Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (770. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
20.273
Cevap
794
Favori
1.722.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 768769770771772
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir film vardı yaklaşık 1980/2000 arası bir şey katlı otopark tarzı bir yerden kaçmaya çalışan bir grup insan vardı.Katlarda tuzaklar falan vardı.
  • Jexhd J kullanıcısına yanıt
    Filmi sanırım biraz yanlış hatırlıyorsun " Başlangıç-İnception " bu olmalı aradığın film doğruysa veya değilse dönüş yaparsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecke -- 24 Kasım 2017; 19:3:46 >
  • Aklımdan çıkmayan bir film var ama bir türlü adını hatırlamıyorum cok eskiden izlemistim cine5 te cikmisti bir genc ve sevgilisi uzaylilardan kaciyorlardi cocugun elinde anahtar gibi bisiy var iki parcadan olusuyor ve bu parcanin birisi cocukta uzaylilarda bu parcalarin pesinde uzay gemisinin anahtari iki parca birlesince uzay gemisine biniliyor. Devlet eskiden dünyaya gelen bir uzay gemisini bulmus ve tamir etmeye calismislar uzaylilarla bas edemeyince çocuk iki parcayi birlestirip uzay gemisine biniyor ve uzaylilarin üssüne gidip orayi komple patlatiyor ... Filmi hatirlayan lütfen yardimci olabilirlermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sinema severler :)

Bir sorum olacak sizlere. trt'nin tek kanal olduğu bir dönemde bir film izlemiştim. Bilim kurgu kategorisindeki bu filmde hatırladığım kadarıyla laboratuar ortamında bir yaratık yada insan geliştiriliyor. Bunun kötü niyete sahip bir varlık olduğu anlaşılıyor. Yaratığın şöyle bir gücü var kesinlikle öldürülemiyor. filmin sonunda bunu bir kuyuya atıyorlar.artık kurtulduk diye sevinirken bir hollywood klişesi olarak kuyunun içinden elleri çıkıyor ve tutunuyor. Emin olmamakla birlikte filmdeki aktörlerden biri charles bronson olabilir.

herkese iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2661

Merhaba sinema severler :)

Bir sorum olacak sizlere. trt'nin tek kanal olduğu bir dönemde bir film izlemiştim. Bilim kurgu kategorisindeki bu filmde hatırladığım kadarıyla laboratuar ortamında bir yaratık yada insan geliştiriliyor. Bunun kötü niyete sahip bir varlık olduğu anlaşılıyor. Yaratığın şöyle bir gücü var kesinlikle öldürülemiyor. filmin sonunda bunu bir kuyuya atıyorlar.artık kurtulduk diye sevinirken bir hollywood klişesi olarak kuyunun içinden elleri çıkıyor ve tutunuyor. Emin olmamakla birlikte filmdeki aktörlerden biri charles bronson olabilir.

herkese iyi forumlar...

Chuck Norris olmasın ?

Sessiz öfke (1982) Silent Rage

http://www.imdb.com/title/tt0084684/
  • İlk oncelikle merhabalar arkadaşlar.

Bahsedecegim filmi yaklaşık 16 7 sene önce izledim sanırım artık ruyalarima giriyor bulamadığım için lütfen yardım edin

Film eski çağlarda çekiliyor krallık imparatorluk tarzı bı.film filimde hatta prensin bı aslanı var sarayda gezdiriyor.kendiyle

Ve o çağlarda bı makina yapıyorlar zamanı ileri alıp yaslandiriyor bu makina prens prenses bu makinayı durdurmaya çalışıyorlar fakat durmuyor

Yanlışlıkla prensin parmağındaki yüzük düşüyor makinanın içine makina bozuluyor

Lütfen filmi bilen varsa yazabilir mi ??

• Suat_itmis S kullanıcısına yanıt
    To the Ends of Time (1996)
    hennickelyoutube
    Trailer (To The Ends Of Time) 1996
    https://www.youtube.com/watch?v=gzs3Z4UeVEQ
  • Yuhh ya yuhh 10 yıldır arıyordum çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😁😁

• Bu resim filmden bir kare. Filmde bir tır şoförü bu ikisini zincirle tırın dönen şartın bağlıyor. Kız hareket edince ikisi de şaftta kesilerek ölüyor. Kızın adı candy sanırım. Filmin ismini hatırlayamıyorum.

• obili O kullanıcısına yanıt
    Benzer bir versiyonu yoksa bu filmdir. Teşekkür ederim cevabınız için
  • quote:

Merhaba eski bir film yardımcı olursanız sevinirim
    yaşlı bir adam bir arsa yada tarla alıyordu aldığı mal sahibi ölünce
    adamın karılarıda yeni mal sahibine miras gibi kalıyordu.
    çok güzel bir komediydi
    köy veya kasabada geçiyordu yabancı bir film
    şimdiden teşekkür ederim

@kopakapana cep telefonu numarası vermediğim için forumun özel mesaj özelliğini kullanamıyorum. bu sebepten buradan cevap vereyim. izlediğim bir film değil, anahtar kelimeler vasıtasıyla araştırdım ama bulamadım. belki buradan bilen biri çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Merhaba eski bir film yardımcı olursanız sevinirim
    yaşlı bir adam bir arsa yada tarla alıyordu aldığı mal sahibi ölünce
    adamın karılarıda yeni mal sahibine miras gibi kalıyordu.
    çok güzel bir komediydi
    köy veya kasabada geçiyordu yabancı bir film
    şimdiden teşekkür ederim

@kopakapana cep telefonu numarası vermediğim için forumun özel mesaj özelliğini kullanamıyorum. bu sebepten buradan cevap vereyim. izlediğim bir film değil, anahtar kelimeler vasıtasıyla araştırdım ama bulamadım. belki buradan bilen biri çıkar.

Cep no ve özel mesaj özelliği ... Biraz saçma bir uygulama . Yine de vermeyeceğim ben numaramı. @X@ndeR

@kopakapana

My 5 Wives (2000)

http://www.imdb.com/title/tt0216930/

Bir de not ... "ESKİ" görece bir kavram . Benim aklıma direk 70'ler ve öncesi geliyor mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaSaRCaNS

Bu resim filmden bir kare. Filmde bir tır şoförü bu ikisini zincirle tırın dönen şartın bağlıyor. Kız hareket edince ikisi de şaftta kesilerek ölüyor. Kızın adı candy sanırım. Filmin ismini hatırlayamıyorum.

Joy Ride 3 (2014)
  • Yıllardır aradığım fakat bulamadığım bir film var. siyah beyazdı. Bir balıkçı gemisinde küçük bir çocuk buluyorlar denize açıldıktan sonra. tayfa hiç hoşnut olmuyor uğursuzluk sayıyor. çocuğa kötü davranıyorlar. çocuk da ukalanın teki. tayfadan biri çocukla ilgilenmeye başlıyor ona görev veriyor yaparsan sana yemek var yapmazsan yok filan diyor. çocuğu baya adam ediyor. denizde başka balıkçı gemileri var aralarında balık tutma rekabeti var. filmin sonunda çocukla ilgilenen adam ağlara takılıp ölüyor.
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• filmin sadece konusunu hatırladığım için filme dair herhangi bir ekran görüntüsü sunamayacağım. şöyle ki, aksiyon türünde olan yapımda gerici eylemde bulunan bir grup terörist bir adaya bomba yerleştirerek şehire zarar vermeyi amaçlar. bu terörizm eylemini durdurmak isteyen ve özellikle dövüş sanatlarında iyi eğitimli bir asker, kendi ekibini kurarak bu eylemin gerçekleştiği adaya gider ve eylemi engellemeyi amaçlar. filmin spesifik tarafı, her biri ayrı bir konuda uzman olan bu ekibin bir araya gelmesindeki gaye, terör eyleminde bulunan kişilerin birer ekürisi olmasıdır. kısaca Furious 6'daki gibi bir kurgu vardı. yani iyi ekiple kötü ekip eşleştirildiğinde birbirlerine benzer yönleri ve yetenekleri vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: river phoenix

filmin sadece konusunu hatırladığım için filme dair herhangi bir ekran görüntüsü sunamayacağım. şöyle ki, aksiyon türünde olan yapımda gerici eylemde bulunan bir grup terörist bir adaya bomba yerleştirerek şehire zarar vermeyi amaçlar. bu terörizm eylemini durdurmak isteyen ve özellikle dövüş sanatlarında iyi eğitimli bir asker, kendi ekibini kurarak bu eylemin gerçekleştiği adaya gider ve eylemi engellemeyi amaçlar. filmin spesifik tarafı, her biri ayrı bir konuda uzman olan bu ekibin bir araya gelmesindeki gaye, terör eyleminde bulunan kişilerin birer ekürisi olmasıdır. kısaca Furious 6'daki gibi bir kurgu vardı. yani iyi ekiple kötü ekip eşleştirildiğinde birbirlerine benzer yönleri ve yetenekleri vardı.

http://www.imdb.com/title/tt0283652/

U.S. Seals II (2001)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 25 Kasım 2017; 23:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

quote:

Orijinalden alıntı: river phoenix

filmin sadece konusunu hatırladığım için filme dair herhangi bir ekran görüntüsü sunamayacağım. şöyle ki, aksiyon türünde olan yapımda gerici eylemde bulunan bir grup terörist bir adaya bomba yerleştirerek şehire zarar vermeyi amaçlar. bu terörizm eylemini durdurmak isteyen ve özellikle dövüş sanatlarında iyi eğitimli bir asker, kendi ekibini kurarak bu eylemin gerçekleştiği adaya gider ve eylemi engellemeyi amaçlar. filmin spesifik tarafı, her biri ayrı bir konuda uzman olan bu ekibin bir araya gelmesindeki gaye, terör eyleminde bulunan kişilerin birer ekürisi olmasıdır. kısaca Furious 6'daki gibi bir kurgu vardı. yani iyi ekiple kötü ekip eşleştirildiğinde birbirlerine benzer yönleri ve yetenekleri vardı.

http://www.imdb.com/title/tt0283652/

U.S. Seals II (2001)

üstat harikasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi river phoenix -- 25 Kasım 2017; 23:58:37 >
  • @obili Ben de vermeyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaSaRCaNS kullanıcısına yanıt
    Bu film 2015 yapımı "Wrecker" , izlemiştim.

http://m.imdb.com/title/tt4227282/

• 
Sayfa: önceki 768769770771772
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.