1) Arkadaşlar eskiden rastgele izlediğim bir film vardı, tamamını izleyemedim ama sonra da bulamadım merak etmeme rağmen.
Şimdi bir çocuk var ve yanlış hatırlamıyorsam çocuk okulda pek sevilmiyor. Bu çocuğun yatağının altından bizim Elm Sokağı'ndaki Freddy gibi bir adam çıkıyor ve bunu yatağın altındaki bir dünyaya çekiyordu. Sonra oraları gezdirdikten sonra çocuğun arkadaşı oluyordu ve takılıyolardı. Mesela bi arkadaşının evine gidip gece dolaptaki şişeye işiyorlardı falan. Büyük ihtimal çocuk filmi gibi bir şey olabilir ama aklıma takıldı yıllardır aklımda bulamadım filmi.
2) Bu filmi eskiden Cine5 hep verirdi, filmin başında (belki dizidir) bi direğin altında sanırım bira şişesi gibi bir şişe vardı. Çocuk o tarafa doğru gidiyordu ve direk düşüyodu. Ordan sonra isimlerin falan yazdığı başlangıç kısmına geçiyordu ve orası da yanlış hatırlamıyorsam çizgi romanlar gibi böyle çizimlerden falandı hep. Cine5 izleyen biri varsa olur da hatırlar bi ihtimal.
3) İki çocuk var birisini sanırım ayakları tutmuyor, birisi de şişman ve pek sevilmeyen bir çocuk. Bunlar birbirleriyle çok yakın arkadaş oluyorlar, hatta şövalye falan olduklarını düşünüyorlar. Şişman çocuk diğerini sırtına alıyor geziyorlar falan. Kanal D'de yayınlanmıştı sanırım bi ara. Onun da adı gelmiyor aklıma.