Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (772. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.273
Cevap
794
Favori
1.722.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eger yanimda olsaydin bu aciklama ile bu filmin ismini verdin ya elini operdim. on sene falan olmustur bu filmi ariyorum. sen ne bicim bi insansin. tesekkurler. Gercek hayatta denk gelmek ve iki bira ismarlamak istiyorumb
  • Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    Rica ederim . Nazik davetine teşekkür ederim ama geçen yüzyılda bıraktım
  • cok teşekkür ederim buydu
  • Merhaba arkadaşlar
    seri bir film vardı konusu ise
    ansızın kapının önünde bir çanta bulunuyor
    içinde birisini öldürmesini isteyen not çıkıyor
    gizli bir örgüt tehditle insanlara bu şekilde cinayet işletiyor.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhaba

Yıllar önce yanılmıyorsam TRT'de veya TRT2 de olabilir. Seyrettiğim bir film vardı. İki çocuklu bir aile bir sabah evlerinde uyanıyorlar. Adam işine gitmek için evin kapısını açıyor. Karşısına demir bir duvar çıkıyor. Pencereye koşuyor. Pencerelerin dışında da demir bir duvar var. Hatta garaj ev ile birleşik. Garajda arabayı çalıştırıp demir duvara hızlıca vuruyor. Ama duvarı aşamıyor. Aile bir türlü dışarı çıkamıyor. Hatta evin tabanını kazıyorlar. Tabanında da demir tabaka var. Keza tavanında da öyle. Yani ev sanki büyük bir demir kutunun içine hapsolmuş gibi. Evin babası nükleer bir savaş çıkmış olabileceğini, hükümetin de kendilerini savaştan korumak için evin her tarafını demir bir duvar ile çevirdiğini dahi düşünmeye başlıyorlar.

Filmin sonunu da söylerim ama spoiler olur diye söylemek istemiyorum. Bu filmi hatırlayan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Merhaba

Yıllar önce yanılmıyorsam TRT'de veya TRT2 de olabilir. Seyrettiğim bir film vardı. İki çocuklu bir aile bir sabah evlerinde uyanıyorlar. Adam işine gitmek için evin kapısını açıyor. Karşısına demir bir duvar çıkıyor. Pencereye koşuyor. Pencerelerin dışında da demir bir duvar var. Hatta garaj ev ile birleşik. Garajda arabayı çalıştırıp demir duvara hızlıca vuruyor. Ama duvarı aşamıyor. Aile bir türlü dışarı çıkamıyor. Hatta evin tabanını kazıyorlar. Tabanında da demir tabaka var. Keza tavanında da öyle. Yani ev sanki büyük bir demir kutunun içine hapsolmuş gibi. Evin babası nükleer bir savaş çıkmış olabileceğini, hükümetin de kendilerini savaştan korumak için evin her tarafını demir bir duvar ile çevirdiğini dahi düşünmeye başlıyorlar.

Filmin sonunu da söylerim ama spoiler olur diye söylemek istemiyorum. Bu filmi hatırlayan var mı acaba?

Sen mi sormuştun bilmiyorum ama bu daha önce cevaplanmıştı diye hatırlıyorum. Hatta merak edip fragmana bakmıştım. Fakat ne olduğunu hatırlayamadım. Bi bakalım hele.

Yine ben cevaplamışım
    IMDb
    "Fox Mystery Theater" Child's Play (TV Episode 1984) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0088909

Hammer House of Mystery and Suspense (1984) dizisinin Child's Play adındaki 12. bölümü imiş . @topaz42

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 8 Aralık 2017; 19:46:23 >
  • Acil Bulmam lazım bir film vardı karlı bir dağda kayak yapan bi kaç erkek kadın mahsur kalıyorlardı ayılardan kaçıyolardı hayatta kalmak için barınağa felan sığınıyorlardı grey filmi değil onu gördüm kurt var dediğim film de ayı vardı türkçesini izledim tv de bişey kaçış mı ölümcül bi,şey net değl kafamda inşAllah bulursunuz hemen
  • Merhaba. Ormanda bir kulubede kadın tek başına doğum yapıyor kolu kırık kendini Yatağa bağlıyodu doğum yaparken sarı?ın bir kadındı. Adını hatırlamıyorum. Te?ekkürler ?imdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır arıyorum hatırlayamıyorum: aklımdaki sahnelerden bir kaç parça

Adı emin değilim ama tom du adam kiralık katil profesyoneldi gözlüklüydü.

Fahişenin birine sahip çıkmıştı koruyup kılluyordu onu, fakat kızın haberi yoktu adamın kim olduğundan. (yağmurlu bir gündü sanırım)

filmin sonlarına doğru adamın biri bunu söylüyor kim olduğunu... bu tom ile diğer adam birbirlerine silahla ateş ediyorlar kurşunlar bitene kadar o kısım etklileyiciydi.

Teşekkürler bulan olursa çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Merhaba

Sen mi sormuştun bilmiyorum ama bu daha önce cevaplanmıştı diye hatırlıyorum. Hatta merak edip fragmana bakmıştım. Fakat ne olduğunu hatırlayamadım. Bi bakalım hele.

Yine ben cevaplamışım
    IMDb
    "Fox Mystery Theater" Child's Play (TV Episode 1984) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0088909

Hammer House of Mystery and Suspense (1984) dizisinin Child's Play adındaki 12. bölümü imiş . @topaz42

Yok. Ben ilk defa soruyorum. Müthişsin obili. Herkesin filmini sen buluyorsun.

Bir film daha var. Ama maalesef bir kaç forumda daha sordum. Hatta burada da 2 kere sordum. Ama maalesef o cevapsız kaldı.

Film bu:

Genç bir karı-koca var. Yanılmıyorsam yeni evliler. Bir ev tutuyorlar. O evde yaşamaya başlıyorlar. Derken birgün evin içinde ihtiyar bir karı-koca beliriyor. İhtiyar koca karısına sürekli işkence yapmaya çalışıyor. Hatta öldürmeye çalışıyor. Genç karı-koca olanları dehşetle seyrediyorlar ama müdahale edemiyorlar. İhtiyar karı-koca onların yanında hayalet gibi kalıyor. Fakat onlar genç karı-kocayı görmüyorlar. Genç çift ertesi sabah evi kendilerine kiralayan adama gidiyorlar. Evin geçmişini soruyorlar. Adam evin geçmişinin temiz olduğunu hatta (yanılmıyorsam) evi tutan ilk karı-koca olduğunu söylüyor kendilerine.

Derken, birgün ihtiyar adam karısını öldürüyor. Bunlar artık daha fazla dayanamayıp evi satılığa veya kiralığa çıkarıyorlar. Birgün karı kapıları çalınıyor. Kapıyı açıyorlar. Evi kiralamaya gelen kişiler sürekli evlerinde hayaletini gördükleri ihtiyar karı-koca.

Genç karı-koca çığlık atıyor ve film burda bitiyor.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Bu filmi de araştırdım sordugun zamanlarda ama bulamadım. Destekli bir tahmin yaparsak aynı dizinin başka bir bölümü olma ihtimali yüksek . Pc ye geçince bi bakarız.

Edit : Aynı dizinin 6. Bölümü ... in possession 1984 :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 9 Aralık 2017; 17:59:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Acil Bulmam lazım bir film vardı karlı bir dağda kayak yapan bi kaç erkek kadın mahsur kalıyorlardı ayılardan kaçıyolardı hayatta kalmak için barınağa felan sığınıyorlardı grey filmi değil onu gördüm kurt var dediğim film de ayı vardı türkçesini izledim tv de bişey kaçış mı ölümcül bi,şey net değl kafamda inşAllah bulursunuz hemen bunu da bulabilir misiniz?@obili
  • adige1279 A kullanıcısına yanıt
    Aynı filmi arayan bir başkasının mesajı hariç bişey bulamadım maalesef.
  • %90 Fransa'da % 10 ihtimalle diğer Avrupa ülkelerinde geçen bir film vardı. Yahudi bir kız üniversitedeydi neo naziler kıza sataşıyordu. Bilen var mı?
  • bir tane adam var, hiçbir işten doğru dürüst anlamıyor, bankada çalışmaya başlıyor, yalaka bir müdürü var, herkese kredi veriyor, ama küçük çaplı olduğu için herkes ödemesini iyi yapıyor ve terfi alıyordu, müdürünü felan geride bırakıyordu bu filmi hatırlıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

bir tane adam var, hiçbir işten doğru dürüst anlamıyor, bankada çalışmaya başlıyor, yalaka bir müdürü var, herkese kredi veriyor, ama küçük çaplı olduğu için herkes ödemesini iyi yapıyor ve terfi alıyordu, müdürünü felan geride bırakıyordu bu filmi hatırlıyor musunuz?

Yes Man (2008)
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Vallahi süpersin. Helal olsun. Kaç yıldır düşünüyordum. Oh bee. Nihayet bulundu.
  • Arkadaşlar merhaba

1. Bu filmi izlediğimde çok küçüktüm sanırım Kanal 6`da seyretmiştim, sebebini bilmiyorum, o film aklımdan hiç çıkmadı ara sıra aklıma gelir.

Sanırım 70`lerde çekilmiş bir filmdi, ve galiba New York`da geçiyordu

Filmin ana karakteri yarım akıllı veya kafası yavaş çalışan biriydi, ama enflasyona göre paranın değer kaybettiği gibi konuları market sahibiyle konuşmaya aklı yetiyordu.

Bu kişi superman kıyafeti giyip binaların çatısına çıkıyor, uçma atlama gibi birşey yok, sadece binaların çatısında koşuyor ve ufak meselelerde adalet sağlıyordu, bu yüzden mahalledeki çocukların kahramanı olmuştu, hatta sanırım suçlu birini yaskalama gibi birşey yapmış, televizyona röportaj vermişti.

Aynı filmden olmayabilir ama hatırladığım kadarıyla, bu filme ait sahne; bu filmin ana karakterinin birde serseri sürekli başı belaya giren bir tanıdığı vardı, bu başı beladan kurtulmayan kişi; marketten o bölgeden rüşvet yiyen bir trafik polisinin beleş içeceğine markette mürsil koyuyordu (hatta merket sahibi; sen ne yapıyorsun? buna izin veremem dediğinde, market sahibine 100 Dolar veriyordu market saihibi 100 Doları görünce gözleri parlıyordu)

2. Bu film defalarca kez televizxyonlarda gösterildi,

Bu film sanırım İngiliz filmi.

Filmde dolandırıcı 2 kafadar var, bunlar şirketleri dolandırıyorlar, bu işi şöyle yapıyorlar; misal Florasan lambaya minik bir ilizyonla pil gizliyorlar, o firmaya bunu sonssuz enerjiyi bulduk para karşılığına satmaya hazırız diye sunum yapıyorlar, firmadan ödeneği alıp kayıplara karışıyorlar, ama her firmada farklı bir çakallık yapıyorlar, misal başka firmada yapay zekayı bulduk diye tanıtım yapıyorlar, yapay zeka sorularınızı cevaplıyor diye iddiada bulunuyorlar (oysaki olayın aslı bilgisayarın içindeki telsizden diğer ortak uzaktan soruları dinliyor ve cevaplıyor) . hatta şirket çalışanı kız dolandırıcıya bilgisayarın hangi işletim sistemi kullandığını sorduğunda, dolandırıcı UNİX diye cevap veriyor (bu şirket çalışanı kız daha sonra dolandırıcı ekibin 3. ortağı oluyor)

Filmin ilerleyen sahnelerinde sahte para gibi birşey oluyordu, ama Kraliçe para değiştirme kararı verdiğinden bütün planları suya düşüyordu (DİKKAT: düşük ihtimalde olsa, bu sahneyi başka filmle karıştırma ihtimali var).

Filmin sonunda kötü adam (kötü adamsız filmmi olurmuş!? :) ) çok kötü bir atı satma veya satın alma vazgeçme gibi bir işi oluyor, bu dolandırıcı üçlü (kızda ekibe dahil olmuştu hatırlatayım) bu işi bitmiş atı satın alıyor, ve jokeyin üzerinde helyum tüpü saklıyorlar (bana bakmayın filmin senaryosunu ben yazmadım) ve jokey yarış sırasında helyum tüpünü açıyor yarışı kazanıyor (tabiki son anda). ve bu atı kötü adama çok pahalıya satıyorlar.

Filmdeki ikili ve kız sarışındı diye hatırlıyorum.

Her şeyine rağmen güzel bir filmdi.

3. Bu filmi 2 sene önce Youtube üzerinde izlemiştim, şimdi aradım bulamadım silindi sanırım.

Öncelikle film bir komedi filmi ve Kirli Çürük ve Adi filminin konusunun bir versiyonuydu, yani filmde yaşlı iyi eğitimli konuşması giyimi son derece düzgün dolandırıcı ustası vardı ve ayrıca genç deneyimsiz çırağını eğitiyordu.

Film kuvvetle muhtemel 60`lara ait siyah beyaz bir Fransız filmi, zerre Fransızca bilmiyorum ama filmde öyle harika sinematiği var dı ki, insan hayranlıkla izliyor.

Film güvercinlere yem atılan bir parkta başlıyor, dolandırıcı üstad yaşlı adamla çırak genç bu parkta tanışıyorlar.

filmden bir sahne anlatayım; filmde çırak olanın karnı çok aç, resmen açlıktan can çekişiyor :) , vitrindeki yemeklere burnunu dayayarak bakıyor, yanında da ustası var ve çok lüks restoranda; zengin ama sonradan görme birine rastlıyorlar (öyle gibi hatırlıyorum).

Usta dolandırıcı ve sonradan görme ile en pahalı şampanyaların bile ısmarlandığı şatafatlı yemek yiyorlar (masaya çırakta oturuyor ama bi türlü yemek yiyemiyor, hatta garsona yemek ısmarlayacak iken ustası "onun karnı tok, bir şey istemez" gibisinden bir şey söyleyeyip siparişe engel oluyor), kabarık hesap gelince dolandırıcı ustası ödeme numarası çekiyor ama sonradan görme buna izin vermiyor hesabın hepsini ödüyordu birde üstüne dolandırıcı ustası el çabukluğu ustalıyla ödenen paranın bir kısmını tepsiden çalıp garsona bahşiş veriyordu.

4. Bu 80`lerde izlediğim VHS filminin türü korku, ama korku filmi dediğime bakmayın, korku filmini bana seyrettirmeyen ailem bile bana izlettirmişti keyifli anlar geçirmiştik.

Film zombi filmi birde hayatta kalmaya çalışanlar molotof kokteyn gibi şeyleri zombilere fırlatıyorlar, bir zombinin üstü başı yanarken kolu yanarak yere düşüğyor ve tabiki zombi aynen yürümeye devam ediyordu

Diğer hatırladığım dıııııııın dıııı dıııııııııın dııııın dıııııııııın dıııın dıııııın dıııııın gibi bir müziği vardı (forumda filmin müziğini anlatan manyak! :) )

Madem kötü film diyorsun neden arıyorsun diyeniniz olursa: Film hatırladığım kadarıyla kötüydü ama çocukluğuma ait birşey, başkasına göre saçma olan birşey sana göre manalıdır, birde; her ne olursa olsun; kötü filmler de sinama tarihinde yeri önemlidir. Belki bilen biri vardır veya hatırlayan biri olur veyahut ta iyi kötü korku filmi hastası biri vardır forumda bulmam da yardımcı olur.

Filmi yeniden bulup izlemek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı ve cahil

Arkadaşlar foruma daha 5 dakika önce katıldım bu yüzden yanlışlarım için kusura bakmayın. Benimde uzun zaman önce izlediğim bir film var aklıma takıldı yaklaşık 6 aydır çok detaylı şekilde arıyorum ne yaptıysam bulamadım yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Filmin konusuna gelince bir tane orta yaşlarda bir kadın başrol oyuncumuz var geçmişte küçükken yazmış olduğu mektup veya mektupları alıyor veya buluyor ve hayatını değiştirmeye çalışıyor ve erkek arkadaşı var anlattıklarım eksik veya fazla olabilir hatalarım varsa affola şimdiden teşekkürler.

Bir fikri olan yok mu?
  • arkadaşlar cine5te oynayan bi yabancı dizi veya film vardı katil filmiydi perşembe ve cuma gününü hatırlıyorum ikisinden bi günde oynardı ve haftada bir gün olurdu hatta ilk bölümde iki kız arkadaş aynı yurt odasında kalıyordu biri gotik tarzlıydı diğer kız yokken gotik tarzlı bi erkerkle chatleşiyo sanıyordu ama aslında katildi katil onu öldürürken diğer kız geldiğinde katili sevgilisi sanıyodu ışıklarda kapalı olduğundan sesini çıkarmıyo yatıyodu sabah yurt odası full kandı ve duvara kanla bişiler yazılmıştı bu filmi bilen varsa lütfen ismini yazabilir miiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sese593 -- 16 Aralık 2017; 15:19:29 >
  • 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.