Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.252
Cevap
792
Favori
1.705.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rayzak

Arkadaşım bir tavsiye etti ama adını hatırlamıyor.

Bir zenci adam var, zamanda yolculuk yaparak şovalyelerin olduğu zamana gidiyor ama üzerinde 21. yüzyıl kıyafetleri falan var. Orada başına gelenleri anlatıyor. Sanırım komedi. Adını bilirseniz çok mutlu olurum.

Kara sövalye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 27 Mayıs 2012; 16:05:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludon

herkese merhaba
    benimde hatırlamaya çalıştığım bir film var. bir adam her gün aynı şeyi yapıyor. kalkıyor dişini fırçalıyor işe gidiyor. sonra ortaya bi yazar çıkıyor. yazar yazıyor adam yaşıyor. adam ile yazar karşılaşıyor daha sonra. yazar bu arada bir kadın...
    var mı fikri olan??

Bugün aslında dündü olması lazım

• Mrb arkadaslar. 2 Film sorucaktım.

1.si 8 veya 10 sene önce yanlış hatırlamıyorsam kanal d de izlemiştim adı ölüm oyunu olarak yazıyordu. konusu hatırladıgım kadarıyla bir grup genc üniversiteli bir arkadaslarının evinde party veriorlar evde baya büyük ama hepsinin sevgilisi felan var evin sahibi sırayla hepsini teker teker öldürüyor sonunda 1 kac kişi kalıyordu ve bi kız var yüzücü su hattından yüzerek kurtuluyordu filmin sonunda. bir çift sex yapıcakları sırada kız çantasından şapka almaya gidiyor erkekte yatmıs onu beklerken adam gelip öldürüyordu kızında bacaklarını kesiyordu galiba hatırladıgım bunlar...

2.side buda bayağı oldu tam hatırlamıyorum sadece 1 sahnesini hatırlıyorum böyle bir okulun duş alma yeri gibi biyerde bir kız cıplak ve odadaki herkezi öldürüyordu sanırım o binada havuz felanda vardı baya değişik bi filmdi öldüren kızın sırtından böcek bacakları gibi bişiyler cıkıyordu sanırım yanlıs hatırlamıyorsam...

bu filmler hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi senelerdir arıyorum bulamadım. bi film daha vardıdıda 2 veya 3. sayfada onu buldum konunun simdiden tskler.
  • 4 5 sene falAn izlemiştim heralde,kiliseye bağlı veya birine bağlı bir savaşçı takımı vardı,modern değil eski usul balta ok kılıç.Son görev olarak bi aileyi kurtarmaları gerekiyordu,savaş vardı heralde,ondan sonra özgür olacaklardı.İri,baltalı bir adam vardı kurtarılan çocukla iyi anlaşıyodu falan,donmuş gölün üzerinde geçerken buzu kırıp onların kurtulmasını sağlamak için kendisi ölmüştü.Böyle bişeydi sanırım bilen varsa yazabilirmi lütfen,çok önemli.
    "Bulundu teşekkürler"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKAN85 -- 28 Mayıs 2012; 18:14:29 >
  • çok saol ne zamandan beri arıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0YT4R1

Mrb arkadaslar. 2 Film sorucaktım.

1.si 8 veya 10 sene önce yanlış hatırlamıyorsam kanal d de izlemiştim adı ölüm oyunu olarak yazıyordu. konusu hatırladıgım kadarıyla bir grup genc üniversiteli bir arkadaslarının evinde party veriorlar evde baya büyük ama hepsinin sevgilisi felan var evin sahibi sırayla hepsini teker teker öldürüyor sonunda 1 kac kişi kalıyordu ve bi kız var yüzücü su hattından yüzerek kurtuluyordu filmin sonunda. bir çift sex yapıcakları sırada kız çantasından şapka almaya gidiyor erkekte yatmıs onu beklerken adam gelip öldürüyordu kızında bacaklarını kesiyordu galiba hatırladıgım bunlar...

2.side buda bayağı oldu tam hatırlamıyorum sadece 1 sahnesini hatırlıyorum böyle bir okulun duş alma yeri gibi biyerde bir kız cıplak ve odadaki herkezi öldürüyordu sanırım o binada havuz felanda vardı baya değişik bi filmdi öldüren kızın sırtından böcek bacakları gibi bişiyler cıkıyordu sanırım yanlıs hatırlamıyorsam...

bu filmler hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi senelerdir arıyorum bulamadım. bi film daha vardıdıda 2 veya 3. sayfada onu buldum konunun simdiden tskler.

2. film Fakülte sanırım.

• sırlar alemi olmasın sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

2. film Fakülte sanırım.

eyw bilader dogru :) ilk filmi bilen varsa bilgi versin lütfen :D
  • Adam Sandler'in oynadığı bir filmdi galiba konusunu tam hatırlayamıyorum ama Adam Sandler'in canlandırdığı karakter mirası alabilmek için ana sınıfından okula başlıyordu okul bitirdikten sonrada mirası alabilmek için başka biriyle bilgi yarışmasına giriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurokurban

Adam Sandler'in oynadığı bir filmdi galiba konusunu tam hatırlayamıyorum ama Adam Sandler'in canlandırdığı karakter mirası alabilmek için ana sınıfından okula başlıyordu okul bitirdikten sonrada mirası alabilmek için başka biriyle bilgi yarışmasına giriyordu.

Adam Sandler olurda izlenmez mi? :)
  • quote:

quote:

quote:

2. film Fakülte sanırım.

eyw bilader dogru :) ilk filmi bilen varsa bilgi versin lütfen :D

Başta adından emin olamadım ama %90 aradığın 1. film buydu:

• Arkadaşlar merhaba. Aradığım filmin konusu şöyleydi: Trende meydana gelen ölümleri anlatıyordu. Trende bir sandığın içinde yaratık vardı. Bu yaratığın bir laneti vardı. Yaratığın kırmızı gözlerine bakan insanların gözünden kan geliyor ve insanlar ölüyordu. Sonra bu ölen insanların gözleri bembeyaz oluyordu.. Bu yaratığı bir profesör sanırım incelemek için bir yerden bir yere götürüyordu. Çok eski bir filmdi. 1950 yada 1960 yıllarına ait olabilir tam bilmiyorum. Ama film renkliydi. Yaklaşık 20 yıl kadar önce tv'de izlemiştim. Umarım bu filmi bilen, hatırlayan birileri çıkarda beni bu dertten kurtarır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Arkadaşlar merhaba. Aradığım filmin konusu şöyleydi: Trende meydana gelen ölümleri anlatıyordu. Trende bir sandığın içinde yaratık vardı. Bu yaratığın bir laneti vardı. Yaratığın kırmızı gözlerine bakan insanların gözünden kan geliyor ve insanlar ölüyordu. Sonra bu ölen insanların gözleri bembeyaz oluyordu.. Bu yaratığı bir profesör sanırım incelemek için bir yerden bir yere götürüyordu. Çok eski bir filmdi. 1950 yada 1960 yıllarına ait olabilir tam bilmiyorum. Ama film renkliydi. Yaklaşık 20 yıl kadar önce tv'de izlemiştim. Umarım bu filmi bilen, hatırlayan birileri çıkarda beni bu dertten kurtarır..

70 lerden böyle bir film var, bu olabilir mi?
    Horror Express

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 28 Mayıs 2012; 0:35:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Arkadaşlar merhaba. Aradığım filmin konusu şöyleydi: Trende meydana gelen ölümleri anlatıyordu. Trende bir sandığın içinde yaratık vardı. Bu yaratığın bir laneti vardı. Yaratığın kırmızı gözlerine bakan insanların gözünden kan geliyor ve insanlar ölüyordu. Sonra bu ölen insanların gözleri bembeyaz oluyordu.. Bu yaratığı bir profesör sanırım incelemek için bir yerden bir yere götürüyordu. Çok eski bir filmdi. 1950 yada 1960 yıllarına ait olabilir tam bilmiyorum. Ama film renkliydi. Yaklaşık 20 yıl kadar önce tv'de izlemiştim. Umarım bu filmi bilen, hatırlayan birileri çıkarda beni bu dertten kurtarır..

70 lerden böyle bir film var, bu olabilir mi?
    Horror Express

Dostum cok tesekkurler.evet aradigim film buydu. minnettarim ilgine. sevgiyle kal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar kaç aydır izledigımı bi fılmı hatırlamaya calısıyom komedi fılmıydı bir cocuk abisinin arabasını calıp kız tavlamaya gidiyorlar arabayla kaza yapıyolar yahudılerın yasadıgı bir kasabaya gelıyorlar onlar arabayı tamır edeceklerını soyluyor karsılıgındada calıstırıyolar abisini bunların pesıne dusuyor 2 tane cocuk var var kızlara sureklı naber naber benımle sevisirmisin dıyolar sonundada ıo ıkısıde abiside gay cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanb60

slm arkadaşlar kaç aydır izledigımı bi fılmı hatırlamaya calısıyom komedi fılmıydı bir cocuk abisinin arabasını calıp kız tavlamaya gidiyorlar arabayla kaza yapıyolar yahudılerın yasadıgı bir kasabaya gelıyorlar onlar arabayı tamır edeceklerını soyluyor karsılıgındada calıstırıyolar abisini bunların pesıne dusuyor 2 tane cocuk var var kızlara sureklı naber naber benımle sevisirmisin dıyolar sonundada ıo ıkısıde abiside gay cıkıyor

• Benimde adını hatırlayamadığım bir film var konusu şöyleydi;bir çiftimiz beraber gemiyle tatile çıkıyorlar,gemide kendileri gibi başka çiftle tanışıyorlar ancak bu çiftteki erkek kızı kaçırıyordu,ayrıca ilk çiftimizdeki kızın kızkardeşi kaçırılıyor ve bir yere hapsediliyordu,orada kendi gibi küçük sarışın kızlarda vardı ancak kızların bedenleri yaşlanmamış sadece yüzleri yaşlanmıştı,onra ilk çiftimizdeki erkek kaçırılan sevgilisini arıyor,bayan bir polis ona yardımcı oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanb60

slm arkadaşlar kaç aydır izledigımı bi fılmı hatırlamaya calısıyom komedi fılmıydı bir cocuk abisinin arabasını calıp kız tavlamaya gidiyorlar arabayla kaza yapıyolar yahudılerın yasadıgı bir kasabaya gelıyorlar onlar arabayı tamır edeceklerını soyluyor karsılıgındada calıstırıyolar abisini bunların pesıne dusuyor 2 tane cocuk var var kızlara sureklı naber naber benımle sevisirmisin dıyolar sonundada ıo ıkısıde abiside gay cıkıyor

oha konuya bak
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevınırım bır kaç yıl once televızyonda ızlemıstım fılmde bir çocuk ve ablası vardı bunlar yamaç atlayışı mı ne ole bısı yapıyorlar cocuk atlarken ıpımı ne açılmış bişiler olmuş kız kardesının ıpını yanlıs bagladıgı ıcın uzgundu cocukta ıpı cozup kendı mı ne bağlamıstı bole bısıdı .
  • Bir korku filmi vardı hatta 2 seriydi filmin ikinci serisi otobüste geciyordu bir grup genci takip eden yaratık mı artık ne ise gencleri katlediyordu.. Adı neydi ?
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.