Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.160
Cevap
789
Favori
1.647.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet galiba aradigim film bu, sagol dostum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

@YourDooM

Aradigin film Jeepers Creepers serisinden;

sanirim

Jeepers Creepers 2
    http://www.imdb.com/title/tt0301470/

Evet buydu çok sağol.
  • merhaba arkadaşlar ben bir film daha sormak istiyorum
    filmde küçük insanlar vardı.Bir evden kurtulmaya çalışıyorlardı.Buzdolabında mahsur falan kalıyordu,lavabolara takılıyorlardı ve bunlar gibi çeşitli şeyler yapıyorlardı.Film yeni bir film de değil hatırladığım kadarıyla bundan 7 8 sene önce falan televizyonlarda veriyorlardı.Her ne kadar az bilgi verebilsem de hatırlayan varsa ve söyleyebilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • @angilonit,The Borrowers
  • çok teşekkürler en kısa zamanda izleyeceğim :)
  • beyler yardım

bi film vardı filmde bi kadın kocaman yolcu otobüsünü sürüyordu sanırım arabada bomba vardı yavaşladığı anda araba patlıcaktı.filmde bi ara yolcu otobüsü bi bebek arabısına çarpmıştı arabayı kullanan bayandı ve bebeğe çarptım diye ağlıyordu ama bebek arabasında kolalar vardı . sonra yolcu otobüsü yapımı tamamlanmamış köprü mü desem yol mu desem ordan atlıyorlardı . arabadan bir kişi yararlanmıştı ve o adamı sadece onu serbest bırakmıştı izleyen adam .sonra polis kağıda yazarak araba bomba var diye cama kağıt atmıştı ..

bakın beyler tam emin değilim belkide anlattığım ya başka film yada 2 film var sahneleri yukarı yazdım . belkide iki filmide yazdım kusura bakmayın . bilen varsa yazabilir mi
  • bir film daha var

2 arkadaş vardı biri zenci biri beyaz birde zencinin kardeşi vardı çocuktu heralde . bu zenci futbol oynuyordu . sonra bir gün gezerkene zencinin kardeşi bir camı acık olan yere giriyordu ve arkalarındada abileri giriyodu. sonra geldikleri yer bi dans okuluydu herhalde sonra beyaz olan kişi ses çıkardı ve oraya güvenlik geldi 2 zenci kaçtı sonra o beyaz adam yakalandı ve bi süre zarfında okulu temizleme işi vardı. sonra dans kursunu temizliyodu . dans yapıyordu ve sonra ordaki kız bunu dans etmeye ikna ediyorlardı ve birbirlerine aşık oluyorlardı. böyleydi

bir film daha

bir grup genç arkadaşlar bi kız uyuşturucuydu biri çinliydi biri zenciydi zenci olan hacker dı ve kızın babasının işyerini soygunu yapıyorlardı sonra zenci adam parolayı resme bakarak çözüyordu soyuyorlardı herkez kaçmıştı ve o kız ile sevdiği kişi kalmıştı sonra o kız teslim olmuştu sevdiği kişide kaçmıştı he gruptaki zencilerden birisi basket meraklısıydı ve basket maçına çıkıodu ama herhalde annesi istemiyodu basket oynamısını sevgiler saygılar ...
  • step up doğru hocam ama speed ve hackers yanlış olması lazım hele hackers baştan yanlış youtubea girebilsem bi bölümünü izlicem ama dns ayarı varmı girebildiğin

step up zenci arkadaşları olduğu film herhalde teşekkür ederim . en yakın zamanda izlicem
  • Ilk aradigin film %100 speed, emin ol!

tamamlanmamis kopru
    bebek arabasi (kola dolu)
    otobus (kadin surucu)
    50km altina duserse, bomba patlar

bariz speed
  • Hadi bir de ben sorayım, şimdiye kadar bulamadım. Bulabileceğimden de emin değilim. Aslında çok küçük olduğum için de bu kadar tırsmış olabilirim ama bu filmi izledikten sonra uzun süre aynalara bakamamıştım, uzun zamandır doğru düzgün korku filmi izlemediğim için bunu tekrar izlemek istiyorum. Köyde dayımlarda VHS zamanında izlemiştim, Türkçe adı aynalar'dı ama İngilizcesi mirrors muydu, başka birşey miydi bilemiyorum. Aynalar diye birkaç film araştırdım ama buna denk gelmedim.

Gelelim konumuza. (ufak bir kısmını yanlış hatırlıyor da olabilirim, çok ufaktım çünkü)

Bu kısmını yanlış hatırlamıyorsam küçük bir çocuk evde, çocuğun annesi adamın biriyle birlikte oluyor ve çocuk bunları görüyor. Ardından bu mu birşey yapıp annesiyle adamı öldürüyor, adam mı çocukla kadını öldürüyor hatırlamıyorum o esnada odada bulunan aynanın içine birinin ruhu giriyor.

Aynanın ışığının yansıdığı her yere bu vatandaş musallat oluyor ve türlü türlü olaylar oluyor. Örneğin bu ayna kırıldıktan sonra parçalarından biri ters bir şekilde adamın ayakkabısının altına yapışıyor, sonra adam gölün kenarında balık tutmaya gidiyor, balık tutarken ayaklarını uzatıyor ve ayağının altındaki aynadan karşı kıyıya yansıyan ışık ile ruh orada bulduğu piknik yapan tiplerin canına okuyor.

Böyle birşey, umarım hatırlayan çıkar.
  • Cine 5'le ilgili anılarım canlandı, orada izlediğim iki film aklıma geldi. Hatırlayamıyorum.

İlk filmimizi muhakkak biliyorsunuz. Geçmişten günümüze gelen iki karakter var. Bir komedi filmi. Klozetten su içiyorlardı falan... Tekonolojiye alışamıyorlardı. Arabaya bindiklerinde hızdan kafayı yiyorlardı. Hatırlayamıyorum bir türlü.

İkincisi de yine zaman yolculuğu temalı. Ama o filmle ilgili tek bir sahne hatırlıyorum. Karakterimizin kolunda bir kod var, kimlik gibi birşey, gelecekten gelmiş. Bir kadınla temas kuruyor. Ona niye geldiğini anlatıyor vs. hiçbirşey hatırlamıyorum neredeyse. Kafede otururken kadının ayağını tutup zaman yolculuğunu açıkladığını hatırlıyorum o kadar. Kafayı yemek üzereyim.
  • Konu üst konu olunca fazla dikkat çekmiyor hala konu açılmaya devam ediyor. Hem üst konu olarak kalması hem yazıldığında normal konular gibi gözükmesi mümkün mü? Mümkün değilse üst konu olmaktan kaldırılabilir.
  • beyler bir filmi sormak istiyorum. 1980-1990 yapımıydı sanırım. bir müzik grubu var indie-rock olarak kendi müziklerini yapıp sürekli bir barda geceleri çıkıyolar. vokal'in uzun süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. alkollü bi gecede başka bi hatunla aldatıyo aşık olduğu kız arkadaşını. ve kız bunu öğreniyor. ardından çocuk kendini affettirmek için her yolu deniyo. kız bi kafeteryada çalışıyor. sürekli kızın yanına gidio felan. kızda barışmak istemiyor yeni sevgili adaylarıyla kafede buluşuyor. birde filmde vokal dediğim çocuk sürekli koşuyor.. filmin adını karakterlerin adını hatırlamıyorum hayatığımda izlediğim en romantik & eğlenceli filmlerden biriydi. nasıl bulabilirim bu filmi? aranızda izlemiş olan illaki vardır diye düşünüyorum? haksızmıyım
  • Cane® kesinlikle katılıyorum, ben de unutuyorum bu konuyu sürekli. Boş yere arkadaşların soruları yanıtsız kalıyor, My Forum'dan bu bölüm görüntülendiğinde, diğer sabit konular gibi bu konu da gözükmüyor. Bence üst konu yapılmamalı, zaten kaybolup gidecek bir konu değil, eminim sürekli ilk 20 içinde yer alacaktır.

Free Time sen mi sormuştun şunu hatırlamıyorum;

quote:

1.film,Öncelikle bacakları tutmayan(sakat) bir çocuğun beden olarak gelişmiş ama zeka özrü bulunan bir çocukla olan dostluğu anlatılıyordu ve beraber yürüyemeyen çocuğun babasını araştırıyorlardı (Filmin yarısından çoğunda sakat çocuğu omzunda taşıyordu)

Cevap; The Mighty

http://www.imdb.com/title/tt0119670/

• @Darkness hocam çok saolun Eski listemdeki adını hatırlayamadığım filmleri bulan olursa biraz daha ekleme yapabilirim
    @helloween senin bahsettiğin tarzda konuya sahip birkaç film hatırlıyorum ama tahminim adam sandler veya ben stiller filmi olması lazım.
    Söylediğin konuya benzer bir başka filmde adam sandler n "The Wedding Singer"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 12 Haziran 2010; 1:42:26 >
  • Free Time

quote:

3.film,sinema senaryosu yazarının (çok az ihtimal kitapta olabilir) tuvalette şaşırtıcı birşey görmesinden sonra farklı bir boyuta geçiş yapar gibi kendi kitabının hikayesinde geçen oyuncuların yaşadığı dünyadan tekrar geri dönmeye çalışmasıyla ilgili (donnie darko ve önceden cnbce de buna benzer otelde geçen bir film gösterilmişti ama bu biraz daha geniş)cnbce veya e2 de gösterilmiş yanılmıyorsam

Slipstream olabilir mi?

http://www.imdb.com/title/tt0499570/
  • en az 10-15 senelik bir film..hatırladığım sahne bir çocuk vardı sanırım..duvar arası gibi bi yere saklanıyordu.ordan delikten bi adamı izliyordu..adam hakim gibi bişi idi.işte çocuk bunu izlerken adam burnunu yerinden çıkarıyor.çocuk korkuyor falan..sanırım ya korku yada fantastik korku türü bi filmdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Time

@Darkness hocam çok saolun Eski listemdeki adını hatırlayamadığım filmleri bulan olursa biraz daha ekleme yapabilirim
    @helloween senin bahsettiğin tarzda konuya sahip birkaç film hatırlıyorum ama tahminim adam sandler veya ben stiller filmi olması lazım.
    Söylediğin konuya benzer bir başka filmde adam sandler n "The Wedding Singer"

malesef kardeşim... değil.... film hakkında biraz detay daha ekliyeyim.. bu filmi aramadığım site kalmadı. nasıl bulabilirim sence? (2yıldır arıyorum)

1- filmin sonlarına doğru çocuk kaybettiği kız arkadaşını çalıştığı kafede arıyor ve kafede çalışan diğer kız söylemek istemiyor aradağı kızın nereye gittiğini. zorla da olsa ağzından alıyor lafı. ve başka bir erkekle çıktığını öğreniyor. bunları 1 kafede görüyor ve içeriye girip masalarına oturuyor. kızı ikna etmeye çalışıyor. bayağı dil döküyor en sonunda ikna ediyor.
    2-yukarıda anlattığım olayın olduğu aynı gece, sürekli çaldığı bar'da bunların yaptığı indie-rock müziği beğenen bir zengin bir prodüktör bunları izlemeye gelecek çok önemli bir gece yani. bu gece için aynı gecede hem kız arkadaşını geri elde etmesi ve aynı zamanda bar'a gidip çalması gerekmektedir.
    3-filmin ortalarından sonuna kadar sürekli caddede koşuyor çocuk ordan oraya yetişmek için
    4-filmin yapısı çok sakin 1980-1990lar ingilteresinde geçiyor. özel efektler felan fazla yok sakin bir film.
    5-filmin ortasında arkadaşından ödünç aldığı arabasını caddenin ortasında 4lüleri yakıp unutuyor. filmin sonunda koyduğu yerde buluyor çalınmamış olarak. arabanın üstü açık ve aynı araba'da sürekli gezdiği başka bir kız çocuğa "ziktir et şu kızı gel eve bi sevişelim nolur" felan diyor ama çocuk kabul etmiyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.