Şimdi Ara

Adil kullanım kotası sıfırlanması bitti ( AKK ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
7.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benden çok almışlar la artık youtube da 240p video bile dolmuyor
  • Youtube da mı sorun var acaba? 400 kilobyte ile 720p film izleyebiliyorum şuan.Vk kaynagı.Mail.ru takılıyor youtube gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube şuan felç hiç bir video açılmıyor
  • Kaçırdığınız nokta nereden indirme yapıldığı, o görüntüde dosya alldebrid den çekiliyor, o site eskiden 2 mi 3 mü gün, bedava deneme hesap veriyordu, devam ediyorsa üye olup o sistemden dosya çekin bakalım işe yarıyor mu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fışfış

Baba Sömürüyore :)
     Adil kullanım kotası sıfırlanması bitti ( AKK )

890 GB nedir hocam
    Ne indiriyon o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 23 Aralık 2014; 0:27:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

16 Mbit Ultranet Internet var ama adı sadece Ultranet. Kendisinin bir ultralığı yok.

Bir kere TTNeT yetkililerinin oturup bir şeyi kafalarına sokmaları lazım. 16 Mbit internet alan ve 74 TL ödeyen adam bu interneti neden alır? Sadece hızlı indireyim değildir amacı herhalde. Youtube'da günlük kafadan 3-5 video izleyen biri olarak (her biri en az 20 dk.) kotam (75 GB) 5-6 günde doluyor. Geriye bize kalan 3 Mbit internet. Ben şimdi 5-6 günlük hızlı ULTRA! internet için 74 TL mi ödüyorum?! Evet maalesef öyle. 3 Mbit internetle video izlemeye kalksan ancak 480p ile izlersin o da 1080p ekranda saman yemek gibi tatsız bir şey oluyor. Bu kadar fazla para ödeyip 5-6 günlük gerçek bir hizmet almak böyle büyük şirketler için utanç kaynağı olmalı. Ama bu adamlarda utanç var mdıır ki?!

Upload konusuna değilmek bile istemiyorum sadece şunu söylüyorum: Yıl oldu olacak 2015, 0.5 Mbit upload hızı neyin kafası TTnet!!! Yemin ediyorum sırf şu anki evin olduğu bölgede ne Superonline ne de Uydunet olmadığı için mecburen TTnette duruyorum. Ama 2-3 yıla bu evden başka bir yere geçerken kesinlikle Superonline veya Uydunet olan bir yere geçeceğim. TTnet de o gülünç tarifelerini başına çalsın.

Hocam cidden utanma falan yok bunlarda Sanki mükemmel internet veriyorlarmış gibi yeni yılda neredeyse bütün paketlere 5 TL zam yaptılar, kotayı falanda arttırmamışlar. Steamdan 2-3 tane oyun indirsek direk kotayı geçiyoruz, geri kalan 20-25 günde 3 mbit internet kullanıyoruz. Sırf 75 TL'yi 5-7 gün için veriyorum resmen. Almanyadaki internet fiyatlarına bakıyorum adamların bizden fazla gelirleri olmasına rağmen 25mb internete sadece 20-25 euro (70-75 TL) veriyorlar, kota gibi saçmalık falanda yok. 891 TL asgari ücret olan türkiyede 24 mb internet kotasız 223 TL

TTnetde bir yana haklı neden kotayı veya fiyatı düşürmeye gitsinler ki? Adamlar zam yapsa bile kimse ses çıkaramıyor, topladığımız imzalarda bir işe yaramıyor. Bildiğiniz sömürülüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Missery

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

16 Mbit Ultranet Internet var ama adı sadece Ultranet. Kendisinin bir ultralığı yok.

Bir kere TTNeT yetkililerinin oturup bir şeyi kafalarına sokmaları lazım. 16 Mbit internet alan ve 74 TL ödeyen adam bu interneti neden alır? Sadece hızlı indireyim değildir amacı herhalde. Youtube'da günlük kafadan 3-5 video izleyen biri olarak (her biri en az 20 dk.) kotam (75 GB) 5-6 günde doluyor. Geriye bize kalan 3 Mbit internet. Ben şimdi 5-6 günlük hızlı ULTRA! internet için 74 TL mi ödüyorum?! Evet maalesef öyle. 3 Mbit internetle video izlemeye kalksan ancak 480p ile izlersin o da 1080p ekranda saman yemek gibi tatsız bir şey oluyor. Bu kadar fazla para ödeyip 5-6 günlük gerçek bir hizmet almak böyle büyük şirketler için utanç kaynağı olmalı. Ama bu adamlarda utanç var mdıır ki?!

Upload konusuna değilmek bile istemiyorum sadece şunu söylüyorum: Yıl oldu olacak 2015, 0.5 Mbit upload hızı neyin kafası TTnet!!! Yemin ediyorum sırf şu anki evin olduğu bölgede ne Superonline ne de Uydunet olmadığı için mecburen TTnette duruyorum. Ama 2-3 yıla bu evden başka bir yere geçerken kesinlikle Superonline veya Uydunet olan bir yere geçeceğim. TTnet de o gülünç tarifelerini başına çalsın.

Hocam cidden utanma falan yok bunlarda Sanki mükemmel internet veriyorlarmış gibi yeni yılda neredeyse bütün paketlere 5 TL zam yaptılar, kotayı falanda arttırmamışlar. Steamdan 2-3 tane oyun indirsek direk kotayı geçiyoruz, geri kalan 20-25 günde 3 mbit internet kullanıyoruz. Sırf 75 TL'yi 5-7 gün için veriyorum resmen. Almanyadaki internet fiyatlarına bakıyorum adamların bizden fazla gelirleri olmasına rağmen 25mb internete sadece 20-25 euro (70-75 TL) veriyorlar, kota gibi saçmalık falanda yok. 891 TL asgari ücret olan türkiyede 24 mb internet kotasız 223 TL

TTnetde bir yana haklı neden kotayı veya fiyatı düşürmeye gitsinler ki? Adamlar zam yapsa bile kimse ses çıkaramıyor, topladığımız imzalarda bir işe yaramıyor. Bildiğiniz sömürülüyoruz

Kardeşim 3 aylığına Stuttgart'a babamın yanına gittiler ailecek, ben o ara askerdeydim, geri döndüklerinde bana diyor ki; Ne güzel 24 Mbit internet vardı sıfır kota, 24 Mbit'in tam hakkını veriyordu deneme yapıyorum 24 Mbite çok yakın değerler çıkıyordu. Buraya geldik yine AKN denen saçmalığa maruz kaldık... Aynen böyle dedi. "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur" diye bir laf vardır ama o yanlış söylenmiş; "düşmanı yoktur" olmalı o. Gerçi TTnet de ne kadar Türk tartışılır.

• An itibariyle hız 3 e düştü 3.12 normal de 3,90 falan olyurdu
  • fışfış kullanıcısına yanıt
    oha :D

benim harddiskde yer yok ve hız max 1.6 ya çıkıyordu 290g b yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz Prof

gökten sosis yağsa başıma ...... düşer.

Guldurdun kardeşim

• internetin hızı 1 e düştü sizde durum ne ? bana mı özel merak ettim yoksa bu olaydan faydalananlara mı böyle yaptılar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

internetin hızı 1 e düştü sizde durum ne ? bana mı özel merak ettim yoksa bu olaydan faydalananlara mı böyle yaptılar acaba

350-400 arası değişiyor şuan
  • YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    alla alla sıkıntı bende o zaman speedtest de direk 1,2 ye çıkıyor bir gram oynamıyor ondan sonra bide biraz önce bi sayfayı açarken direk ttnetin sayfası çıktı 3 e düşürdük diye ama 3 bile değil
  • internet download manager ile test yapın bakalım.Hız testi yanıltıcı sonuçlar verebiliyor
  • Adil kullanım kotasından bıktıysanız Türk Telekom altyapısıyla adil kullanım kotasız paketler veren Fixnet adında bir şirket var. Bkz.www.fixnet.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia

Adil kullanım kotasından bıktıysanız Türk Telekom altyapısıyla adil kullanım kotasız paketler veren Fixnet adında bir şirket var. Bkz.www.fixnet.com.tr

Kotasız ttnette de var fakat 200 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia

Adil kullanım kotasından bıktıysanız Türk Telekom altyapısıyla adil kullanım kotasız paketler veren Fixnet adında bir şirket var. Bkz.www.fixnet.com.tr

fiyatlar fena değilmiş.

aslında 16mb 150gb akk daha sonrasında 5mb düsse hız yine bir ihtimalde 3mb yetmiyor artır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Beyler şuna bir yorum yapın gözünüzü seveyim.

Daha düne kadar 16 ye kadar sinyal alıyordu düştü :( bu sinyal nasıl düzelecek ya

Attainable rate alabileceğiniz maximum miktarı gösteriyor.TTNET'i arayıp konuşmanız gerekiyor hızım çok düşük sizin tarafınızdan sınırlandırılmış diye.Bazen sistemler ile ilgili birşeyler oluyor sanırsam adil kota sıfırlansa bile 3mb internet oluyor arayıp düzelttirebilirsin.

• Türkiyede en pahalı internet verilen hizmet ve teknolojiye göre 20 dolardan pahalı olmamalı (google fiber 65 dolar) adamlar da hem kalite yok hem de pahalı güya devlet tekelleşmenin önüne geçecekti mahkum durumdalar akk komple kaldırılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

Türkiyede en pahalı internet verilen hizmet ve teknolojiye göre 20 dolardan pahalı olmamalı (google fiber 65 dolar) adamlar da hem kalite yok hem de pahalı güya devlet tekelleşmenin önüne geçecekti mahkum durumdalar akk komple kaldırılmalı

Telekomu satarken anlaştılar zaten ne kadar bize kitleyeceklerini.Hem sıcak para geldi hemde iş yükünden kurtuldular.Halkın ne kadar internet kullandiklari umurlarinda degil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.