3.superstarı alıcağım.. beyaz olursa iyi olur.. çok pahalı olmasın zaten 150 ytllilk var..
arkadaşlar bende süperstar kullanıyorum yazın başında cafcaflı modeli aldım :) 130 liraya ve yaz boyu tepkiler bakışlar süperdi hala taş gibi duruyor ... şimdi havalar bozmaya başladı gittim yine adidas bayine.. porshe dizayn die yeni model ayakkabı yapmışlar ama biraz tuzlu 170 liraydı vazgeçtim. gözüme bu siyah model çarptı hemen aldım süperstardan vazgeçemiyorum ayaklarım alıştı ve hertürlü kotun altına yakışıyor..
geçen gün superstar aldım yanları 1 haftadan açıltı fabrikaya gonderdim kullanıcı hatası dedi tüketici hakları mahkemesine vericem
up
bende ki ayakkabida bu . cok rahat belkide bugune kadar kullandigim en rahat ayakkabi diyebilirim. birde bunun altin renkli çizgileri var keske zamanında onu alsaydim diyorum
Zamanının en karizma ayakkabısıydı şimdi ise apachi ve türevlerinde bile var.
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
bende ki ayakkabida bu . cok rahat belkide bugune kadar kullandigim en rahat ayakkabi diyebilirim. birde bunun altin renkli çizgileri var keske zamanında onu alsaydim diyorum
bende de bu var ve öbür dediğinde aklım kaldı.. Bi an kendi düşüncelerimi okuyorum zannettim
Arkadaşlar gören duyan varsa biri lütfen bu ayakkabının ismini versin bana. İnternetten alış veriş yapıyorum link verirseniz çok iyi olur. Vuruldum bu ayakkabıya süper :)
Lütfen biri isim konusunda ya da link konusunda yardımcı olsun :)
arkadaşlar bende geçen gün adidas mağazasından bir süperstar aldım 136 ytl ye, benim merak ettiğim süperstarlara sonradan bant takılabiliyormu bir yerde duymuştum öle bişey vardı.....
Ben de bunu kullanıyorum. Göründüğünden çok daha hoş bir ayakkabı.
2. SuperStar'ım. Diğeri siyah çizgili olanıydı babama verdim
arkadaşlar resmini koyduğum superstar kot pantolon +gömleğin altına gidermi?
Konak'ta Alsancak'ta nerdeyse herkezde bunlardan var almayanı dövüyolarmı kaç lira bu ayakkabılar .
Gerçekden bilmediğimden soruyorum, bunlar erkek ayakkabısı mı?
iki tane var en siyahindan ama ayakkabı en fazla 6 ay dayandı hele ayagın taraklıysa sakın almayın yan tarafları surte surte acilıyor
quote:
Orijinalden alıntı: PesimistRap
Ben bu modelini kullanıyorum.
bende
Bu var bende, şuana kadar kullandığım en rahat ve sağlam ayakkabı.