Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.354
Cevap
798
Favori
1.765.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
49 oy
Giriş
  • Arkadaşlar kamil koçta giderken yarısında başladığm ve sonunu getiremediğim bi film var iki gundur bulmaya çalışıoyorum ne olur kurtarın beni bu ızdıraptan. anahtar kelime olarak hatırladığım yek şey ana karakter olan kadının isminin 'bounevyır' diye seslenildiği. Fakir ve evsiz kalmış olan bounevyır iş ararken kendini bir anda güzel, sevimli fakat aklı ve kalbi sürekli karışık olan oyuncu ve şarkıcı kadının evinde çalışırken bulur. Ev de kadının değildir aslııda sevgililerinden birinindir. o kadar zengin sevgili adayının içinde sadece fakir olan pyanist bu kızı gerçekten sevmektedir.Bizim bounevyır ın konuşma ve ikna kailiyeti olağan üstüdür ve sürekli bu ünü olmaya çalışan kızcağımızı zor durumlardan kurtarır. fakir piyanist çalar bizim kız şarkı söyler büyük barlarda. işte orda piyanist öyle bir şarkı çalar ki bizim kız söylerken aplar resmen. en çok da o kısmı aradım internette. en sonunda bizim kız piyanistle birlikte olmaya karar verir. bounevyır da bir modacı olan karizmatik herifle işi pişirir. konu kısaca böyle ne olur yardım edin. eski kıyafetler eski şarkılar. film mi eski yoksa bir dönem filmi olarak çekilmiş onu da hatırlamıyorum. lütfen yardımcı olun.
    Konusu; Filmin başında 2 tane adam arabayla kasabanın birinde duruyor ve şoför değilde yanında oturan adam arabadan inip bar gibi bir yere(benzin istasyonu) giriyor.İçeride ki personeli ve odada duran küçük bir kızı vuruyor film bu şekilde başlıyordu.

Daha sonra başrolde oynayan adam başka şehire taşınıp adını değiştiriyor aile falan kuruyor.Sonra filmin başındaki 2 adam ve çetesi bu adamın peşine düşüyordu.Hatta bu adamın küçük bi restoranı var karısıyla birlikte çalışıyor kötü adamlar bu restorana gelip olay çıkartıyor.Çetenin başındaki adamın yüzü yanıktı bu yanığıda sanırım başrolde oynayan kişi yapmıştı.Ailenin 2 katlı ıssız bi yerde evi var evine falan geliyorlar.Filmin sonlarına doğru evin önünde pompalı tüfeklerle çatışma yaşıyorlardı.Karısı adamın katil olduğunu öğrenince araları açılıyordu falan.kızı ve oğlu vardı.

Filmde eski değil 3-4 yıllık bir yapım sanırım.Adını bilip söyleyecek varsa şimdiden teşekür ederim..

Orijinalden alıntı: kubi42

ya bir yabancı dizi varda adam süper zekaydı bir aile bunu evlatlık gıbı alıyordu buyuutyordu cocuk ancak küvette uyuyordu ve göbek deliği yoktu çocuk uzaylıydı herhalde ismi caixmiydi neydş
    oz

http://www.imdb.com/title/tt0756509/ aradığın dizinin bu olması gerekiyor ama iptal edilmişti 3.sezondna sonra galiba

Orijinalden alıntı: Berkin67

Çok önce izlemiştim, birkaç çocuk hazine peşine düşüyorlardı, onların peşinden zengin kızlar da gidiyordu onları atlatabilmek için ses kaydı yapıp zengin kızlara nehirden taş toplatmışlardı, hazineye ulaştıklarında ise son anahtar bi adamdaydı hazineyi o adama bırakmışlardı ama biraz altın alıp ağaç evlerini tamir etmişlerdi, yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 4 Haziran 2012; 16:40:11 >

Orijinalden alıntı: LeqoM

Adını bir türlü hatırlayamadığım bir film var bilen arkadaşlar varsa söylerse sevinirim.
    Konusu; Filmin başında 2 tane adam arabayla kasabanın birinde duruyor ve şoför değilde yanında oturan adam arabadan inip bar gibi bir yere(benzin istasyonu) giriyor.İçeride ki personeli ve odada duran küçük bir kızı vuruyor film bu şekilde başlıyordu.

Daha sonra başrolde oynayan adam başka şehire taşınıp adını değiştiriyor aile falan kuruyor.Sonra filmin başındaki 2 adam ve çetesi bu adamın peşine düşüyordu.Hatta bu adamın küçük bi restoranı var karısıyla birlikte çalışıyor kötü adamlar bu restorana gelip olay çıkartıyor.Çetenin başındaki adamın yüzü yanıktı bu yanığıda sanırım başrolde oynayan kişi yapmıştı.Ailenin 2 katlı ıssız bi yerde evi var evine falan geliyorlar.Filmin sonlarına doğru evin önünde pompalı tüfeklerle çatışma yaşıyorlardı.Karısı adamın katil olduğunu öğrenince araları açılıyordu falan.kızı ve oğlu vardı.

Filmde eski değil 3-4 yıllık bir yapım sanırım.Adını bilip söyleyecek varsa şimdiden teşekür ederim..

a history of violence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Tambourine Man -- 3 Haziran 2012; 16:22:58 >

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

quote:

Orijinalden alıntı: LeqoM

Adını bir türlü hatırlayamadığım bir film var bilen arkadaşlar varsa söylerse sevinirim.

a history of violence

Evet Film bahsettiğim film buydu Çok teşekkür ederim Mr.Tambourine Man.
    Hatta filmin sonunda adam yüksek bir binadan atlıyordu ama arkadaşları en alt katta onu bekliyorlardı.
    Umarım yardımcı olursunuz!!

Filmin televizyondaki adı Veda Maçı'ydı. Beybol konulu bir filmdi. Bir çocuk beyzbol oynuyordu, bir kıza aşık oluyordu falan. Çocuk dediğim,hakikaten çocuktu yani. Çocuk filmi tadındaydı. Filmin sonunda çocuk maça çıkıp hayalini gerçekleştiriyordu. Maçtan sonra ise aslında onun çocuk olmayıp bir adam olduğu ortaya çıkıyordu. Yalnız o zaman anlayamamıştım kurguyu. Tekrar bulmak ve izlemek istiyorum. O adam bunları hayal olarak mı yaşamıştı, yoksa bir gizem mi vardı bilmiyorum. Kız filmin sonunda çocuğu arıyordu, ancak çocuğu bir daha asla bulamıyordu.

İlkokul'a gidiyordum izlediğimde, acayip etkilenmiştim.

Orijinalden alıntı: scream009

Benimde yaklaşık 5 yıl önce izlediğim ve şuanda ismini hatırlayamadığım bir film var.
    Filmin içerisinde bir adam var ve bu adam hayatından oldukça sıkılmış durumda.Arkadaşları tarafından bir doğum günü sürprizi yapılır.
    Bu sürpriz için öncelikle bir şekilde adamın bir anket firmasına yönlendiriyolardı.Adam orada tüm bilgilerini veriyordu.Daha sonra adamın hayatı olumsuz olarak değişiyordu.
    Hatta filmin sonunda adam yüksek bir binadan atlıyordu ama arkadaşları en alt katta onu bekliyorlardı.
    Umarım yardımcı olursunuz!!

the game ama sonunu soylemıssın yoksa manyak fılmdı heyecançlıydı sonuna bızımde kafamız karısdıyordu.
  • abi bi fılm daHA VARDI SCHWAZENNGER ıle bı cocuk oynuyordu. bunlar bı fılmın ıcınne gırıyorlardı. orada schwazennger savascıydı. fılmı yasıyorlardı. hatta lm degıl televızyondakı herseyı yasıyorlardı. sıyah beyaz oluyorlardı. sonra gecek dunyada da aktor schwazenger vardı. orada oyuncu tabı. tv oynayan ıle gercegı karsı karsıya gelıyordu. kotu falan vardı boyle bı fılmdı ıste.

Orijinalden alıntı: wakara

bı fılm daha vardı. oradada bı adam var uçuyordu.

Orijinalden alıntı: wakara

abi bi fılm daHA VARDI SCHWAZENNGER ıle bı cocuk oynuyordu. bunlar bı fılmın ıcınne gırıyorlardı. orada schwazennger savascıydı. fılmı yasıyorlardı. hatta lm degıl televızyondakı herseyı yasıyorlardı. sıyah beyaz oluyorlardı. sonra gecek dunyada da aktor schwazenger vardı. orada oyuncu tabı. tv oynayan ıle gercegı karsı karsıya gelıyordu. kotu falan vardı boyle bı fılmdı ıste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Tambourine Man -- 3 Haziran 2012; 21:32:05 >
  • bi kısmını hatırlıyorum bi işçiydi galiba genç ti bir yeri kazıyodu galiba çitlerle örgülü bir yerdeydi bi tılsıım bıcak şeklinde bsy buluyodu içine bsy giriyodu sanırsam sonra zplayıp çıkıyordu ordan lütfen biliyorsanız yazın

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Yıllardır arayıp bulamadığım bir filmi soracağım.

Filmin televizyondaki adı Veda Maçı'ydı. Beybol konulu bir filmdi. Bir çocuk beyzbol oynuyordu, bir kıza aşık oluyordu falan. Çocuk dediğim,hakikaten çocuktu yani. Çocuk filmi tadındaydı. Filmin sonunda çocuk maça çıkıp hayalini gerçekleştiriyordu. Maçtan sonra ise aslında onun çocuk olmayıp bir adam olduğu ortaya çıkıyordu. Yalnız o zaman anlayamamıştım kurguyu. Tekrar bulmak ve izlemek istiyorum. O adam bunları hayal olarak mı yaşamıştı, yoksa bir gizem mi vardı bilmiyorum. Kız filmin sonunda çocuğu arıyordu, ancak çocuğu bir daha asla bulamıyordu.

http://www.imdb.com/title/tt0158719/

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Yıllardır arayıp bulamadığım bir filmi soracağım.

http://www.imdb.com/title/tt0158719/

Çok teşekkürler, çok sevindim

Orijinalden alıntı: ramazan ates

bi kısmını hatırlıyorum bi işçiydi galiba genç ti bir yeri kazıyodu galiba çitlerle örgülü bir yerdeydi bi tılsıım bıcak şeklinde bsy buluyodu içine bsy giriyodu sanırsam sonra zplayıp çıkıyordu ordan lütfen biliyorsanız yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 4 Haziran 2012; 23:38:26 >
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • bende uzun zamandır hatırlamadığım bir filmi sorayım filmde çinliler oynuyordu galiba komedi filmiydi çocuğu küçükken kaçırmaya geliyorlardı çocuk bebek haliyle adamları dövüp işiyordu büyüdükten sonra bir sahnede inekle kavga etmişlerdi inek bunun suratına süt fışkırtıyordu felan birde filmde kötü kişilerden birinin tek göğsü vardı
    LG NEXUS 5
    VESTEL 32 '' MİLLENİUM HD READY LCD TV
    GOOGLE CHROME & VİSTA ULTİMATE 64 BİT
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.