Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.252
Cevap
792
Favori
1.705.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkmncvi

Merhabalar. Ben bi film ismi hatırlamaya çalışıyorum bir türlü hatırlayamadım. Yardımcı olursanız cok sevınıcem..
    konusu şöyle. Bi adam barda otururken baska bi adam bunu takıp edıyo. Takıp eden adam kıralık katıl, bızım elemanla sohbete gırıyo. diyo kı hayatta olmesini istediğin 5 kişinin ismini yaz, o da yazıyo, sonra adam oldurmeye baslıyo.. bızım eleman da pişman oluyo sonra falan oyle gıdıyodu fılm. ismini bilen varmı acaba??

The Hit List. Daga önce de sorulmuştu. Neyini soruyorsanız şu dandik filmin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha dandik mandik, o kadar takıldı ki kafama sanırsın beynimin içinde mustafa topaloğlu satranç oynuyo
    izlemem lazım yani :)
  • Arkadaşlar banada yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Aradığım film bir evin içinde geçiyor orda polisinden kanun kaçağına kadını erkeği birlikte uyanıyorlar sadece 1 kişi canlı kalınca o kişini büyük bir servetle kurtulacağını öğreniyorlar başlarda uymasalarda sonra biri yanlışlıkla ölünce yemek geliyo , kısaca öldürüyorlar bir kadın kalıyo sonunda evin çatısından bi bavul para indiriliyor ve kapı açılıyor kadın parayı alıp kapıdan geçtğinde başka bir evde ve ellerinde aynı çantalardan olan insanların olduğunu görüyor ve orda bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam bu filmi bulmayı çok istiyorum adını eya başka bir bilgi hatırlayamıyorum. bilgisayarımda izlemiştin uzun bir süre önce ama cd sini filanda bulamadım.

• Bu filmin adı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodrin

/>

Bu filmin adı nedir?

http://www.imdb.com/title/tt0446029/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conjuror

1) bu filmde paraşütle atlıyorlardı uçaktan amaç belli figürlerle belli koreografileri yaratarak bi yarışmada başarılı olmaktı. 2 grup çok dikkat çekiyordu. 1.grup yanlış hatırlamıyorsam eğer ordudandı böyle yerden yapay olarak rüzgar veriliyordu kapalı bir alanda onlar orda antrenman yapıyorlardı diğer grup ise her seferinde uçaktan atlıyor ve bu baya pahalı oluyordu. 2. grup kazanmıştı yarışmayı.

2)bu film ise bi asansörde çalışan bi çocuk vardı. yanlış hatırlamıyorsam eğer amacı insanlara nereye gideceklerini sorup o kata basmaktı herkesle inip çıkıyordu o asansörde. üzerinde bellboylarınki gibi bi elbise vardı daha sonra basmaması gereken bi tuşa basıyordu ama o tuşa basma denilmişti ona daha önceden. sonra yanlış hatırlamıyorsam asansör patlıyor ve binadan çıkıp uçuyordu göklerde.
    şimdiden çok teşekkürler 2 gündür beynimi yiyor bunlar

arkadaşlar hala cevap beklemekteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadSnow

quote:

Arkadaşlar Cnbc-e de bir film izlemiştim.2 arkadaş vardı,2 side engelliydi.Biri Sağırdı ama ağız okuyabiliyordu.Diğeri fiziksel engelliydi.Bunlar geçinip gidiyorlardı.Fiziksel engelli olanı sağır olan üzüyordu falan.Fiziksel engelli olanda intihar girişiminde falan bulunuyordu ama ölmüyordu.Arkadaşlar bu filmi bulun.Çok çok çok önemli bu film benim için...

Hala arıyorum arkadaşlar :(

Arıyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkmncvi

Merhabalar. Ben bi film ismi hatırlamaya çalışıyorum bir türlü hatırlayamadım. Yardımcı olursanız cok sevınıcem..
    konusu şöyle. Bi adam barda otururken baska bi adam bunu takıp edıyo. Takıp eden adam kıralık katıl, bızım elemanla sohbete gırıyo. diyo kı hayatta olmesini istediğin 5 kişinin ismini yaz, o da yazıyo, sonra adam oldurmeye baslıyo.. bızım eleman da pişman oluyo sonra falan oyle gıdıyodu fılm. ismini bilen varmı acaba??

ölüm listesi... the hit list..
  • Arkadaşlar kardeşler EYYYY müslümanlar Şu filmi bilen yokmu bu 3.mesajım
    Kanaltürktre yada TV8 de çıkmıştı Bir adam ve bir kadını işte böle
    hazırlanırken giysilerini giyip tıraş olurken
    kadınıda makyaj felam yaparken gösteriyordu herneyse bu arada rap türü pop türü bi şarkı çalıyordu italyanca gibi ama tam bimiyorum daha sonra bular açık otoark gibi biyerde buluşuyorlardı ırt zırt
    yardım edin aradaşlar o mp3 ü arıyorum
  • merhaba bende bir film izlemiştim çok önce hatırlamıyorum şimdi. sadece bir adam vardı ve bütün kadınlar bu adamla yatmak istiyordu hatırladığım tek şey bu yardımcı olursanız sevinirim cinsellik dışında eğlenceli bir filmdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koktas61

merhaba daha öncede sordum ama bilen yokdu sanırım cevap atmamıssınız arkadaslar biraz daha flimi acmaya calısıcam yardımcı olursanız tesekkürler smdiden

flim de kimse yemek bulamıcak dereceye geliyor bir gurup kisi kadın ve cocuklar icin dısarda avlanıyor yemek arıyor flimin basında bir cocuk tam dısarda yemek bulduğunu sanırken bir yaratık yada insan yemek icin onu öldürmeye kalkıyor ok kullanan bir adamda (kahramanıımız) o sırada o varlığı öldürüyor dısardan bulduğu yemeği paylasıyor cocuğa daha dısarı cıkmamamısını söylüyor
    dısardan bir gurup insan geliyor bu ok cu icin is teklifi ediliyor eğer işi kabul ederlerse bir sürü yemek vaad ediliyor adam kabul ediyor iş bir güvenlikli malikane nin icinde eski tarihi eser var bunlar alınacak deniyor fakat savaş döneminden kalma ilaç olduğu en sonunda anlasılıyor istenen şeyin bu güvenlikli malikane ye giriyorlar herkez tek tek ölüyor en sonunda bu kahramanımız kalıyor öldüren şeyde evin güvenlik sistemi smilasyondan olusan ins bilen biri cıkar

açlık oyunları olabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakean

Arkadaşlar kardeşler EYYYY müslümanlar Şu filmi bilen yokmu bu 3.mesajım
    Kanaltürktre yada TV8 de çıkmıştı Bir adam ve bir kadını işte böle
    hazırlanırken giysilerini giyip tıraş olurken
    kadınıda makyaj felam yaparken gösteriyordu herneyse bu arada rap türü pop türü bi şarkı çalıyordu italyanca gibi ama tam bimiyorum daha sonra bular açık otoark gibi biyerde buluşuyorlardı ırt zırt
    yardım edin aradaşlar o mp3 ü arıyorum

filmi anlatamamışsınki kardeşim müziğini nerden bulalım :D
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Cnbc-e de bir film izlemiştim.2 arkadaş vardı,2 side engelliydi.Biri Sağırdı ama ağız okuyabiliyordu.Diğeri fiziksel engelliydi.Bunlar geçinip gidiyorlardı.Fiziksel engelli olanı sağır olan üzüyordu falan.Fiziksel engelli olanda intihar girişiminde falan bulunuyordu ama ölmüyordu.Arkadaşlar bu filmi bulun.Çok çok çok önemli bu film benim için...

Hala arıyorum arkadaşlar :(

Arıyorum hala

Yazı-Tura

Filmin Künyesi

Yönetmen: Uğur Yücel
    Senaryo: Uğur Yücel
    Yapım: Türkiye/Yunanistan 2004
    Süre: 102 dakika

Oyuncular:
    Kenan İmirzalıoğlu (Cevher)
    Olgun Şimşek (Rıdvan)
    Bahri Beyat (Cemil)
    Engin Günaydın (Sencer)
    Teoman Kumbaracıbaşı (Teo)
    Erkan Can (Firuz)
    Settar Tanrıöğen (Zeyyat)

Filmin Konusu:

1999 yılında geçen “Yazı Tura”, yolları askerdeyken kesişen ve kaderleri değişen iki gencin hikayesini anlatıyor…

Göremeli futbolcu “Şeytan Rıdvan” ile İstanbul’da babasıyla birlikte yaşayan “Hayalet Cevher” aynı dönemde askere gider, Güneydoğu’da bir cephede omuz omuza savaşırlar. İkisi de askerlikten sonrası için farklı planlar yapmaktadır.

Ne var ki, bir mayın tarlasında bacağını kaybeden Rıdvan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Askerden memleketine sağ bacağı kopmuş olarak dönen Rıdvan, sahaların yıldızı olma hayallerini rafa kaldırmak zorunda kalır. Aynı mayın patlamasında sağ kulağını kaybeden Cevher ise, döndüğünde Marmara Depremi’nde göçük altında kalan babasının kaybına katlanmak zorunda kalacaktır.

Benim notum:Takıldığım bir kaç nokta var filmde ; güneydoğuda savaşan askerler kokain bağımlısı gibi yansıtılmış, hemen hemen her karede su gibi içki tüketiliyor ve şiddet çok fazla. Ayrıca engelli psikolojisi olumsuz yans
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxl06

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

değerli arkadaşlarım herkese iyi geceler..

Bende yıllar önce bir film izlemiştim, tam hatırlamıyorum ama halka konuşma yapan abd başkanına bir binanın balkonundan sniper ile bir suikast yapılıyordu ve o an balkondan izleyen bir adam tüfeğe çarpıyor ve yere dusürüyordu falan ve o anda tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve cinayet o adamın üstüne kalmıştı, daha sonrasına kendini aklamak için polisten kaçıyordu ve hiç unutmadığım sahne sanki yakalanacak gibi oluyordu ve yağ kazanının içine falan girerek saklanıyordu polis kazanı kontrol ediyor bulamıyordu falan hatırladığım bu kadar..

LÜTFEN RİCA EDİYORUM BULAN ARKADAŞA İNANIN ÇOK DUA EDİCEM YARDIM EDİN kafama takıldı bir türlü atamıyorum günlerdir, çatlayacam artık saçlarım döküldü stresten

Buzdan mermi vardı bir sahnede

hayır hocam bu da değildi. Ama alternatif bişeyler hatırlarsanız alakalı alakasız herşeyi yazın lütfen belki buluruz.

bu olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu88

quote:

quote:

quote:

Bende yıllar önce bir film izlemiştim, tam hatırlamıyorum ama halka konuşma yapan abd başkanına bir binanın balkonundan sniper ile bir suikast yapılıyordu ve o an balkondan izleyen bir adam tüfeğe çarpıyor ve yere dusürüyordu falan ve o anda tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve cinayet o adamın üstüne kalmıştı, daha sonrasına kendini aklamak için polisten kaçıyordu ve hiç unutmadığım sahne sanki yakalanacak gibi oluyordu ve yağ kazanının içine falan girerek saklanıyordu polis kazanı kontrol ediyor bulamıyordu falan hatırladığım bu kadar..

LÜTFEN RİCA EDİYORUM BULAN ARKADAŞA İNANIN ÇOK DUA EDİCEM YARDIM EDİN kafama takıldı bir türlü atamıyorum günlerdir, çatlayacam artık saçlarım döküldü stresten

hayır hocam bu da değildi. Ama alternatif bişeyler hatırlarsanız alakalı alakasız herşeyi yazın lütfen belki buluruz.

bu olabilirmi

ya da bu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.hdfilmsitesi.com/oyunun-sonu-filmi-izle-turkce-dublaj-hd.html
    bu olabilirmi

ya da bu
    http://hizliseyretizle.com/hizli-seyret-2965-fedai-izle-turkce-dublaj-tek-parca-hd-full-film-the-sentinel.html#reklam

esenshop | Müzik, Film, Kitap ve Plak Mağazası
    Müzik - Yerli Müzik | CD, DVD, Blu-ray, LP, Kitap | esenshop
    http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=49447
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirhearth

Arkadaşlar banada yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Aradığım film bir evin içinde geçiyor orda polisinden kanun kaçağına kadını erkeği birlikte uyanıyorlar sadece 1 kişi canlı kalınca o kişini büyük bir servetle kurtulacağını öğreniyorlar başlarda uymasalarda sonra biri yanlışlıkla ölünce yemek geliyo , kısaca öldürüyorlar bir kadın kalıyo sonunda evin çatısından bi bavul para indiriliyor ve kapı açılıyor kadın parayı alıp kapıdan geçtğinde başka bir evde ve ellerinde aynı çantalardan olan insanların olduğunu görüyor ve orda bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam bu filmi bulmayı çok istiyorum adını eya başka bir bilgi hatırlayamıyorum. bilgisayarımda izlemiştin uzun bir süre önce ama cd sini filanda bulamadım.

bekliyorum arkadaşlar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirhearth -- 4 Ekim 2012; 4:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjk_1903

Merhaba arkadaşlar,

Yıllar önce CNBC-e de bir film seyretmiştim, 2002-2007 yılları arasında birkaç kez yayınladığını tahmin ediyorum çünkü iki defa görmüştüm bu yıllar arasında. Filmde savaş sırasında bir avrupa kasabasnıda/köyünde farklı hikayeler anlatılıyordu, muhtemelen birinci dünya savaşı sırasında ama ikinci de olabilir.

Hikayeler arasında iki tane erkek kardeşin hikayesi vardı, anneleri ve topal bir babaları vardı, sarhoş askerler annelerine sarkıyordu ve babalarının korkudan sesi çıkamıyordu ve bir sahnede tabanca çalıp sonra ateşliyorlardı ve askerler iyice araştırıyorlardı en sonunda çocukların topal babası silahı çocuklardan alıp çavuşa veriyordu ve özür diliyordu ve okkalı bir tokat yiyordu.

Başka bir hikayede, ölmüş bir saatçinin dul karısını anlatıyordu, kadın sarışın ve gençti, askerler kasabadan geçerken birini gözüne kestiriyordu, çocuğun birine su verip o askere vermesini istiyordu, sonra bir festival gibi bir yerde dans ediyorlardı asker kadına bekar olup olmadığını soruyordu vs, kadın onunla birlikte olursa kocasının yaptığı saatlerden birisini vereceğini söylüyordu ve birlikte oluyorlardı.

Bir iki tane daha hikaye var ama o filmden mi başka filmden mi tam hatırlayamıyorum o yüzden kafa karışıklığı olmasın diye yazmayacağım.

Bir kaç detay daha:

- Sanırım o kasabadan iki ya da üç farklı ordu geçiyordu, farklı hikayelerde

- Film ne çok eski ne de çok yeniydi, o yüzden 1980-2000 arası olması muhtemel.

- Daha çok, Polonya/Macaristan/Hırvatistan/Arnavutluk yani orta Avrupa ya da savaşın arasında kalmış bir avrupa ülkesi havası vardı.

4 yıldır falan ara ara aramaktayım internette, güzel bir filmdi ama arama nedenim farklı, çok önceden izlemiş olup arayıp bulamadığım tek film, o yüzden biraz takıntı yaptım.

Yardım eden olursa çok takdire geçer.

bende böyle bir film izlemiştim ikinci dünya savaşı ile ilgili ama bulamıyorum ben fazla bir şey hatırlamıyorum ama film siyah beyazdı onu çok iyi hatırlıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker19

Merhaba arkadaşlar bende bir film adı arıyorum ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
    Filmden bahsedeyim biraz..
    Bir grup arkadaş şehirden uzak bir yere gidiyorlar böyle mısır tarlalarının olduğu bir yere , tarlaların ortasında 2 katlı bir ev var bu eve giriyorlar elektrik falan yoktu sanırım mum ışığında evde kağıt oyunları falan oynuyorlar sonra yatağın altından garip bir şey görünüyor ,evde daha önce yaşayan aile evin bodrum katında kölelerin üzerinde çeşitli deneyler ve işkenceler yapmışlar. Sonra dışarıdan garip sesler geliyor tarlanın ortasında bir korkuluk var korkuluk arada kayboluyor geri geliyor tarlaya giren çocuk geri çıkarken diğerlerine yaratık gibi görünüyor onlarda bu yüzden çıkanı vuruyorlar dehşet evi mi ölüm evi mi onun gibi bir şeydi adı ama hatırlayamıyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Not: Filmi 2000 - 2004 yılları arasında izlemiştim.

bilen, izleyen, fikri olan yok mu arkadaşlar :S
  • sex and death 101 bunu diyosun galiba
    Sinemalar.com
    Sex and Death 101 (2007)
    http://www.sinemalar.com/film/6421/sex-and-death-101
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.