiştim sanırım.


    Bunu bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 23 Temmuz 2010; 1:53:32 >
  • hırsızlık filmiydi. bazı sahnelerde evde yaşıyanlarla hırsız aynı odada oluyordu birşeyin arkasına falan saklanıyordu. cine5 te bolca gösteriyordu 10 sene önce falan isim bilen varmı?

    bi yerinde maymuncuklu bişiler olabilir filmin olduğu gün onun hakkında sohbet ettiğimizi hatırlıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 23 Haziran 2010; 1:22:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diabolical

    Hadi bir de ben sorayım, şimdiye kadar bulamadım. Bulabileceğimden de emin değilim. Aslında çok küçük olduğum için de bu kadar tırsmış olabilirim ama bu filmi izledikten sonra uzun süre aynalara bakamamıştım, uzun zamandır doğru düzgün korku filmi izlemediğim için bunu tekrar izlemek istiyorum. Köyde dayımlarda VHS zamanında izlemiştim, Türkçe adı aynalar'dı ama İngilizcesi mirrors muydu, başka birşey miydi bilemiyorum. Aynalar diye birkaç film araştırdım ama buna denk gelmedim.

    Gelelim konumuza. (ufak bir kısmını yanlış hatırlıyor da olabilirim, çok ufaktım çünkü)

    Bu kısmını yanlış hatırlamıyorsam küçük bir çocuk evde, çocuğun annesi adamın biriyle birlikte oluyor ve çocuk bunları görüyor. Ardından bu mu birşey yapıp annesiyle adamı öldürüyor, adam mı çocukla kadını öldürüyor hatırlamıyorum o esnada odada bulunan aynanın içine birinin ruhu giriyor.

    Aynanın ışığının yansıdığı her yere bu vatandaş musallat oluyor ve türlü türlü olaylar oluyor. Örneğin bu ayna kırıldıktan sonra parçalarından biri ters bir şekilde adamın ayakkabısının altına yapışıyor, sonra adam gölün kenarında balık tutmaya gidiyor, balık tutarken ayaklarını uzatıyor ve ayağının altındaki aynadan karşı kıyıya yansıyan ışık ile ruh orada bulduğu piknik yapan tiplerin canına okuyor.

    Böyle birşey, umarım hatırlayan çıkar.

    Sanırım böyle bir filmi kimse hatırlamıyor :)
  • Yillar once izledim. 2 çocuk var.babalari bunlari terketmiş. Daha sonra geri geliyor ve onlari kamp icin ada gibi bir yere goturuyor.sonunda da adam ölüyor. Filmi bilen var mi?

    Bu arara film rus filmi
  • ya arkadaşlar ben çok eskiden bir film izlemiştim filmin adını hatırlamıyorum o filmi bulmak istiyorum filmden tek bir sahne hatırlıyorum iki genç biri kız biri erkek bir dağda farklı dağ evlerinde kalıyorlar ikisi de gitar çalıyor uzaktan birbirlerini duyup birbirleriyle yarışıyorlardı bir yerde erkek parmağına soda şişesi takıp tuhaf bir solo atıyordu yardımcı olabilicek bir arkadaş varsa çok müteşekkir kalırım çok eskiden beri arıyorum lütfen yardım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Takao

    hırsızlık filmiydi. bazı sahnelerde evde yaşıyanlarla hırsız aynı odada oluyordu birşeyin arkasına falan saklanıyordu. cine5 te bolca gösteriyordu 10 sene önce falan isim bilen varmı?

    bi yerinde maymuncuklu bişiler olabilir filmin olduğu gün onun hakkında sohbet ettiğimizi hatırlıyorum



    yamakashi gençliği 1 olabilir belki cine5 de bolca oynamıştı diye hatırlıyorum ve 2001 yapımı
  • Yaklaşık bir on sene önce falan bir Türk filmi karesi izlemiştim orta yaşlarda entellektüel bir amca köydeki insanlara kabuklarından çıkmaları için onlara farklı gelen türlü şeyler yapıyordu. evinin dışına koydugu buyuk kolonlardan köye klasik müzik dinletiyor ve domuz eti yiyordu daha baska birşey yok aklımda malesef bilen hatırlayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zzxxcc


    quote:

    Orijinalden alıntı: Takao

    hırsızlık filmiydi. bazı sahnelerde evde yaşıyanlarla hırsız aynı odada oluyordu birşeyin arkasına falan saklanıyordu. cine5 te bolca gösteriyordu 10 sene önce falan isim bilen varmı?

    bi yerinde maymuncuklu bişiler olabilir filmin olduğu gün onun hakkında sohbet ettiğimizi hatırlıyorum



    yamakashi gençliği 1 olabilir belki cine5 de bolca oynamıştı diye hatırlıyorum ve 2001 yapımı

    yamakashiyle alakası yok yav film karanlıktı adam yamakashidekiler kadar kıvrak diildi

    zaten film 2001 den önce cine5 te bolca vardı 99-200 senesi olabilir
  • Arkadaşlar ne kadar hatırlayamasam da hackerlıkla ilgili bir film vardı. En ünlü hackerı anlatıyordu. Adamın adını da tam hatırlayamadım bak şimdi. Sanırım filmde microsoft , google falan da vardı. Yer imlerine eklemiştim de laptopta ismini yedeklemeyi unutmuşum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smd

    Arkadaşlar ne kadar hatırlayamasam da hackerlıkla ilgili bir film vardı. En ünlü hackerı anlatıyordu. Adamın adını da tam hatırlayamadım bak şimdi. Sanırım filmde microsoft , google falan da vardı. Yer imlerine eklemiştim de laptopta ismini yedeklemeyi unutmuşum.

    take down olabilir kevin mitnick in hayatını anlatıyor izlemedim filmi
  • Bu da var da sanki onun adı daha uzundu. Belki de Kevin Mitnick ile alakalı değildi ama o tarz birşeydi. Bunaklık başa bela hiçbirşeyini hatırlayamadım filmin.
  • arkadaslar bi film vardi biraz eski konusunu pek hatirlamiyom

    kor bi adam vardi bir de kopegi vardi adami kopek gezdiriyodu .adamin bir de patlican seklinde arabasi vardi denize filan dusuyodu arabayla baska bi sey hatirlamiyom bilen biri var mi acaba
  • Benim de çok kısa bi kısmını hatırladığım bi film var. Bayağı bi eski filmdi. 30'lu yaşlarda bi adamdı sanırım, yani yetişkindi. Fakat yetişkin olduğu halde çocuk gibi davranıyordu. Annesi ve babası yanında olmadığında korkuyordu falan. Annesiyle babası da onun bu hastalığını bilip ondan bilerek uzak durmaya çalışıyorlardı. hatta anne baba çocuklarına haftalık para bırakıp gidiyorlardı. Bi de kadın göndermişlerdi galiba adama. belki adamı iyileştirir diye böyle bi filmdi.
  • Arkadaşlar bir film vardı fazla birşey hatırlamıyorum ama tek hatırladıgım şey 19 20 yaşındaki bir çocuk bir gözlük gibi bişey yardımıyla bilgisayardaki bir oyun gibi birşeye bağlanıyor orda gerçek kişiler var yani bir çok kişi kullannıyor orayı bildiğin arkadaş sitesi gibi ama 3 boyutlu görselli gözlük yardımıyla karakteri yönetebiliyor orda bir kızla tanışıyor felan çok eski bir film hatırlayan varsa ismini söyleyebilirmi. şimdiden teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Problem


    bir film daha

    bir grup genç arkadaşlar bi kız uyuşturucuydu biri çinliydi biri zenciydi zenci olan hacker dı ve kızın babasının işyerini soygunu yapıyorlardı sonra zenci adam parolayı resme bakarak çözüyordu soyuyorlardı herkez kaçmıştı ve o kız ile sevdiği kişi kalmıştı sonra o kız teslim olmuştu sevdiği kişide kaçmıştı he gruptaki zencilerden birisi basket meraklısıydı ve basket maçına çıkıodu ama herhalde annesi istemiyodu basket oynamısını sevgiler saygılar ...




    Bu film The Perfect Score, ve kızın babasını soymuyorlar. Babasının işyerinden SAT sorularını çalıyorlar.

    Bu arada benim de sormak istediğim bir film var. Küçükken sinemada bir fragman izlemiştim. Fragmanda bir anne vardı. Ama geçmişini hatırlamıyordu yada hafızasını farklı bir geçmişle yüklemişlerdir. Sonra bir gün bişeyler oluyordu ve benim bir çocuğum vardı lan diyordu. Sonra bunun bi kankası vardı, erkekti galiba, onu çağırıyordu eve ve "bak koçum bizim çocuklarımız beraber oyun oynuyordu eskiden hatırlamıyor musun?" falan diyor herifde saçmalama kızım derken kadın cam kenarında duvar kağıdının biraz açıldığını görüyor ve duvar kağıdını çekip çıkarıyordu ve altından çocuk odasına uygun bir duvar kağıdı çıkıyordu ve kadın adama bak gördün mü falan diyordu. Bu kadarını hatırlıyorum fragmanın acaba bu filmin ismini biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.