Şimdi Ara

Adidas Superstar 199TL Nata Vega Outlet Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, bugün nata vega adidasa uğradım 149.90'dan başlayan fiyatlarla deyip superstar koymuşlar 2 kadın modeli 149'du sanırım. ben erkek modelini 199'a aldım. sadece bu rengi var (beyaz yeşil) ve model 80's diye geçen model yani tabanının yanları ve burnu bej rengi gibi. çoğu numara vardı ama az vardı ne zamana kadar sürer bir fikrim yok. boydan reyonu çekemedim o karışıklıkta unuttum aldığım model aşağıda.

Adidas Superstar 199TL Nata Vega Outlet Ankara

• Dün 309 liraya Boynerden klasik beyaz renk üzerine siyah versiyonunu alıp, bugün bu konuyu görmek üzdü. :D Gerçi 80's lerin sararmış gibi duran tabanını sevmiyorum ama 200 TL ye mantıklı. :)
  • bu ayakkabinin bu kadar populer olmasi tuhaf.. tipi de o kadar guzel degil...
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Kısa bir dönem ben de kullandım. Sizin gibi ben de öyle düşünürdüm ancak bir kere ayağınıza denediğiniz zaman hem rahatlık hem de kotun altında ayakta duruşu gerçekten çok şık. Alırsın almazsın bilmem denemediysen ayağında deneyip öyle karar ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanilmiş gibi

• UncleGrndpa kullanıcısına yanıt

80s modellerinin burnu ve tabanı bej rengi gibi olur
  • Ben de dün aldım 250 liraya sportsoul üzerinden Ankara’da olmayanlar için ideal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonerZTRK

Kısa bir dönem ben de kullandım. Sizin gibi ben de öyle düşünürdüm ancak bir kere ayağınıza denediğiniz zaman hem rahatlık hem de kotun altında ayakta duruşu gerçekten çok şık. Alırsın almazsın bilmem denemediysen ayağında deneyip öyle karar ver

Eskiden çok giyerdim ve çöp olduğuna karar verdim, bir Nike Air değil.Airler ayakta kat ve kat daha hoş duruyor
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    bende 2 çift air var. o kadar çok imitasyonu var ki pek bir anlamı kalmadı SS ona göre daha az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

bende 2 çift air var. o kadar çok imitasyonu var ki pek bir anlamı kalmadı SS ona göre daha az

Air Maxlerde çok var hocam imitasyon, ona bakarsak superstarında oldukça fazla birde Stan Smith diye modeli vardı Adidas'ın onunda oldukça fazla.
  • quote:

Herkeste yok diye mi alıyorsunuz bir ayakkabıyı alırken imitasyonu çok olsa ne olur ?
  • dartanyan96 kullanıcısına yanıt
    Üstünüzde olan bir şeyi herkeste görmek size keyif mi veriyor anlamıyorum benim mi düşüncem yanlış ?
    İmitasyon ayakkabıyı ayak sağlığı açısından tercih etmiyorum. Sokakta bir çok insanda aynı ayakkabıdan görünce gözüm sıkılıyor ve benimde açıp giyesim gelmiyor ne var bunda ?
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Stan smith çok fazla evet
  • bu ayakkabı nasıl bukadaar tutuluyo anlamıyorum, çok tipsiz. ultraboostlar var 400 ,500 tl ye fiyatı sonuna kadar hakediyo da bunun bi özelliği olmadığı gibi tipi de ofsayt:)
  • ben_gibi B kullanıcısına yanıt
    forumda kendi beğenmediği şeye b*k atma hastalığı çok fazla değil mi sizce de ?
  • buraya gitmek benim için zulüm git Allah git yol bitmiyor bir de forum. hayır gidip de elim boş dönünce yaktığım yakıta üzülüyorum
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    hocam otobüs yurdun önünden geçiyor. önüne bırakıyor. arada arkadaşlarla gidiyoruz ilk defa bir şey aldım bende forum daha çok hoşuma gdiyor ama uzak. yurttan nata vega kapıdan kapıya 1 saat sürüyor.
  • quote:

hocam otobüs yurdun önünden geçiyor. önüne bırakıyor. arada arkadaşlarla gidiyoruz ilk defa bir şey aldım bende forum daha çok hoşuma gdiyor ama uzak. yurttan nata vega kapıdan kapıya 1 saat sürüyor.

hocam stan smith var mıydı indirimde?
  • joker00 J kullanıcısına yanıt
    görmedim hocam yoktu diye hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.