Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (724. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.005
Cevap
782
Favori
1.600.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuri332

    Arkadaslar yaklasık 3 4 ay önce izlemiştim bu filmi ama adını hatırlamıyorum

    Bir adam vardı bilgisayar oyunları tasarlayan bi firmada çalısıyordu bu adam bi oyun tasarlıyordu.Oyun gercek hayattada oynanıyordu adamın ensesine bi cip takıyorlardı sonra yine sirkete calısan bi player vardı oda bu oyunu test ediyor adam oyunun içine flaan giriyordu bu filmi hayırlayan var mı



    Gamer (2009) olabilir.
  • KKM kullanıcısına yanıt
    Ubbbwwwee ossas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Baktım ama bu degil malesef daha eski bir teknoloji ile yapıyordu kapsulü felan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir aile bir yolda kayboluyorlar ve aynı yolda geziyorlar ve asla o yoldan çıkamıyorlar.
    sonra orada bir eve yerleşiyorlar, o yoldan çıkmaya calısıyorlar

    Bir film daha korku filmiydi, ayin yaparak karı koca baska bir ailenin ruhunu eli geröirip aynı bedende hayatlarına devam ediyorlar.
  • karyakıt istasyonlarında fırçalı otomatik yıkama yaparlar ya hani film bir arabanın içinde araba yıkanırken başlıyor içinde anne baba ve çocuk var arabanın içinden otomatik fırçayı arabanın yıkanmasını seyrediyorlar bu filmi bilen var mı? Siyah beyazdı yanlış hatırlamıyorsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artidownload

    Bir aile bir yolda kayboluyorlar ve aynı yolda geziyorlar ve asla o yoldan çıkamıyorlar.
    sonra orada bir eve yerleşiyorlar, o yoldan çıkmaya calısıyorlar

    Bir film daha korku filmiydi, ayin yaparak karı koca baska bir ailenin ruhunu eli geröirip aynı bedende hayatlarına devam ediyorlar.
    http://www.imdb.com/title/tt0308152/
    İlk film Dead End olabilir.http://www.imdb.com/title/tt0397101/
    İkinciside İskelet Anahtar olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gundonumu -- 21 Nisan 2017; 22:25:58 >
  • 1.(western): Katran ve tavuk tüyüne bulanmış baygın bir adamı,akıl sağlığı yerinde olmayan bir adamın;..."ikarus"...."ikarus"...diyerek uyandırması ile başlıyor. Filmin ilerleyen bölümlerinde akılsız gibi görünen ama matematikteki olasılıkları çok iyi hesaplayıp kumar kazananıdan tutun da filmin başında katran ve tavuk tüyüne bulanmış adamı küvete sokup ondan çocuk isteyene kadar baya renkli bir western filmiydi.

    2.(korku): Filmin sonuna doğru izlemeye başlamıştım. Büyülü bir şişeyi ele geçirmek isteyen şeytanın, şişe sahibinin zayıf yönlerini kullanarak onu ele geçirmeye çalışması. Şişe içindeki kan ise şeytana karşı kullanılan tek silah. İçindeki kan ise son sahibinden bir önceki sahibih kanı ile doldurulmuş. Şişenin son sahibi bir otobüse biner bir durak sonra biri girmeye kalkar ama kan otobüsün giriş kapısına damladığı için giremez.

    Lütfen bu iki filmi hatırlayan varsa yazsın. En sonunda Müge ANLI ya çıkıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salıray DERİN

    1.(western): Katran ve tavuk tüyüne bulanmış baygın bir adamı,akıl sağlığı yerinde olmayan bir adamın;..."ikarus"...."ikarus"...diyerek uyandırması ile başlıyor. Filmin ilerleyen bölümlerinde akılsız gibi görünen ama matematikteki olasılıkları çok iyi hesaplayıp kumar kazananıdan tutun da filmin başında katran ve tavuk tüyüne bulanmış adamı küvete sokup ondan çocuk isteyene kadar baya renkli bir western filmiydi.

    2.(korku): Filmin sonuna doğru izlemeye başlamıştım. Büyülü bir şişeyi ele geçirmek isteyen şeytanın, şişe sahibinin zayıf yönlerini kullanarak onu ele geçirmeye çalışması. Şişe içindeki kan ise şeytana karşı kullanılan tek silah. İçindeki kan ise son sahibinden bir önceki sahibih kanı ile doldurulmuş. Şişenin son sahibi bir otobüse biner bir durak sonra biri girmeye kalkar ama kan otobüsün giriş kapısına damladığı için giremez.

    Lütfen bu iki filmi hatırlayan varsa yazsın. En sonunda Müge ANLI ya çıkıcam.

    1.Los Locos(1997)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben bir film arıyorum. Film 2000 li yıllara ait yanlıs hatırlamıyorsam. Üç zenci vampir bir kadınla yatıyordu sonra vampire dönüşüyorlardı "biz şimdi kara kıclı vampirler mi olduk" diyede bir replik vardı. Film vampir komedi tarzıydı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 li yillarin sonunda trt de bir korku filmi izlemistim zaten her persembe gecesi veriyorlardi..filmin baslarinda gece yarisi ucurum gibi bir yerde kurtarma ekibi iplerle assagiya inip birilerine yardim etmeye calisiyordu ama kim inse ciglik atiyor ve cikmiyordu en sonunda bir kurtarmaci daha inmeye karar verdi inerken dengesini kaybedip hizla dustu ve havada bas assagi asili kaldi basindaki lambanin yardimiyla etrafa baktiginda arkadaslarinin kanlar icinde oldugunu fark etti tam o sirada bir sey onda saldirdi ve onuda oldurdu...diger hatirldiklarim ormanda bir kamyonetle birilerinin bir canavardan kacmaya calistiklari ve kamyonetin arkasinda battaniyeye sarili yarali birinin oldugu klasik olarak yolda kamyonet bozolup canavarda onlara yetisiyordu ...ismini bilen varsa yardimci olursa sevinirim...tekrar izlersem benim icin korku degil nostaljik bir film olacak
  • kopilot K kullanıcısına yanıt
    alacakaranlık bölümü serisinden bahsediyorsan bulman zor olur, her bölüm ayrı bir konuydu, hiç sevemedim ve hiç izlemediğim bir tv serisi,

    çocukken vhs'de Freddy Krueger ve tvde de Phantasm izlediğimden beri korku filmi sevmiyor ve izlemiyorum....
  • Arkadaşlar merhaba gene ben :)



    1. Bu filmi 2 sene önce Youtube üzerinde izlemiştim, şimdi aradım bulamadım silindi sanırım.

    Film kuvvetle muhtemel 60`lara ait bir Fransız filmi, zerre Fransızca bilmiyorum ama filmde öyle harika sinematiği var dı ki, insan hayranlıkla izliyor.

    Öncelikle film bir komedi filmi ve Kirli Çürük ve Adi filminin konusunun bir versiyonuydu, yani filmde yaşlı iyi eğitimli konuşması giyimi son derece düzgün dolandırıcı ustası vardı ve ayrıca genç deneyimsiz çırağını eğitiyordu.

    filmden bir sahne anlatayım; filmde sonradan görme ama parası olan biri ile dolandırıcı ustası şatafatlı yemek yiyiorlar, kabarık hesap gelince dolandırıcı ustası ödeme numarası çekiyor ama sonradan görme buna izin vermiyor hesabın hepsini ödüyordu birde üstüne dolandırıcı ustası el çabukluğu ustalıyla ödenen paranın bir kısmını tepsiden çalıp garsona bahşiş veriyordu :)





    2. Bu filmi 80`lerde TRT`de izlemiştim, film Amerikan filmi %80 ihtimal 50`li yılların filmi ama film renkliydi, filmin bir sahnesinin bir kısmını hatırlıyorum.

    Filmde ormanın içinde bir klube benzeri yerde sıkışık kalmış bir kadın ve birkaç erkek bir grup olduğunu ve bu grup birşeye Karşı savaşıyorlardı (uzaylı veya yaratık olabilir ama başka birşeyde olabilir)
    tek hatırladığım kendilerine birşey saldırıyordu veya birşey tarafından tehdit altında hissediyorlardı, bu yüzden ellerinde silahla tedirgin bekliyiştelerdi.

    Filmin kahranları düşmanı ormandaki ağaçlardan dolayı göremiyorlardı.

    Bana çok gizemli bir film izlenimi verdiğini hatırlıyorum

    Birde nu filme 90`larda bir tv kanalında rastlamıştım (tamda o sahneye denk gelerek, bu yüzden anında o film olduğunu anlamıştım) ancak insanların tek televizyonu olduğu ve televizyonun ailece seyredildiği bir dönemde olduğundan filmi izleyememiştim :) .




    3. Aradığım bu film ise bir kovboy filmi ve gene 80`li yıllarda TRT`de seyretmiştim. Film çok yüksek ihtimal 60-70`li yılların olmalı, film renkliydi ama bu filmden çok az detay hatırlıyorum filmde; filmin ana karakterine düşman bir kovboy vardı bu kovboyun elinde çok uzun menzilli o dönemin teknolojisinden çok daha ileri bir teknolojiye sahip bir tüfek vardı öyleki; bu silahın atışına maruz kalanlar nereden atış yapıldığını hiçbir şekilde göremiyorlardı.





    4. Bu filmi sanırım 2006 senesinde CNBC-e kanalında seyretmiştim. Sanırım İngiliz filmiydi ve ayrıca çok ilginç bir komedi filmiydi. Ayrıca bu filmde yeşil renginin çok fazla bir şekilde ön plana çıktığını hatırlıyorum. Filmin konusu 1977 senesinde geçiyor, filmin baş karakteri 17-18 yaşlarında herhangi bir şirkette çalışan bir genç, ve şirket çalışanlarının başlarında fazlası ile gıcık bir patron var, ve de bu genç adam iş arkadaşı olan güzel bir kızdan hoşlanıyor ancak kızın kendisine bir türlü açılamadığından bu kızla basit bir arkadaşlık ilişkisi var. Bir gün bu genç adamın babası 60 yaşından sonra kinetik enerji yeteneğini keşfediyor, ve bir süre sonra kamuoyu tarafından ilgiyle takip edilen ve yoğun bir şekilde televizyon programlarına katılan çok ünlü biri oluyor. İlerleyen dakikalarda filmin konusu; 1977 senesinden günümüze geçiyordu. Bu genç adam günümüzde, haliyle biraz daha yaşlanmış ama görümünde gençliğini hala koruyor, ve babası hakkında gerçekleştirmek istediği bir arzusu var; ölen babasının külünü roller coaster`dan boca etmek, ama bu amacını gerçekleştirmek için yaptığı hamle sayesinde, yanlışlıkla roller coaster`daki bütün milletin üstünü başını kül yapıyordu.





    5. Titanik trajedisini anlatan 1982 yapımı olan bir film daha vardı (gazetede bakmıştım 1982 senesini veriyordu); sanırım bu film en az bilinenidir, eğer doğru hatırlıyorsam filmin ismi dümdüz Titanik değildi sanırım (A Night TO Remember gibi bir ismi vardı) 1982 yapımı olduğundan haliyle film renkliydi, filmden çok az detay hatırlıyorum; gemi buz dağına çarptıktan sonra kaptan yardımcılarına "eğer gemiyi durdurmaya çalışmak yerine tam gaz yaparak dümeni çevirseydiniz o zaman gemiyi buzdağına çarpmaktan kurtarırdınız" dediğini birde kaptanın yine yardımcılarına; geminin batma sebebinin kader olduğunu; çünkü geminin isminin Titan tanrısından geldiğini ve bunun tanrıya meydan okumak olduğunu söylediğini hatırlıyorum.





    6. Bu filme 90`larda bir özel tv kanalında rastlamıştım, film 60`ların filmi olabilir ve muhtemel Amerikan filmi. Film; filmin ana karakteri ajan olan James Bond gibi bir filmdi diyebilirim sanırım.

    Filmi insanların tek televizyonu olduğu ve televizyonun ailece seyredildiği bir dönemde seyrettiğimden ve film, film daha başından kumanda ile başka tv kanalına çevrildiğinden filmin sadece başını biliyorum.

    Filmden anlatacaklarım şunlar: filmin ana karakteri olan ajan, şehrideki bir kafede yemek siparişi veriyor ve pencereye bakacak şekilde oturarak yemeğini afiyetle yiyor derken restoranda sıradan çalışan veya müşteri görünümlü bir kadın adamın başına ekşiyor, kadın adamla sohbet ediyor ancak adamla muhabetine sorgulamasına sohbet süsümü vermiş yoksa adamın hoşuna gitmeyen sorular mı ne soruyor adam bundan rahatsız oluyor, yemeğini yarım bırakıp yürüyerek kafeyi terk ediyor (veya ufak restoran) hemen ardından kadın adamın yarım kalmış yemeğini yiyerek adamın gidişini izliyor derken orada müşteri görünümlü ama filmi ana karakteri olan ajanı ve kadını izleyen adam kadının yanına gelip kadınla az önce kafeyi terk eden ajan hakkında sohbet ediyorlar (buradan anlıyorduk ki; kendine kafede müşteri süsü vermiş bu kadın ve adam birlikte çalışıyorlar)

    ikisinin ajan hakkında ettikleri sohbet hayal mayal olarak hatırladığım kadarıyla şöyleydi:
    adam kadına soruyor; ağzından lafı alabildin mi?
    kadın birşeyler dedikten sonra adam sence tehlikeli olabilir mi diye birşeyler soruluyormuş gibisinden birşeydi.

    Filmde en dikkatimi çeken ve beni şaşkına çeviren, filmin muazzam güzellikte bir müziği vardı. Beni bu film müziğinde şaşırtan o kadar etkiliyici müziği olan filmin ünlü bir film olmaması filme anca televizyon kanallarında rastladığım filmlerden biri olmasıydı.

    Filmde anlattığım ana karakter ajan olmayabilir ve filmde James Bond tarzı film olmayabilir, bir film 4-5 dakika izleyerek ne anlaşılabilirse bende filmden o kadarını anlayabildim.





    7. bu filmi sanırım 2006 yılında filan CNBC-E kanalında seyretmiştim ve bu filmi CNBC-E birkaç kez verdi.

    Film bir Japon filmi.

    Filin ana karakteri banka soymak istiyor bu sırada bir sürü olaylar yaşıyor hatta arabada, arabanın içinde çift silahıyla karizmatik bir şekilde mafya üyelerini kurşuna diziyor :) ve filmin sonunda bankayı soymayı başarıyor, bu banka soyan adam birine veya birşeyden görevliye banka soymasında bir işini kolaylaştırmak için para ödüyordu (veya rüşvet gibi birşey) bu yaptığı görev için para alan kişi banka soyulduğunu öğreniyor (radyodan veya soyguna uzaktan tanık olarak) ve kendi kendine gülümseyerek şunu diyor; ondan daha fazla para istemeliydim.





    8. Bu filmi 10 seneden çok önce bir zamanda seyretmiştim. Film kanaatime göre 3. sınıf bir film (yada daha çok; filmi izlediğimde bende öyle bir izlenim uyandırdı diyelim) ve forumda 3. sınıf film soran ilk kişi ben oluyorum sanırım, ama filmin konusu oldukça ilginç bu yüzden bu filmi bulmak istiyorum. Film hatırladığım kadarı ile şöyle; zenci bir adam var bu adam ortamdan köşeyi dönmenin yolunu bulmuş vede dönmüş, ve bunu nasıl yapılacağını yanında beyaz bir adama öğretiyordu. Adam o kadar ilginç şeyleri değerlendiriyordu ki yaptıkları insana son derece doğal ve zekice geliyordu (mesela telefon klubelerinde kullanılmayan telefon kartlarını toplayıp satmak gibi), ama FBI bu adamın dolandırıcılık suçlaması ile peşindeydi.





    9. 80`lerde videoda bir korku filmi izlemiştim, filmin konusu Evil Dead`la neredeyse aynı (bir grup genç ıssız yerdeki klubeye gider, klubedeki kötü varlık hepsini tek tek öldürür).

    En son canlı kalan erkekti sanırım ve tam kapıdan fırlayarak dışarı kaçmak üzere iken sanki arkadan bıçaklanıyormuş gibi gözleri fal taşı gibi açılmış şok bir ifade ile ölüyordu. Ve kapıda beyaz bez gibi birşey asılıydı vede filmde son canlı kalan kişi canını kurtarmak için evin dışına koşarak kaçarken vede öldürüldüğü sırada bu beyaz bez arasında kalıyor (yani tam kapı eşiğini geçemiyor) film orada donup bitiyordu.

    Filmi izlediğimde 10-11 yaşında olduğumu belirteyim.





    10. Bu film 60`larda çekim olduğuna eminim diyebilirim (gerçi çocuk hafızasına güven olmaz), filmde sahne gibi birşey var, buda çok büyük ayna gibi birşey ama aslında insan kopyalayıcı.

    Filmde iki tane rakip var biri iyi adam diğeri kötü adam ikiside aynanın arkasından birbirleriyle münakaşa halinde ve kovalamaca içinde iken; ikiside sırayla aynanın arkasından geçiyorlar, aynanın arkasından geçenin anında hemen yanında kopyası çıkıyor aslı ile aynı davranıyor, ve o münakaşa sırasında aynanın arkasından sürekli ard arda geçmek zorunda kalıyorlar, bu yüzden her ikisinin de kopyaları çıkıp çıkıp duruyordu.




    11. Bu filmi 80`lerde VHS kasetten seyretmiştim. Filmde 2 erkek var bunlar şarkı söylemeyi çok seviyorlar ve ünlü olmak istiyorlar. filimin başından sonuna kadar bunun için çabalıyorlar vede hepsi sonuçsuz kalıyor ancak en sonunda bir konser sahnesine kaçak girip millete şarkı söylüyorlar, seyirci bunları çok seviyor film orada donup bitiyordu sonra gerçek olayları anlatan filmlerdeki gibi olayın sonrasını yazıyla anlatıyordu, eğer doğru hatırlıyorsam en sonunda ünlü oldukları açıklanıyordu.

    Yani film gerçek bir hikayeye dayanıyordu.





    12. Bu filmi 80`lerde TRT`de seyretmiştim sanırım.

    Bu filmden çok az birşey hatırlıyorum.

    Bu filmden bütün hatırladıklarım:

    Fİlm siyah beyaz bir filmdi Amerikan veya Avrupa filmi olabilir. Galiba 60`lı yılların filmi olmalı.
    film günümüzde geçen filmlerden, filmde ufak yelekenli var (hani zenginlerin sahip olduğundan) filmde sevgili çift var ve yelkenli onlara ait yani varlıklı kişiler. Birde bu genç çifte eşlik eden bir genç bir yabancı var (bu yabancının teknede ne işi var hatırlamıyorum, sonuçta bu filmi izlediğimde 10 yaşında vardım yoktum) , ancak bu kişi çok tehlikeli biri ve aynada kızın sevgilisinin konuşmasını sanki bir film repliğimiş gibi taklitini yaparken kızın sevgilisi bu genç yabancıyı bu tuhaf hariketini kaparken yakalıyor. Ve kızın sevgilisi buna çok şaşırıyor. bu yabancıdan az önce yaptığı takliti tekrar etmesini istiyor yabancıda bu isteği yerine getiriyor diye hatırlıyorum.





    13. (Dikkat +18) Bu filmi de 2001-2003 seneleri arasında Digitürk`te seyrettim, ve bu filmdede ünlü bir oyuncu yok.
    Filmin baş karakterinde genç bir adam var (zaten filmde sadece 2 oyuncu var), bu genç adam hiç bir işte çalışmıyor, ama bir şekilde zengin, ve hisse senedi yatırımları ile gayet rahat ve lüks içinde yaşıyor. Ve bu genç adam lüks otel odasında yaşıyor (eğer doğru hatırlıyorsam; bu lüks otel Hilton otel tarzı bir otel değildi). ve birgün otele getirdiği bir fahişeye aşık oluyor (bu fahişeyi canlandıran kız kızıl saçlı yüzünde çilleri vardı diye hatırlıyorum),

    Filmde bu genç adam bu ilişki yaşadığı kızla yatağın üstünde dizüstü bilgisayarla Quike 3 oyunu oynuyordu. filmin sonunda fahişe kız yatakta adamın duygularına karşılık vermiyor gibi bir şey oluyordu bu yüzden genç adam fahişeye tecavüz ediyordu (hemen sonrası genç adam kızgınlıkla ve pişmanlıkla ağlarken kız mastürbasyon yaparak orgazm oluyordu), tecavüz olayına rağmen aralarındaki ilişki bozulmuyordu, ve filmin sonunda müşteri fahişe ilişkisi altında (birbirlerine fahişe müşteri rolü yaparak ilişkilerine devam ediyorlar ) aşk yaşamaya devam ettikleri şeklinde bitiyordu.




    14. Bu filmi 2002-2003 yılları civarında CNBC-E kanalında seyrettim, komşuluk üzerine bir komedi filmiydi ve çok güzel ve çok komik eğlenceli vede çok kaliteli bir filmdi [aradığım bu filmde Tom Hanks oynamıyor CNBC-E`nin The Burbs filmini oynatığında zaten izlemiştim, burada anlattığım aradığım o film The Burbs değil)]



    15. Bu filmi CNBC-E kanalında 2002-2003 yıllarında seyretmiştim, çocukluklarından beridir çok iyi arkadaş olan biri özürlü olan 2 arkadaş var (adam galiba kördü). Özürlü adamın çok güzel kız arkadaşı var, ama sonra özürlü adamın arkadaşı onun kız arkadaşı ile yasak aşk yaşıyor, ancak bunlar özürlü adamın önünde kavga edince özürlü adam bunların kendisinden gizli aşk yaşadıklarını anlıyor ve eski kuleye giderek intihar ediyordu (hatırladığım kadarı ile bu kule ya da eski yapı onların çocukluklarının geçtiği burada oynadıkları yer olmalı).




    16. Bu filmi 2003 senesinde cnbc-e kanalında seyrettiğim bir film başrolde Gérard Depardieu var. ve bir genç kız Gérard Depardieu ile hep ilgileniyor. Misal Gérard Depardieu plajda oyalanırken bu kız yanına gelip gözü önünde soyunuyor ama Gérard Depardieu bu kızla hiç ilgilenmiyor, sonunda kızla aşka yaşamaya başlıyordu ve filmin sonunda Gérard Depardieu`nün canlandırıdığı karakter ile sevgilisi olan kız ile başbaşa iken deniz fenerinde bitiyordu.





    17. Bu filmi 2001-2003 yılları civarında CNBC-E kanalında seyrettim.

    Bu filmden çok az şey hatırlıyorum, çok güzel 50`li yaşlarında bir kadın var. Bu kadın öyle güzel ki; çocuğu yaşında yakışıklı erkeği bile peşinden koşturuyor (sanırım kızının erkek arkadaşı). Bu genç çekici erkek evin çatısında kadının önünde soyunuyor; ne olur benimle birlikte ol ne istersen yaparım gibi birşeyler söyleyerek yalvarıyordu ama kadın onu hiç umursamıyor, hemen orayı terk ediyordu . Eğer filmi doğru hatırlıyorsam, film 50`li yaşlarında kadın ile kızının arasındaki anne kız ilişkisini konu alıyordu ve, kesinlikle avrupa filmiydi (Hollywood filmi olmadığı kesin).





    18. 80`li yıllarda ailece videodan izlediğimiz bir film vardı. Filmin afişini gören filmi Dünya`nın en korkunç film sanırdı (öyle bir film afişini hayatta unutamam), zaten bizimkilerde korku filmi sandıkları için filmi kiralamışlar ama film çok güzel ve çok komik bir film çıkmıştı, film baştan sona hiç duraksamadan güldüren bir filmdi, hatırladığım kadarı ile film seviyeyi hiç düşürmeden güldüren kaliteli bir filmdi. Gülmekten çenemin ve karnımın ağrıdığını bu yüzden çok komik bir şeyi izlemenin bir süre sonra işkenceye dönüşebileceğini bu filmden öğrenmiştim.
    Hatırladığım kadarıyla film şöyle: Filmin baş karakteri şişman bir adam ve, bu adama çok büyük bir ev miras kalıyor (filmin konusu hatırladığım kadarı ile böyle olmalı). Ancak, evde ruh var ama adam bu olayı hiç önemsemiyor ve evdeki ruh ile birlikte yaşıyor, sanki evlilermiş gibi evde birlikte yaşıyorlar ve biz bu ruhu gözümüzle göremiyoruz, mesela ruh yatağa yatıyor yastığın deformasyonundan ruhun oraya yattığını anlıyoruz hatırladığım kadarı ile filmin effectleri çok başarıydı.
    filmin afişini bile görsem hemen hatırlarım (filmin afişi de şöyle; filmin ana karakteri olan şişman adam filmin afişini merkezinde ve elinde pilli fener tutuyor, arka planda ise büyük ev var, filmin ana karakterinin yüzü insanı korkutan cinseten korkmuş insan yüzü, insanı sinirini geren bir yüz ifadesiydi).





    19. Bu filmi 80`lerde VHS kasetten seyretmiştim. Film Frankenstein filimnin komedi versiyonuydu. Ama bu film hatırladığım kadarıyla hastanede geçiyordu.
    Yani hastanenin doktoru farklı kişilerin bedenlerini bir araya getirerek yeni bir canlı oluşturuyordu. Hatta bu doktor bu kişilerin üzerindekilerini bile değiştirmiyordu, misal bir ayağında spor ayakkabı varsa diğer ayağında deri ayakkabı vardı.





    20. Bu filmi 90`larda Kanal 6`da seyretmiştim. filmde ana kahramanı bir genç var bir şekilde geçmişteki efsane olan müzisyenlerin her biri günümüze ışınlanıyor. (müzisyenlerden ikisini hatırlıyorum Mozart ve Beethoven) sonra filmin ana kahramanı olan genç filmin bir sahnesinde bunları bir alışveriş merkezinde kaybediyor, misal Beethoven müzik mağazasında org çalıyordu.

    Filmden hatırlayabildiklerim bu kadar.




    21. Bu filmi 90`larda özel bir kanalda seyretmiştim, sanırım ikinci sınıf bir filmdi.

    Film arkadaşlık üzerine bir filmdi diyebilirim (bakmayın öyle dediğime dövüşlü film gibi birşeydi)

    Filmden çok az şey hatırlıyorum.

    Filmde 2 genç arkadaş oturmuş keyifli sohbet ediyor derken içinden biri şu iddiayı atıyor; ben elimdeki kılıçla bu şişeyi keserim diyor arkadaşı yok canım diyor, ve tutuştukları iddia üzerine genç adam kılıçla şişeye vuruyor ancak şişe arkadaşının kafasına fırlıyor ama arkadaşı hızlı bir refleksle şişeyi tutuyor, elinde kılıç olan genç adam şaşkınlıkla reflekslerin baya hızlıymış diyor ve arkadaşı; evet reflekslerin oldukça iyidir diyor.

    Ardından az önce kılıçla gösteri yapan genç adam yeni kız arkadaşından bahsediyor, o kızı çok seviyorum aklım hep onda az önceki kılıçlı gösteriyi yapmamamın sebebi aklımın sürekli o kızda kalması diye açıklıyor ve o gece kızla buluşmaya gideceğini söylüyor ama arkadaşı o geceden sonra kayboluyor (sanırım ölüyor) bu genç adamda arkadaşının başına ne iş geldiğini araştırmaya başlıyor




    22. Bu filmi 90`ların başında Star tv`de seyretmiştim, biz o dönemin çocuklarının baya ilgisini çekmişti öyleki Mortal Kombat oyunu bu filmden esinlenilmiş diye teoriler bile üretilmişti, bunun sebebi filmdeki karakterlerden biri Mortal Kombat`daki Raiden karakterine birebir benzemesi ve tıplı Raiden karakterinin şapkasının aynısını kullanıyordu, ancak bahsettiğim Raiden benzeri karakter filmde kötü karakterdi ve süper güçleri vardı aynı süper güçleri olan ve yine kötü karakter olan başka karakterler vardı bunlar çete gibi birşeydi. Misal bir yerde birini bulamaya veya saldırmaya gittiklerinde binaya tavanını delerek içeri giriyorlardı.

    Filmden hatırladıklarım bunlar.

    23. (Dikkat +18) Bu filmi Cnbc-e`de seyretmiştim. Film 80`li yıllarda çekilmişti.

    Filmin ana karakteri sarışındı bir adamdı ve ünlü tanınmış bir oyuncu değildi sanırım.

    Filmden çok az şey hatırlıyorum: Filmde bir kadınla özel bir ilişki yaşıyordu, bu bir gecelik bir ilişki olarak tanımlanabilecek bir ilişkiydi, ve filmin kahramanı bu ilişkiyi kadınla porno film çevirerek yaşıyorlardı (baya baya bu porno filmi porno film ekibiyle çekiliyordu, filmin ana karakteri porno yıldızı değildi sadece bir seferlik o kadınla yapılan birşeydi, vede o porno film işini aynalı bir duvar önünde ayakta icra ediyorlar (öhm) diye hatırlıyorum)

    ama bu filmin sadece tek bir sahnesiydi, filmin genelinde filmin bu ana karakteri olan adamın arkasından bir sürü kişi oyunlar çeviriyordu, öyle ki; adam şaşkınlıktan maymuna dönmüştü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba1975 -- 23 Nisan 2017; 5:3:16 >
  • merhaba1975 M kullanıcısına yanıt
    19. filmin, gene wilder oynadığı bir film olabilir,

    20. filmin, Keanu Reeves oynadığı bir film, filmde 2 arkadaş var telefon kulubesiyle zamanda yolculuğa çıkıyorlar,

    not:konuyu çok uzun tutmuşsun, hepsini okudum, bikaç defa yarım bırakacaktım,ayıp olmasın diye (kendime) okudum,

    okadar ki okurken kendi yorgun hissetmiş olacağım herhalde arayıp link atamayacağım,

    ama ipucu vereyim,

    19. film için googleye gene wilder Frankenstein yazarsan çıkacaktır, aradığın film bu olabilir,

    20. film için googleye Keanu Reeves telefon kulubesi yazarsan çıkacaktır, aradığın film budur,

    kolay gelsin....
  • TD-W9970_V3 T kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız 20. film aradığım filmdir.

    Ama 19. filmde, internette Gene Wilder diye arattığımda; Young Frankenstein filmi çıkıyor ve bu benim aradığım film değil (geçen sene Young Frankenstein filmini izlemiştim, çok matrak bir film,bence Young Frankenstein Gene Wilder`ın açık ara en iyi filmidir diyorum)


    Benim aradığım film siyah beyaz değil renkli çekilmişti, muhtemel 80`lerde çekilmiş ve sinema değil bir video filmiydi (çok yüksek olasılıkla).


    20. film bulmama yardım ettiğiniz için ve yoğun çabanız için size minnettarım vede bunun için çok teşekkür ederim ayrıca başınızı ağrıttığım için özür dilerim :)
  • merhaba1975 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu kadar filmi beyhude arıyorsun. Oturup tekrardan izleyecek misin yani

    Neyse ... biz görevimizi yapıp bulabildiklerimizi yazalım. 5 numaradan başlıyorum . Bulabilirsem diğerlerini de eklerim.
    http://www.imdb.com/title/tt0079836/

    S.O.S. Titanik - Facia (1979)


    21 - Eğer bahsettiğin sahnehttps://www.youtube.com/watch?v=XRccxhoxMnM bu ise , film Big Trouble in Little China (1986)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 23 Nisan 2017; 22:2:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merhaba1975

    Evet haklısınız 20. film aradığım filmdir.

    Ama 19. filmde, internette Gene Wilder diye arattığımda; Young Frankenstein filmi çıkıyor ve bu benim aradığım film değil (geçen sene Young Frankenstein filmini izlemiştim, çok matrak bir film,bence Young Frankenstein Gene Wilder`ın açık ara en iyi filmidir diyorum)


    Benim aradığım film siyah beyaz değil renkli çekilmişti, muhtemel 80`lerde çekilmiş ve sinema değil bir video filmiydi (çok yüksek olasılıkla).


    20. film bulmama yardım ettiğiniz için ve yoğun çabanız için size minnettarım vede bunun için çok teşekkür ederim ayrıca başınızı ağrıttığım için özür dilerim :)

    aslında senin bir suçun yok, zati yorgundum konuya denk geldiğimde ve çok uzun bir mesaj olduğundan okumakta zorlandım, o yüzden link atmadım,

    bidahakine 5'er 5'er sorarsan arayanlar içinde kolaylık olur bence....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obili

    Öncelikle bu kadar filmi beyhude arıyorsun. Oturup tekrardan izleyecek misin yani

    Neyse ... biz görevimizi yapıp bulabildiklerimizi yazalım. 5 numaradan başlıyorum . Bulabilirsem diğerlerini de eklerim.
    http://www.imdb.com/title/tt0079836/

    S.O.S. Titanik - Facia (1979)


    21 - Eğer bahsettiğin sahnehttps://www.youtube.com/watch?v=XRccxhoxMnM bu ise , film Big Trouble in Little China (1986)



    Evet izleyeceğim :)

    S.O.S. Titanik filmini internette Türkçe olarak bulamadım, bu yüzden o film olduğunu anlayamadım, eğer burada aradığım film hakkında belirttiğim replikler bu filmde de varsa evet kesin o filmdir.


    Küçük Çin`de Büyük Sorun filmine gelince; paylaştığınız sahneyi seyrettim (filmin başını ayrıyeten seyrettim), ve evet anlattığıma benzer sahne neredeyse birebir var, ˜ sahne aynı olsa da benim hatırladığımdan biraz farklı, benim hatırladığım birincisi kumar sahnesi yoktu sadece 2 arkadaş vardı, arkadaşı kızla buluşmaya kendi gidiyordu, ayrıca filmin sonrası da farklı ilerliyor, kaldı ki bu filmde Kurt Russell var, herhalde yönetmenlerden biri Küçük Çin`de Büyük Sorun filminden etkilenmiş olmalı, zaten benim hatırladığım o filmde ünlü bir oyuncu yoktu.

    Daha belirgin şöyle anlatayım şişe numarasını yapamayan eleman yeni kız arkadaşını anlatırken; daha ağır derdini paylaşırcasına duygusal anlatıyordu, böyle Hollywood tarzı değil.

    Bunu ilk yazımda belirtmeliydim: aradığım film Hollywood filmi olmayabilir hatta uzak doğu filmi bile olabilir. 20-24 sene önce sadece 5 dakikasını seyrettiğim bir filmi arıyorum





    @TD-W9970_V3 tamam bir dahakine beşer beşer sorarım :)
  • merhaba1975 M kullanıcısına yanıt
    13 numara The Center of the World (2001) olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pori

    13 numara The Center of the World (2001) olabilir.

    Bir kez daha çok teşekkür ederim sevgili Pori


    Evet aradığım film.
  • yaklaşık 15 yıl önce kanal d'de izlediğim bir film vardı bir kız ve bir erkek çocuğu ve bir kızılderili oynuyordu.oğlan çocuğu tatile gidiyor ve tatile gittiği yerde kız çocuğu ve kızılderili yaşlıca adamla beraber ormanı bir şirketten korumaya çalışıyorlar. hatta tam hatırlamıyorum ama yaşlı kızılderilinin ismi knomesta mıydı kınolnesta mıydı ?bi türlü bulamadım bu filmi.bulmama yardımcı olursanız müteşekkir olurum
  • 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.