Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (298. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.273
Cevap
794
Favori
1.722.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardım.arkadaşlar eskiden izlediğim korku filmi arıyorum ama adını unuttum.terkedilmiş bir binada yaşayan,içeri giren herkesi öldüren bi adam vardı.swat ekibi falan giriyordu karanlık bi odaya herif hepsini hallediyordu.cine5 te koymuşlardı belki 10 yıllık falandır film.bilen ve izleyen varsa lütfen yazarmı
  • meraba arkadaşlar. 2000 veya 2001 yılında seyretmiştim western filmdi. silverado gibi hatırlıyordum, aradım fakat o değil. filmin bir silahlı çatışma sahnesinde atlarla salonun camdan içeri giriyorlardı.en güzel sahnelerinden biri orasıydı yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodgod5

hayırlı akşamlar cümleten . Ya sanırım 2006 gibiydi izlediğim filmde 2 tane kız vardı genç bunların yolları biyerde kesişiyodu birisine otoparkta tecavüzmü ediyolardı öyle karşılaşıyolardı sanırım . Sonrasında bunlar beraber takılıyolar fln fahişelik yapıyolar :D filmin sonunda kızlardan birini benzincide pompalıyla öldürüyolar şu filmi bilen varsa söylesin gözünüzü seveyim izleyecegimden degil inad ettim ismi gelmiyor aklıma :)

"thelma ve luıse "????
  • yardım.arkadaşlar eskiden izlediğim korku filmi arıyorum ama adını unuttum.terkedilmiş büyük bir binada yaşayan,içeri giren herkesi öldüren bi adam vardı.polis ekipleri falan giriyordu içeriye karanlık bi yere herif hepsini hallediyordu.adamın yüzü pek görünmüyodu filmin çoğunda ama keldi sanırım,kırmızı gözlü diye hatırlıyorum,tavanda falan gezinip polisleri öldürüyodu karanlıkta çok hızlıydı.başrolde kadın oynuyordu sanırım.ve kadınları tutsak aldıydı galiba ama aynı filmmi emin de değilim.cine5 te koymuşlardı belki 10 yıllık falandır film.bilen ve izleyen varsa lütfen yazarmı
  • Pandemic35 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bulursan iyi olur bulamazsanda canın sağolsun :D
  • coldness kullanıcısına yanıt
    Ziyaretçiler di sanırım
  • müsadenizle bir filim sorsam
    bir filim vardı adam terzilik yapıyodu oğlu dış devlette okuyodu adam bütün kazandıklarını oğluna göderiyordu filimde biz aileyiz gibi bir replik vardı.
    oğlan dışardan okulu bitirdim diye geliyordu ama okulu bitirememişti oğlan balık çiftliği kuruyordu sel basıyordu çiftliği.
    oğlanın sevgilisi geiyordu okulu bitirmediği ortaya çıkıyordu.
    hatırladıklarım bunlar filmi günlerdir arıyorum bulamadım lütfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CIBA

müsadenizle bir filim sorsam
    bir filim vardı adam terzilik yapıyodu oğlu dış devlette okuyodu adam bütün kazandıklarını oğluna göderiyordu filimde biz aileyiz gibi bir replik vardı.
    oğlan dışardan okulu bitirdim diye geliyordu ama okulu bitirememişti oğlan balık çiftliği kuruyordu sel basıyordu çiftliği.
    oğlanın sevgilisi geiyordu okulu bitirmediği ortaya çıkıyordu.
    hatırladıklarım bunlar filmi günlerdir arıyorum bulamadım lütfen yardım.

vimeo.com
    VimeUhOh
    http://vimeo.com/39932182
  • elzemsin kullanıcısına yanıt
    harikasın
    çok teşekkür edrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Evet üstadlar bir filmde ben sormak istiyorum. Sıkı bir bollywood izleyicisine ihtiyacım var sanırım. Kanserli bir kız,2-3 aylık bir ömrü var. Köy gibi bir yere geliyor. Orda yaşamaya başlıyor. Orda bir erkekle tanışıyor. Çocuk kanserli olduğunu bilmiyor. Sonra hikayesini öğreniyor. Mena diye bir film müziği vardı hatta. Eski bir hint filmi 15-20 senelik vardır. Hiç hatırlayan duyan gören varmı?

Güncel arkadaşlar. Elzemsin nokta atışlar yapmışsın ama bollywooda pek ilgin yok sanırım.
  • Arkdaslar bu filmi 2000 2002 arasında izlemistim sanırım trt1 de tam hatırlamıyorum gençlik filmiydi çocuk asa gibi birşey buluyordu ne isterse oluyordu sonra yetişkinlerin yok olmasını istyordu 16 yasındakiler ve üstündeki insanlar yok oluyordu sonra okulundan baska bi çocuk bu sopayı ele geçiriyordu istediğini yapıyordu tank felan çağırıyordu!!!!!!!!!!!!!!!!cevap lütfen

Öncedende sormustum kimse ilgilenmemisti.

Sonunda kız ve çocuk havuzun içinde öpüşüyorlardı asa sarı yesil ve kırmızı renkteydi sanırsam.
    Tank çağıran çocuklar 3 kisiydi.

Rica ediyorum biri ilgilensin.TESEKKÜRLER
  • yardım.arkadaşlar eskiden izlediğim korku filmi arıyorum ama adını unuttum.terkedilmiş büyük bir binada yaşayan,içeri giren herkesi öldüren bi adam vardı.polis ekipleri falan giriyordu içeriye karanlık bi yere herif hepsini hallediyordu.adamın yüzü pek görünmüyodu filmin çoğunda ama keldi sanırım,kırmızı gözlü diye hatırlıyorum,tavanda falan gezinip polisleri öldürüyodu karanlıkta çok hızlıydı.başrolde kadın oynuyordu sanırım.ve kadınları tutsak aldıydı galiba ama aynı filmmi emin de değilim.cine5 te koymuşlardı belki 10 yıllık falandır film.bilen ve izleyen varsa lütfen yazarmı . kimse izlemedimi bu filmi arkadaş.bari bi seçenek sunun :(
  • yıllar yıllar önce hürriyet gazetesi film cd si verirdi bi film almıştım cd nin üstünde dehşetin tohumu yazıyodu ama bi türlü bulamadım filmi orjinal adını bulabilirmisiniz filmin konusu dünyaya dönen uzay mekiğinden insan şeklinde uzaylılar çıkıyodu diye hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim . Dolph Lundgren elemanın bir filmi vardı, böyle camlı bir yerden teras gibi bir hatunla keskin nişancılık yapıyorlardı. Tabi uzun sürede orada hatunla beraber kaldılar ve söylemesi ayıp sevişmişlerdide, o filmin ismini hatırlayan var mı acaba ?

Yıllar önce izlemiştim, aklımda kalan tek sahne bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

Benimde hatırlayamadığım bi film var filmde 4 liseli genç var bunlar ormanda bi şey buluyolar ve üstünde durana güç veriyo aralarında annesi ölmüş bi çocuk var ona 2 güç veriyo bi kızada düşünce gücüyle karşındakine istediğini yaptırma veriyodu galiba ve filmin ilerlerinde aralarından biri bu 3 arkadaşla dövüşüyo işte bu filmi arıyom eski bi filmdi

Bunu bileniniz yok mu arkadaşlar

Arkadaşlar bu filmi bileniniz yok mu
  • çölün ortasında baygın haldeki adam uyanıyordu adam hafızasını kaybetmiş haldeydi.daha sonra filmde çeşitli olaylar aksiyonlar kovalamacalar donerken adam birden bire bir tabelada gordugu KAKTÜS lü bir reklamla herşeyi hatırlamaya baslıyordu.film hakkında cok fazla bişey hatırlamıyorum cocukken izlemiştim ve uzun zamandır filmi arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuxwomi

yıllar yıllar önce hürriyet gazetesi film cd si verirdi bi film almıştım cd nin üstünde dehşetin tohumu yazıyodu ama bi türlü bulamadım filmi orjinal adını bulabilirmisiniz filmin konusu dünyaya dönen uzay mekiğinden insan şeklinde uzaylılar çıkıyodu diye hatırlıyorum

Dark Breed bu sanırım

http://sinemagame.com/dehset-tohumu-dark-breed-1996-online-izle-turkce-dublaj-full-dehset-tohumu-turkce-izle-full-film-izle/
  • yardım.arkadaşlar eskiden izlediğim korku filmi arıyorum ama adını unuttum.terkedilmiş büyük bir binada yaşayan,içeri giren herkesi öldüren bi adam vardı.polis ekipleri falan giriyordu içeriye karanlık bi yere herif hepsini hallediyordu.adamın yüzü pek görünmüyodu filmin çoğunda ama keldi sanırım,kırmızı gözlü diye hatırlıyorum,tavanda falan gezinip polisleri öldürüyodu karanlıkta çok hızlıydı.başrolde kadın oynuyordu sanırım.ve kadınları tutsak aldıydı galiba ama aynı filmmi emin de değilim.cine5 te koymuşlardı belki 10 yıllık falandır film.bilen ve izleyen varsa lütfen yazarmı . kimse izlemedimi bu filmi arkadaş.bari bi seçenek sunun :(
  • arkdaşlar 2 yıl kadar önce televizyonda izlemiştim fakat adını hatırlamıyorum filmde yaşlı bir adam bir kaç genci toprağa gömüyor ve bir boru yardımıyla nefes almalarını sağlıyor ve her birinin yanına bir telefon koyuyor aralarında ki iletişimim telefon sinyalleri ile sağlıyorlar ve bu gençler değişik bir hayal alemine gidiyorlar şeytani varlık falan var sanırsam adamın kafası çivilerle dolu hellraiser değil o film değil ama bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz. yaşlı adamın yaptığı bu işlemi oğlunun yaptığı bir aletle falan yapıyor hafızamda sadece bunlar kalmış bilen yada buna benzeyen bir film varsa söyler misiniz birde sanırsam adamın oğlunun yaptığı şey küp gibi bir aletti
  • televizyonda izlemiştimbende 1 kadın 1 erkek vardı bir yolda gidiyorlardı araba ile sonra gece oluyordu birini eziyolardı arabaya alıyolardı sonra adam ile kavga edip adamı öldürüyordu sonra bir yere gömüyordu kolundaki saati adamı gömerken düşürüyordu bunu park tarzı biryerde dururken fark ediyordu, sonra adam parkda kadını bırakıp saatini almaya gidiyordu daha sonra geri geldiginde kadın yoktu polisler geliyordu öyle bitiyordu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

bir film daha soracagim,
    1 grup amerika askeri arap ülkelerine gidiyordu (sanırsam arap ülkesiydi) sonra helikoptere binemeyip oraada kalıyorlardı hatta komutan çocuklara çikolata veriyordu bir asker etrafa termal kameralar ile bakıyordu sonra dağda mahsur kalıyorlardı filmin sonlarına sanırsam bir madalyon tarzı birşey buluyorlard bilen varsa yardım ederse çok iyi olur teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.