Arkadaşlar çok çok eskiden bir film izlemiştim. Bayağı bir sahne hatırlıyorum ama ismini unuttum. Birkaç bir şeyler yazayım.
Dram filmi. Robotlar var, ev robotu, ne dersen yapıyor. Bir evde robotun biri kötü bir espri yapıyor, küçük kız espriyi beğenmeyince git kendini camdan dışarı at diyor, robot da ciddiye alıyor, kendini camdan dışarı atıyor falan. Uzun yıllar sonra bu robot o aileden bir kadına aşık oluyor, onunla evlenmek istiyor, fakat kanunlar buna izin vermiyor. Bir insanla bir robotun evlenmesi mümkün değildir falan diyor. Bunun üzerine robot da insan olmaya çalışıyor, mucidinin yanına gidip beni insan yap diyor. Önce insan derisi falan ekliyorlar robota, insan halini alıyor. Sonra devrelerini gerçek organlarla ya da onun gibi bir şeylerle değiştiriyorlar, sindirim sistemi falan ekliyorlar, yemediği zaman acıkacağı şekilde düzenliyorlar. Yıllar içinde dokuları eskimeye başlayacak şekilde ayarlıyorlar (yaşlanma) vs vs. En sonunda da (bu kısmı spoilera alayım ne olur ne olmaz)
Kadınla robot çok yaşlanmıştır, yatakta yatarlarken televizyondan mahkemenin sonucunu bekliyorlar, sonuç: robot artık bir insandır, evlenmelerinde bir sakınca yoktur. Fakat robot bu son cümleyi duyamadan ölüyor (yazık oldu )
İşte böyle bir film arkadaşlar adı aklıma gelmedi izleyen vardır mutlaka. Beni bilgilendirirseniz memnun olurum. Ayrıca ismi geldikten sonra izlemeyen arkadaşların bakmasını tavsiye edeceğim. Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisiydi. Şimdi bilen birisinden ismini alayım lütfen. Teşekkürler...
Allah razı olsun.
düşük puan almış biraz ama izlenmeye değer mi beyler?
quote:
Orijinalden alıntı: heatrash
Filmi izleyeli çok oldu.. Ama izlemekten keyif aldığımı çok iyi hatırlıyorum. İzlenebilir
quote:
Orijinalden alıntı: sleep
quote:
Orijinalden alıntı: heatrash
Filmi izleyeli çok oldu.. Ama izlemekten keyif aldığımı çok iyi hatırlıyorum. İzlenebilir