|
Sizlere ortalama kaç günde dönüş yapıldı. surece göre araç satışımda fiyat düşüreceğim. Aracım henüz satılmadı. kredi ile beraber süreç en az 10 gün sürüyor sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

mayıs sonu bekliyorduk, ama tahminimizden hızlı oldu. Ödeme içinde 21 mayısa gün verdiler, aracımızı apar topar sattık, kendilerinden 3 gün müsade istedik fazladan, tamam dediler. Paramız hazır, kredi ön onay yazısını sisteme yükledik, o da onaylandı. Fakat krediyi salı günü göndermelerine rağmen ilginç şekilde henüz hesaplarına yansımamış ( nasıl oluyor bu durum çok ilginç ). Yarın sabah krediden geri kalan tutarı göndereceğiz, tescil kısmına geçebilirsek orayada hazır olan evraklarımızı yükleyip beklemeye geçeceğiz. Yalnız teslimatların çok geciktiğiyle ilgili ciddi şikayetler var. Umarım biz bunu yaşamayız. Ankaradayız, lojistik ve planlama konusunda burada çok sıkıntı yaşanmaması gerekiyor ama işte Ankarada da baya şikayet var. Parayı isterken hızlı istiyorlar, ee ben araba gelmeden trafik ve kaskoyu yaptırıyorum, paramı ödüyorum, hatta neredeyse kredinin ilk taksidi gelecek, ama ortada araba yok. Bence bu duruma el atmaları lazım.
kullanıcısına yanıt
Hızlı