Şimdi Ara

Adil kullanım kotası sıfırlanması bitti ( AKK ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
7.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşin kötüsü indierecek bir şey kalmadı.Tavsiye bekliyorum!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsattan istifade yağlayın...
  • İnternet hızlarımız zaten içler acısı, bir de üstüne adil kullanıma yakalanıyoruz. Bu sıfırlanma umarım sadece bakım için falan değildir. Sonunda rahat rahat Steam kütüphanemi indirebiliyorum.
  • Arkadaşlar 5 mbite' sabitlediler hızı ortalama indirme hızı 800 kb/sn Galiba bu yükselen hızlar Adil kullanım kotasındaki düzenleme içindi yinede indirme hızlarınıza bakın..
  • 800kb/s 5mbit değil 7mbit'e tekabül eder...
  • benim dün aksam 22 gibi 3mb düştü gece 3 gibi tekrar 16a cıktı ve halen 16mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

800kb/s 5mbit değil 7mbit'e tekabül eder...

Hızım tekrar eski haline geldi sorun bilgisayar kaynaklı çıktı.Bilgisayarı yeniden başlatarak sorun çözüldü son hızda download ile indirmelere devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 22 Aralık 2014; 12:51:58 >
  • bi ara toplu itirazlar falan yapılmıştı acaba son kullanıcı haklı görünerek kabulmu edildi eğer yeni yıla kadar akk olmazsa oldu bu iş
  • Valla kaç yılın acısını çıkarıyorum şuan hem steam yılbaşı indirimlerinede denk geli cok iyi oldu bu ancak geçen senelerde de vardı boy biseyler diye hatırliyorum yılbaşına özel olabilir sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Günün Sonunda AKK'ye Yakalandım TTNET Buldu Heralde :D Ama Olsun 200GB Downloadımı Yaptım Steam falan Bitti Şükür :D
  • bendede başladı akk siz ne durumdasınız arkadaşlar ?
  • bitti
  • bitti mi cidden . arada bir böyle sistemde çöküş olsa iyi olur, faydalı oldu bu.
  • Gerçektende bitti
  • bendede döndü eski haline :D ozaman eski yöntemlere devam
  • Yeni yılda kotaları veya kotadan sonra düşen hızı yükselticeklerini sanmıyorum, öyle bir şey olsaydı yeni yılda fiyatlarla birlikte kotalarıda güncellerlerdi ama kotalar yine aynı

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Hakkinda/duyurular/Sayfalar/1-ocak-2015-tarihinden-itibaren-gecerli-tarife-guncellemeleri.aspx

• bu hata cuma günü oldu hafta sonu girince arıza giderilmedi bence ilk iş günü sistem düzeltildi.elinden şekeri alınmış gibi hissediyorum kendimi :)
  • benimde düştü hız olsun gene baya sömürdük.2-3gün daha düşmese süper olurdu
  • Iyi sömürdü ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buarada cuma günüde 14.10 gibi düşüş olmuştu 17:00 de tekrar full hız olmuştu inş gene 17:00 gibi gelir full hız
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.