Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotasını İstediğim zaman kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şimdi benim başım açıkçası belada.
    vodafonenet kullanıyorum 60GB AKK 16Mbps hız var sorun şu ki:
    ben üniverste öğrencisiyim haftasonları eve geliyorum birde bakmışımki AKK bitmiş sebebi ise:
    bizim bi akraba evini bizim evin karşısına taşıdı ve doğel olarak internetleri şuan yok(4 ay falan oldu.) çünkü
    kutusumu ne takılacakmış onun sırasıda 5 ay da falan geliyormuş ve bu akrabamızın 7 yaşındaki velet oğlu, kerata her akşam gelip youtube den saçmasapan minecraft videoları izliyor.günde ortalama 8-10GB kullanıyor :S
    nasıl mı youtube hızı bulunca 1080P oynatıyor ortada AKK kalmıyor
    ben bu AKK yı kendim istediğim zaman kullanamazmıyım örneğin haftasonu eve geldim aktifleştirdim ve ozaman AKK gitmeye başlasın istiyorum.
    veya alternatif olarak youtubenin yüksek çözünürlük oynatmasını engelleyebilirmiyim? Adil Kullanım Kotasını İstediğim zaman kullanabilir miyim?

çocukta iyice bağımlısı oldu pcyi kaldırıp dolabın üstüne saklıyorum gece gündüz ağlıyor :(

ben ayda 54tl faturayı bu kerata harcasın diyemi veriyorum nolur kurtarın beni bu dramdan..

• hocam müşter hizmetlerini arayın Aile Profili ve Çocuk Profili geçin derim
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    peki hocam bu profillerin olayı nedir?
    daha pratik bir çözüm olamaz mı mesala modem arayüzünden masaüstü bilgisayarın hızına sınır koymak gibi?
  • hocam siz bunu diyorsunuz
     Adil Kullanım Kotasını İstediğim zaman kullanabilir miyim?
    Evet aynen bir deniyeyim ayarlamayı hocam önce 300 sonra 200 sigara biraktirir gibi bilgisayardan soguturum cocugu eyvallah deneyip sonucu yazacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin şey imkansız.
    O zaman bende akn yi durdurayım videolar iZleyeyim oyunlar indireyim Müzikler dinleyeyim. Işim bitince de akn yi devreye sokayım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi olmazmiydi ama :-) mesela indirme yapmiyosunuz kullanmazsiniz.
    Sonra yuksek boyutlu bi oyun indiriceksiniz acip hizli hizli indirirdik valla :-)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam benim modem d-link ve arayuzde böyle bu ayar yok airtieslerde varmış sanırım bende NetLimiter diye bi program kurdum sınırladım artık 360ta oynatıyor çok şükür.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oznnn1

Çok iyi olmazmiydi ama :-) mesela indirme yapmiyosunuz kullanmazsiniz.
    Sonra yuksek boyutlu bi oyun indiriceksiniz acip hizli hizli indirirdik valla :-)

Mantıksız birşey zaten firmanın işine gelmese böyle yapmaz.

• en mantıklısı eger modem desteklıyorsa bandwitch limitlemek. asus n17u modemı almamın tek sebebı oydu. komsuya 64mbitten 2mbit down 1mbit poad verıyorum youtube hıza göre auto cozunurluk ayarlıyor 240 ıle ızler bu hızla ama dedıgım gıbı varsa oyle bır ozellık
  • İndir bitane program yada modemin arayüzüne gir hız sınırını 1mb yap videolar 140pnin üstüne çıkmasın

• kaanando K kullanıcısına yanıt
    aynen arayüze baktım yoktu program kurarak limitlemek zorunda kaldım.
    bu arada 2Mbps download hızı mı olur benim vicdanım sızlardı yeminle
  • aynen öyle yaptım daha küçük zaten çözünürlükten anlamıyor
  • vodafone a gecmeden once modemın uzerınde dhpc kıralanmasına baktım 21 makıne vardı bılgısayarı tabletı telefonu derken. dellendim vodafone a gectım lımıtı 3 yaptım ztn 4 gun 16mbit kullanıoduk sonrasında akn den dolayı 3mbit e dusuyordu. 3 yaptım :D
  • kaanando K kullanıcısına yanıt
    iyi yapmışın ya 21 nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.