Şimdi Ara

Adil kullanım kotası eşitsizliktir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sağlayıcıların adil kullanım kotası diye basbas bagırdığı paketlerdeki kota ; yasadışı yazılım,mp3 ve film indirmenin önüne geçmek için değil mi ?

ttnete 60 tl sayıp, kotaya takılan arkadaşlara bakın
    ttnete 110 lira sayıp sömürenlere bakın..

biz 60 lira veriyoruz diye hırsız muamelesi görüyoruz fakat parası olan basıyor ve tam limitsiz tarife alıyor..

bu demektir ki, ne kadar ekmek o kadar köfte, sende bas 110 lirayı sende sömür mp3,film,yazılım alemini...

burda adil olan ne ?

bir ttnet yetkilisi varsa forumda, beni 110 liralık paketi kullanan adamın internetten birşeyler indirmesinin mümkün olmadığına ve o yüzden o adamın internetinin sınırsız olduğuna ikna etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tatalanya

Arkadaşlar sağlayıcıların adil kullanım kotası diye basbas bagırdığı paketlerdeki kota ; yasadışı yazılım,mp3 ve film indirmenin önüne geçmek için değil mi ?

ttnete 60 tl sayıp, kotaya takılan arkadaşlara bakın
    ttnete 110 lira sayıp sömürenlere bakın..

biz 60 lira veriyoruz diye hırsız muamelesi görüyoruz fakat parası olan basıyor ve tam limitsiz tarife alıyor..

bu demektir ki, ne kadar ekmek o kadar köfte, sende bas 110 lirayı sende sömür mp3,film,yazılım alemini...

burda adil olan ne ?

bir ttnet yetkilisi varsa forumda, beni 110 liralık paketi kullanan adamın internetten birşeyler indirmesinin mümkün olmadığına ve o yüzden o adamın internetinin sınırsız olduğuna ikna etsin

62 lira ödüyorum problem ?

•  Adil kullanım kotası eşitsizliktir.

Hakkını yemeyeyim ttnet bana son derece adil davranıyor ne kopma var ne hız düşmesi 30 gün boyunca 16 mbit.Tarifem 16mbit'e kadar limitsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Shephard -- 29 Ocak 2012; 23:25:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.