Şimdi Ara

Adidas kramponun ön tarafı açıldı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adidastan adipure adında yarıprof krampon almıştım altın ranginde toplam 1 kere gitmiştim suni çimde bugünde 2.kez giydim ve maç sonunda baktım sağ ayağın uç kısımının yan kenarı açılmışÇok sinir oldum 60 liraya dandirik nike kullanıyordum hiç sorun olmadı gittim 130 liraya aldım ama daha 2.maçta yırtıldı faturası var ve taksim adidastan aldım şimdi oraya cumartesi günü götürecem haklarım tam olarak neler?Yani bana kullanmadan dolayı değiştirmiyoruz falan demesin sonuçta taşla oynamadık

• kullanımına bağlı bir durum kullanıcı hatasıda denebilir. kimse nasıl kullandığını bilemez kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fake Hunter

kullanımına bağlı bir durum kullanıcı hatasıda denebilir. kimse nasıl kullandığını bilemez kimse

yani ürünü değiştirirler mi? eger değiştirmezlerse ne yapayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

quote:

Orijinalden alıntı: Fake Hunter

kullanımına bağlı bir durum kullanıcı hatasıda denebilir. kimse nasıl kullandığını bilemez kimse

yani ürünü değiştirirler mi? eger değiştirmezlerse ne yapayım?

büyük olasılıkla değiştirmezler ama ordaki satıcının tutumu ve senin onlara yaklaşımında çok önemli. uygun bir dille sorununu anlatır çözüm istediğini söylersen yardımcı olacaklarını düşünüyorum. ama yine diyorum ürünü görmeden yorum yapamazlar
  • Bende adidas aldım 1 ay sonra ayakkabının boyası kendi kendine dökülmeye başladı. 7 sene önce aldığım nike ise hala taş gibi. Bundan sonra nikedan başkası yalan. Ayakkabıyı değiştirseler bile çok bekletirler 1 ayda verirler belki yenisini
  • Altın renkli adipure Yeni sezon sanırım. Neyse zaten hemen değiştirme şansları yok faturasıyla beraber ayakkabıyı bırakırsın 15 gün beklersin. Sakın elinle yırtayım falan deme olduğu gibi bırak ayakkabıyı. Garantiye gider eğer kabul edilirse hediye çeki gelir sana o ürünün o anki satış fiyatı değerinde. ( Yani sen 130 liraya aldın, şuan 160 liraysa 160 liralık hediye çeki ) Bu çeki dilediğin ildeki adidas şubesinde harcayabilirsin. Yok değiştirmezlerse kullanıcı hatası derlerse aranı sıcak tut hır gür çıkarma gayet medeni ol rica et bunu tekrar yollayalım de. Yollarlar zaten geri gelirse tekrar rica et yolla 1,5 yıl adidasta bilgi işlem sorumlusu olarak çalıştım az çok biliyorum prosedürü. En son bıkarlar ve değiştirirler. Ama hemen gidim değiştirsinler diye bir şey yok bunu bil. Çünkü onlarda bayii merkeze yolluyorlar.

• Adi imiş demekki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest
    Altın renkli adipure Yeni sezon sanırım. Neyse zaten hemen değiştirme şansları yok faturasıyla beraber ayakkabıyı bırakırsın 15 gün beklersin. Sakın elinle yırtayım falan deme olduğu gibi bırak ayakkabıyı. Garantiye gider eğer kabul edilirse hediye çeki gelir sana o ürünün o anki satış fiyatı değerinde. ( Yani sen 130 liraya aldın, şuan 160 liraysa 160 liralık hediye çeki ) Bu çeki dilediğin ildeki adidas şubesinde harcayabilirsin. Yok değiştirmezlerse kullanıcı hatası derlerse aranı sıcak tut hır gür çıkarma gayet medeni ol rica et bunu tekrar yollayalım de. Yollarlar zaten geri gelirse tekrar rica et yolla 1,5 yıl adidasta bilgi işlem sorumlusu olarak çalıştım az çok biliyorum prosedürü. En son bıkarlar ve değiştirirler. Ama hemen gidim değiştirsinler diye bir şey yok bunu bil. Çünkü onlarda bayii merkeze yolluyorlar.

Anladim arkadasım değiştirene kadar yollayacam demekki insanlarla aram çok ii ikna kabiliyetim umarım ise yarar:s

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.