Şimdi Ara

Adına kaç kayıtlı hat var? TIKLA ÖĞREN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamanlarda milletin üzerine açılan hatlar yüzünden başı ağrıyor. kontrol etmek için linke tıklayın
    https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/sorgu.php

• site güvenlimi? gov tr. Uzantısını biliyorum sub domain olabilir pek güvenmiyorum bu tür uzantı sitelere.Ana sayfa linkini verirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

site güvenlimi? gov tr. Uzantısını biliyorum sub domain olabilir pek güvenmiyorum bu tür uzantı sitelere.Ana sayfa linkini verirmisin?

gov.tr hükümet kurumlarına ait uzantılardır. yani gûvenli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana'da kac hayat var diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki güvenilir. devletin bilgi teknolojileri kurumu resmi sitesi. ayıpsın kaka site adresi verir miyim ben hiç..

http://btk.gov.tr
  • adına kayıtlı hat olmayan nasıl öğrenecek bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

adına kayıtlı hat olmayan nasıl öğrenecek bunu

adına kayıtlı senin açtığın bi hat olması lazım en azından. cebe güvenlik kodu mesajı geliyor, onu giriyosun.. dediğin doğru. hiç hat açmadıysan, telefonun da yoksa nasıl öğrenecen, orası muamma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

adına kayıtlı senin açtığın bi hat olması lazım en azından. cebe güvenlik kodu mesajı geliyor, onu giriyosun.. dediğin doğru. hiç hat açmadıysan, telefonun da yoksa nasıl öğrenecen, orası muamma.

aynen öle sıkıntı var orda,kamu hattı olsun dıye babamın üstüne kayıtlı hattı kullanıyorum,öğrenmek ıstıyorum ama illa kayıtlı hat ıstıyor,pekı bu cebe gelen msj ücretlimi bılgınız varmı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

aynen öle sıkıntı var orda,kamu hattı olsun dıye babamın üstüne kayıtlı hattı kullanıyorum,öğrenmek ıstıyorum ama illa kayıtlı hat ıstıyor,pekı bu cebe gelen msj ücretlimi bılgınız varmı.

ücretsiz sanırım. ben paket alıyorum, hatta para yok ama mesaj ücreti falan sormadı hiç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.