Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.253
Cevap
792
Favori
1.701.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elm sokağı serisini izlemem gerektiğini biliyordum zaten.. ben hep yeni çıkanları izleyen biriyim.. eski ama güzel olan bir sürü film var izlemem gerekn daha kısmet olmadı.. insanın sınırlı kotası olması zor bişey..

bu arada bir film daha soracaktım.. yeni izledm gerçi de ismini unuttum.. hamile 5-6 kadını kaçırıp bebeklerini sezaryanle alıp bi küvöze koyuyorlardı.. kadınlar bi uyanıyorlar garip bir yerdeler.. bunlara saldıran ve öldüren bir katil var..
    burda amaç kadınlardan sadece biri sağ kalacak ve sağ kalanın bebeğini evlatlık verecekler.. tabi sağ kalan kadın sanıyor ki bebeğini ona geri vermeleri için diğer kadınları öldürmesi gerekiyor..
  • İyi Akşamlar konusunu hatırlayıp ismini hatırlamadığım 2 adet film var. Yardımcı olursanız sevinirim. Her ikisinide yaklaşık 5-6 yıl önce Tv de izlemiştim.

1- Alım - satım yapmak için çevre yolu yakınlarındaki bir kasabada eski bir benzin istasyonunda buluşan iki çete anlaşamayıp orada kısa süreli çatışmaya giriyorlar. Çatışmadan sonra 1 tanesi ağır yaralı olmak üzere bütün çete üyeleri ölüyor. Olayı ihbar alan 2 polis istasyona gelince iki kurşunlanmış araç, hepsi ölmüş çete üyeleri ve en önemlisi 1 valiz dolusu para buluyorlar. İki memur aralarında kısa sürede anlaşıp diğer ekipler gelmeden parayı saklıyorlar. O esnada yaralı çete üyesini farkediyorlar. Polisin birisi zaten ölmek üzere olan yaralıyı eliyle boğuyor. Olay tam kapandı derken merkezden dedektifler gelip araştırma yapıyorlar. Çünkü polisin boğarak öldürdüğü son yaralı aslında çetenin içine sızmış bir ajan olduğunu öğreniyoruz. Bu arada otopsi yapan kasaba doktoru aslında ölü ajanın üzerindeki kayıt cihazını almış, dinlemiş ve iki polisin ne yaptıklarını biliyor, fakat merkezden gelen bayan ajana boş kaset veriyor. Daha sonra doktor diğer iki polise şantaj ile ortak oluyor. şüpheli durumdan tatmin olmayan bayan ajan yeni bir otopsi yapıp ölen ajanın boğulduğunu anlıyor ve iler karışıyor..... Evet güzel bir filmdi adını unuttum, 9. uncu otoyol diye aklımda kalmış ama bulamadım.

2- Tatil için sakin bir kasabaya giden bir avukat barda yaşlı bir adamla tanışıyor. Yaşlı adam amatör roman yazarı olduğunu ilk romanının taslağını incelemesi için yeni dostu avukata veriyor. Avukat o gece romanı okuyor. Roman müthiştir Bir tür seri cinayetler zincirini en ufak ayrıntısıyla ele almışıtır. Taslağı yaşlı adama vermek için adamın evine giden avukat kapıda bir polis ile karşılaşıyor. Polis yaşlı adamın öldüğünü, hiç mirasçısının olmadığını, evinininde devlete kaldığını söylüyor. Avukat o anda romandan bahsetmekten vazgeçip, sanki kendi romanu gibi bir kaç ay sonra bastırıyor. Roman müthiş satıyor, avukat oldukça ünlü bir yazar oluyor. Bu arada romanda ele alınan cinayetlerin en ince ayrıntılarıyla yazılmış olması, polis dekdektifinin dikkati çekiyor ve araştırıyor ki bunlar gerçek cinayetler ve bu ayrıntıları ancak katil bilebilir. Bizim avukat bir anda cinayetleri üzerine ihale alıyor. Polisten kaçarak gerçeği ispat etmeye çalışıyor. En sonunda işin ucu bir tiyatrocu akademisyene dayanıyor. Bu tiyatrocunun bu olaylardan öance karısına bir araba çarpıp öldürmüş. Kaza yapan kişininde avukatı bizim avukatmış. Avukat sayesinde suçlunun ceza almamış olması tiyatrocuyu avukata kinlendirmiş. Ve senaryoyu yazmış. O yaşlı adam da evine gittiğinde yaşlı adamın öldüğünü söyleyen poliste kılık değiştiren tiyatrocuymuş...... Sanırım konularını ayrıntılıca yazdım.

Gerçekten de her iki filmde senaryolarından oldukça etkilendiğim filmlerdir. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • @Mr.Tambourine Man
    evet aradığım film buydu çok teşekkür ederim harika bir film bu filmlerin arşivlerini yapacağım uzun zamandır arıyordum
  • arkadaşlar startv de izlemiştim yakın zamanda

tatile giden bi çift yolda arabanın lastiği patlıyo ve yardım arıyorlar ve yağmur yağıyor sonrada otele gidiyorlar. otelde bi çift daha kalıyor ve aksam hep beraber yemek yiyorlar sonra kilitleniyorlar. hatırladınızmı bilen varsa lütfen söylesin
  • arkadşlar çocuk ken bi film izlemiştim mavi bir yaratık gibi birisi ama sevimli çocukla arkadaş oluyo bu akşamları geliyo buzdolabındaki yemekleri yiyo çocuğu uyandırıyo hadi yolculuğa varmısın falan yatağın altına giriyolar bambaşka bir yer falan orda eğlendikten sonra tekrar
    eve dönüyolar böyle harikaydı . LÜTFEN BULUN ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN . . .
  • Adam saç kurutma makinasıyla çarpılıyordu ve kadınların aklını okumaya başlıyordu cok ünlü biri oynuyordu filmin adı neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncat

Adam saç kurutma makinasıyla çarpılıyordu ve kadınların aklını okumaya başlıyordu cok ünlü biri oynuyordu filmin adı neydi ?

http://www.imdb.com/title/tt0207201/
  • küçükken tv de izledigim bir filmdi
    başını tam hatırlayamıyorum
    iki kardeş biri kız biri erkek küçükler birde yanlarında yaşlı bir adamla bir adada mahsur kalıyorlar adanın başka bir tarafında yasak bir bölge var orada yamyamlar yaşıyor bazı batıl inançları var o insanların
    bu iki kardeş adada büyüyorlar seneler geçiyor büyüyene kadar o yasak bölgeye gitmiyorlar
    sonunda bir sandala binip açılıyorlar susuzluk ve açlıktan yanlarında getirdikleri zehirli olduğunu bildikleri (aslında sadece bayıltıyor) narı yiyorlar ve ikiside sandalda bayılıyor filmin sonunda bir gemi onları buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: candemirdas

arkadaşlar startv de izlemiştim yakın zamanda

tatile giden bi çift yolda arabanın lastiği patlıyo ve yardım arıyorlar ve yağmur yağıyor sonrada otele gidiyorlar. otelde bi çift daha kalıyor ve aksam hep beraber yemek yiyorlar sonra kilitleniyorlar. hatırladınızmı bilen varsa lütfen söylesin

Bu konuda 100lerce film olduğundan Aklıma gelen ŞEYTANIN OTELİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: tümer11

küçükken tv de izledigim bir filmdi
    başını tam hatırlayamıyorum
    iki kardeş biri kız biri erkek küçükler birde yanlarında yaşlı bir adamla bir adada mahsur kalıyorlar adanın başka bir tarafında yasak bir bölge var orada yamyamlar yaşıyor bazı batıl inançları var o insanların
    bu iki kardeş adada büyüyorlar seneler geçiyor büyüyene kadar o yasak bölgeye gitmiyorlar
    sonunda bir sandala binip açılıyorlar susuzluk ve açlıktan yanlarında getirdikleri zehirli olduğunu bildikleri (aslında sadece bayıltıyor) narı yiyorlar ve ikiside sandalda bayılıyor filmin sonunda bir gemi onları buluyor

yaşlı adam değil kadın
    nar değil kaya balığı

film ise mavi göl
    http://www.imdb.com/title/tt0080453/

iyi izlemeler
  • seneler önce tv görüpde izleyemediğim bir film var farklı farklı tarihlerden insanlar bir adaya düşüyordu.( Mesela birinin 1940 lardan yani savaş döneminden falan başka birinin 1990 lardan olduğunuğunu hatırlıyorum) savaş yıllarından gelen bir adam savaşın kazanıldığını öğrenince çok sevinmişti (siyahi bir adamdı sanırım) sonra adada atlı adamlar olduğunu hatırlıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • aradığım filmde/dizide bir çocuk yanındaki arkadaşının ısrarıyla; elini denize sokuyordu ve diğerlerinin bilmediği özel güçleriyle arkadaşlarına şaka yapıyordu deniz suyunu kaynatarak... ama bunu daha önce yaptığında bir kaplumbağa ölmüş ve bi daha yapmak istemiyordu. trt nin bir kanalında izledim trt3 falandı heralde. 90lı yıllardaydı. altın madalyonlu/tılsımlı çocuk, altın çocuk, mu neydi adı. dizi/film başlarken çocuk büyük demir bir kapının önünde duruyordu bir sırt çantasıyla vs... ama tüm çabama rağmen bulamadım :D
    (bu daha çok bir diziydi sanırım.)

şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VTR -- 21 Ekim 2011; 23:03:57 >
  • benimde aradığım bir film var ama tam olarak tarif edemiyeceğim sanırsam kanal 6 yılarıydı gençten bir çocuk sarışın bir kıza aşık ve birgün bir şişe buluyor içindeki cinkızı tavlamasında yardımcı oluyor hatta bir sahnede cin bunu küçültüyor buda kızın bisikletinin selesine oturuyor ufacık bit gibi kalıyor seleden düşmemek için baya bi uğraştığını hatırlıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • Taa ne zamandan beri aklımda film ancak ismini bir türlü hatırlayamıyorum. Birkaç sene olmuştur izleyeli sanırım.

Konusuna değinmek gerekirse; bir adam var öldürdüğü insanların kollarını bacaklarını kesip, kısacası herkesten bir parça alıp o parçaları birleştirerek bir insan oluşturmaya çalışıyor. Sanırım sonunda başarıyordu da.

Tam bir psikopat işi ama hoşuma gitmişti. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok mutlu olurum.
  • iskoçyalı serisindeki sarışın dam oynuyordu o filmi bende izlediydim herkesen birer parça alıp en sonunda bi bebeğin kalbini söküp isayı diriltmeye çalışıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: filipper

benimde aradığım bir film var ama tam olarak tarif edemiyeceğim sanırsam kanal 6 yılarıydı gençten bir çocuk sarışın bir kıza aşık ve birgün bir şişe buluyor içindeki cinkızı tavlamasında yardımcı oluyor hatta bir sahnede cin bunu küçültüyor buda kızın bisikletinin selesine oturuyor ufacık bit gibi kalıyor seleden düşmemek için baya bi uğraştığını hatırlıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım o filmi ben de arıyorum.ben on sene önce flash tv de izlemiştim.
  • Bi flm wardı galiba fransada geçiyodu 2 sene falan oluyo tnt de çıkmıştı eski zamanlarda geçiyo at arabaları falan war bi tane hırsız war bi tane de iyi adam hırsız bu iyi adama silah falan çekiyo bi de kadın war audrey tautou ya benziyodu o hırsızı idam etcekler(ascaklar) fln sonra atla geliyo iyi olan adam (bu adam zengindi galiba) hırsızı ipten alıyo falan bi tane de makyajlı bi adam wardı komikti biraz vj bülente benziyodu bunlar en son üçü filmin sonunda el ele tutuşup kanalizasyon gibi bi yerden koşa koşa gidiyolardı ( bu arada bunların peşinde polisler falan var) bu makyajlı dediğim adam da fermanı okuyo işte işi o galiba adamın idam edileceğini falan o ilan ediyo bilen warsa yazsın çok önemli filmde Sibuple fln diyolardı ordan çıkardım fransız filmi olduğunu??? bilen yazsın lütfennn
  • Merhaba arkadaşlar,
    Önceleri izlediğim ama adını hatırlayamadığım iki film günlerdir aklımı kurcalıyor. Filmlerden maalesef birkaç sahne hatırlıyorum ama buna rağmen bu filmleri bilen varsa cevaplamasını rica ediyorum. Benim için önemli.
    İLK FİLM: Film, bir kadının dolu küvet içersinde uzanmış yatarken başlıyordu. Adamın biri, kadını eve hapsediyordu. Kadın evden kurtulmaya çalışıyordu. Mısır gevreğinin içinde telefon kablosu buluyordu ve dışarıyla irtibat kurmaya çalışıyordu.

İKİNCİ FİLM: 17 - 18 yaşlarında sarışın, yaramaz genç bir kız, bir oğlanla ilişkiye giriyordu. Bu esnada oğlanın köpeği yatak altındaki prezervatifi yalıyordu.
    İkinci film için hatırladığımı mazur görün, sadece bu sahne aklımda kalmış. Biraz farklı bir filmdi ama etkilemişti. Bu iki film hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: göktuuuğ

Merhaba arkadaşlar,
    Önceleri izlediğim ama adını hatırlayamadığım iki film günlerdir aklımı kurcalıyor. Filmlerden maalesef birkaç sahne hatırlıyorum ama buna rağmen bu filmleri bilen varsa cevaplamasını rica ediyorum. Benim için önemli.
    İLK FİLM: Film, bir kadının dolu küvet içersinde uzanmış yatarken başlıyordu. Adamın biri, kadını eve hapsediyordu. Kadın evden kurtulmaya çalışıyordu. Mısır gevreğinin içinde telefon kablosu buluyordu ve dışarıyla irtibat kurmaya çalışıyordu.

İKİNCİ FİLM: 17 - 18 yaşlarında sarışın, yaramaz genç bir kız, bir oğlanla ilişkiye giriyordu. Bu esnada oğlanın köpeği yatak altındaki prezervatifi yalıyordu.
    İkinci film için hatırladığımı mazur görün, sadece bu sahne aklımda kalmış. Biraz farklı bir filmdi ama etkilemişti. Bu iki film hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

İlki: Cellular.
  • Merhaba arkadaslar

Bir film izlemiştim, yetmişli yılların sonunda TRT'de.Cennetle ilgili bir filmdi galiba.Filmde bir ada gibi bir yerlerde,bir otelde bir araya gelen kişiler aslında hepsi bir şekilde ölmüş insanlardı.Bu filmin ismini bilenlerden yardım bekliyorum.Ölmeden önce bir kez daha izlemek isterim.Selamlar
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.