Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ASUS G1S İncelemesi-->ASUS G1-G1S&G2-G2S Kulübü(CluB LeT's GaMe)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> ASUS G1S İncelemesi-->ASUS G1-G1S&G2-G2S Kulübü(CluB LeT's GaMe) Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KarraKarrtal

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007; 12:25:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

G1S Gerçek Özellikleri
Chipset:İntel PM965
İşlemci:Intel Core 2 Duo T7500 2.2 GHz 4MB L2 Cache, 800 MHz FSB
Ram:2 GB DDR2 667 MHZ (2*1 GB) max:4096 MB
Ekran Kartı:NVIDIA® GeForce® 8600M GT 256 MB GDDR3 Video Beleği max:1 GB
Hard Disk:160 GB SATA 7200 RPM
Ekran:15.4, 1680x1050 pixel, WXGA+ Color Shine
Kamera:1.3 MP
Sürücü:DVR-RW Double Layer + Light Scribe
Wireless:802.11a/b/g/n
Ağırlık:3,2 Kg
Diğer:HDMI 2.1, Dahili Bluetooth, 5in1 kart okuyucu, Gaming mouse, Gaming Çanta

Benim İncelemelerim ve Edindiğim Bilgiler;
Evet arkadaşlar büyük uğraşlar sonunda almanyadan Türkiye ye getirebildiğimiz asus g1s in biraz sizlere incelemesini ve fotoğraflarını sunacağım....

Öncelikle laptop çok şık ve zarif duruyo kesinlikle kaba değil bir kutusu var fotoda da göreceksiniz harika asus çok kaliteli mal üretmiş hakikaten kullanılan malzeme çok kaliteli

görünüm zaten harika yanlarında 2 tane bildiğiniz üzere ışıklandırması var onları kontrol ederek yakıp söndürebiliyorsunuz ayrıca klavyenin hemen ilerisinde dijital yazıyla asus yazısı var tabiki buraya istediğiniz şeyi programla yazabiliyorsunuz kısa yol tuşları çok işinize yarıyor g1s in kasası tamamen parlak görünümde bu da onu harika gösteriyor....

1.3 lük kamerası var oldukça yeterli duruyor herkes için...Onun yanında hemen bii küçük ışığı var aydınlatmaya çalışıyo

Ekranı bana hoş geldi güzel duruyo beklediğimden genişmiş...

Kesinlikle size şunu söylemeliğim kalın bir laptop değil çok ideal ölçülerde ve kesinlikle ağır değil 3 kilo civarında dolanıyor

Gelelim içinde gelen parçalara..... Kullanma klavuzu, tv out kablosu, temizleme bezi, mausesi(logitech marka ), şık çantası, ....vs v

Arkadaşlar bir çantası var mükemmel ötesi ayriyetten almaya kalksanız en az 100 milyon verirsiniz sonra faresi de en az 40-50 milyon tam oyuncular için yapmışlar....

Pil sorunu olduğunu düşünüyorum çünkü 4 saat diyorlardı yanlız özellikleri kıstımı en fazla 3 saat gidiyor kısmazsanız 2 saati zor kaldırıyor bii problem var sanki anlayamadım

Performansına gelelim masaüstünde vistada pek problem yok atak bir görünümde şuan için yanlız vista açılışta laptopu mahvediyo en az 1.5 dk da açılıp kendine geliyor laptop buarada vista 64bit yükledim ben iii gibi duruyo eğer ki şu laptopa xp kuarabilseydik inanın uçardı ama malesef driverleri yok xp için...Dediğim gibi masaüstünde pek problem yok hızlı denilebilir kardeşlerim Buarada puanlamadan 4.7 aldı iyi gibi duruo bu puan en azından beni tatmin etti

Ben oyun yüklememiştim ancak sizin için bir tane yükledim nfs carbonu grafikler güzel görünüyor problemsiz oynayabilirsiniz zannımca ama pilde oynarsanız takılmalar olabiliyo beni biraz hayal kırıklığına uğrattı bu problemi Bir de arkadaşlar acayip ısınıyor size anlatamam şunları yazarken bile ellerim terledi inanki kışı iyi olcak bu alet

Wireless harika ii çekiyor hoşuma gitti...Sonra sesi güzel çıkıyor kaliteli efekler verebiliyorsunuz sorunsuz yani tek eksiği bana göre çok ısınması birde şu vistası

Benden bu kadar arkadaşlar laptopu ben de tanımaya çalışıyorum istekleriniz varsa hemen yazarsınız cevaplamaya çalışırım... Alta 6230 la çektiğim resimleri koydum biraz kalitesiz ama idare edin gari

Hepinize teşekkür ederim saygılar

Arkadaşlar Topici Daha Kullanışlı ve görkemli yapmak için resimleri düzenlemekteyim ve Birde üyelik alımlarımız başlamıştır Ve ayrıca imzalarımızı düzenledik üye olmak isteyen arkadaşlar ilk önce pm atıp bana haber vermesini sonrada imzaya aşağıdaki kodları girmelerini istemekteyiz klübümüz vatana millete hayırlı olsun ....İmzayı *-*UZMAN*-* kardeşim hazırlamıştır ellerine sağlık kardeşimin
Resimler aşağıda listelenecektir....Bilerek birçok resim koyacam alacak arkadaşların resimle daha çok ikna olması için...

Animasyonlu İmza İsteyenler Bunu Kullansın
[center][b]CluB [/b][b][color=green]LeT's[/color][/b] [b][color=red]GaMe[/color][/b][/center]
[center][image]http://img65.imageshack.us/img65/8377/denemedw7.gif[/image][/center]
[center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_16183247/tm.htm][color=black]ASUS [color=green]
G1-G1S[/color] & [color=red]G2-G2S[/color] FUN CLUB[/color][/link][/b][/center]

Normal Yazılı İmza İsteyenler Bunu Kullansın
[center]   [color=green]LeT's[/color] [color=red]GaMe[/color]    [/center]
[center][image]http://img65.imageshack.us/img65/8377/denemedw7.gif[/image][/center]
[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_16183247/tm.htm]   [color=black]ASUS [color=green]G1-G1S[/color] & [color=red]G2-G2S[/color] FUN CLUB[/color]    [/link][/center]

G1-G1S & G2-G2S Üyeleri

• KarraKarrtal
  • *-*UZMAN*-*
  • gvnzglr
  • kurshorse
  • gokhan1903bjk
  • ~s@r!~
  • Plasma85
  • ekow
  • kcomert
  • Aegnor.
  • vyc
  • bywant
  • MCT
  • kagana
  • Amos53
  • the_guardian87
  • underdog
  • BorgaXxX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarraKarrtal -- 19 Nisan 2008; 10:49:17 >

CluB LeT's GaMe

KarraKarrtal

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007; 12:31:20 

Bunlar internet sitelerinde olan G1S Fotoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarraKarrtal -- 11 Eylül 2007; 19:22:33 >

CluB LeT's GaMe

KarraKarrtal

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007; 12:39:02 

Bunlar da 6230 la daha önceden çektiğim G1S Fotoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarraKarrtal -- 11 Eylül 2007; 19:21:20 >

CluB LeT's GaMe

foxhound

27 Temmuz 2007; 13:14:40 

hayırlı olsun dostum...

Notebook: Asus F3JP (Core2 duo 2.0ghz, Twinmos 2gb 667mhz ddr-2 ram, 256mb ati mobility radeon x1700 hyper memory, 160 gb sata, 9 cell li-Ion battery)
Logitech: V400 Cordless Laser Mouse | X230 Speakers | Quickcam for Notebook Deluxe | Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad
Modem: Usrobotics 9108 Wireless Photo: Canon Ixus 700 Phone: Sony Ericsson W810 Joystick: Saitek Cyborg Evo Force Console: Sony PlayStation 2 Slim Black External Drive: Western Digital My Book Essential 500 gb Mp3: Ipod Nano 3rd Generation 4gb Silver Projektor: Hitachi CPX1

|| "Some stories can't be told by words. Some legends are meant to die. Some bloodlines must come to an end..." ||
- Guns of the Patriots - | MGS4 |
KarraKarrtal

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007; 14:11:57 

quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

hayırlı olsun dostum...

eywallah sağolasın kardeş

CluB LeT's GaMe

trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 11 günü kaldı.

27 Temmuz 2007; 14:17:54 

hayırlı olsun kardeş,önce ben alcaktım bu sitede güya...incelemek sana nasipmiş. ...bi kaç sorum olcak,dijital ses çıkışı var mı bu alette?bi de şarzı az gidiyo demişsin?acaba ilk şarzı gerektiği gibi mi yaptın,yoksa dolunca hemen açtın mı?bi de şu ekrandaki jelatini çıkart artık
KarraKarrtal

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007; 14:35:47 

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

hayırlı olsun kardeş,önce ben alcaktım bu sitede güya...incelemek sana nasipmiş. ...bi kaç sorum olcak,dijital ses çıkışı var mı bu alette?bi de şarzı az gidiyo demişsin?acaba ilk şarzı gerektiği gibi mi yaptın,yoksa dolunca hemen açtın mı?bi de şu ekrandaki jelatini çıkart artık

almanyada alır alınmz şarj edildi ondan sonra tüekiyeye geldiğinde sürekli fişte çalıştı sonra geçenlerde bitti şarj full sonra şarj ettim bii hatam var mı sence ne yapmam gerek bundan sonra benim hatalı kullanımım olabilir çok üzüldüm eğer böyleyse bir de düzeltemezmiyiz yaw yakışmıyo 2 saat filan asusa

dijital ses çıkışı dediğin tam nedir nerden bakılır hemen yazayım sana sölede

CluB LeT's GaMe

KarraKarrtal

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007; 14:45:01 

G1S'in K750i ile çekilmiş en yeni fotoğrafları.....

BUNLAR G1S'İN KASASININ HER AÇIDAN FOTOĞRAFLARI

Laptopun Üst Kısmı

Laptopun Klavyesi

Laptopun 180 Derece Hali

Laptopun Ön Görünümü

Laptopun Sağ Yandan Görünümü

Laptopun Sol Yandan Görünümü

Laptopun Alttan Görünümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarraKarrtal -- 14 Eylül 2007; 18:35:12 >

CluB LeT's GaMe

ok1907

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007; 14:49:02 

arkadaşım aldığı puanları veya o sayfayı koyarsan çok iyi olur ve ısınıyo dediğin nasıl normal kullanımda(oyun oynamıyoken) ısınıyomu? mesela kaç derece?

İMZANIZ KURALLARA TAM ANLAMIYLA UYMAKTADIR | | Zaten uyduğunuz imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
KarraKarrtal

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007; 14:50:51 

quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

arkadaşım aldığı puanları veya o sayfayı koyarsan çok iyi olur ve ısınıyo dediğin nasıl normal kullanımda(oyun oynamıyoken) ısınıyomu? mesela kaç derece?

resim koymakta zorluk çekiyom o yüzden koyamadım ısınmaya gelince derecesini tam bilemiyorum ewerestin programı desteklemiyo vistayı bu şekilde

CluB LeT's GaMe

ok1907

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007; 14:59:50 

bende var destekliyo everest ultimate 30 günlük sınırlı olan

İMZANIZ KURALLARA TAM ANLAMIYLA UYMAKTADIR | | Zaten uyduğunuz imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
gvnzglr

27 Temmuz 2007; 15:07:51 

Bir siteden test sonuclari

3D Mark01
24609

3D Mark03
11846

3D Mark05
7700

3D Mark06
3994

arkadasin bahsettigi isinma degerleri
ust

alt

yaklasik pil sureleri

ekranda minimum parlaklikla internet 2.53dk
DVD izlemek 1.50dk
ekranda yuksek parlaklik 1.30dk

KarraKarrtal

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007; 15:19:14 

gvnzglr kardeş;

sonuç olarak bu pil durumu hakkında ne diyosun yani benimki normal mi oluyo ben şuan çok kötü hissediyorum kendimi yanlış kullandığım için 2-3 saat arası zor gidiyor masaüstünde fazla da kullanmadım şahsen

CluB LeT's GaMe

KarraKarrtal

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007; 15:22:54 

BUNLAR DA G1S VE DİĞER ELEMANLARI

G1S Ailesi 1

G1S Ailesi 2

G1S Ve Edi 1

G1S Ve Edi 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarraKarrtal -- 14 Eylül 2007; 18:48:50 >

CluB LeT's GaMe