Şimdi Ara

@@@ ADIDAS KIRMIZI SIYAH SPOR AYAKKABISI @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar konu başlığındada belirttiğim gibi bundan seneler önce adidasın çıkartmış olduğu kırmızı siyah renkte ve yanlarında 3 beyaz çizgi olan namı değer fireball isimli bi spor ayakkabısı vardı mutlaka içimizde bilenler olacaktır bu ayakkabıyı ve kullananlarda tabi adidasın çok gözde modellerinden biriydi ayakkabının alt kısmında kramponun altını andıran yüksek olmayan yuvarlaklar vardı ben şimdi bu ayakkabıyı ebayda felan aramak istiyorum googleda fireball isminde arattım ama resmini bulamadım belkide yanlış hatırlıyorum eğer bu ayakkabıyı kullanmış olan ve halen kullanan varsa benimle bi irtibata geçebilirmi yada tam ismini hatırlayan arkadaşlar burda paylaşırlarsa sevinirim veya resminin bi linkini atarlarsa zaten kullanmış olan arkadaşlar varsa hemen hatırlıcaklardır şimdiden teşekkürler

herkese saygılar,iyi forumlar

• Predatör o ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpSeyf

Predatör o ...

o bahsettiğin krampon benim söylediğim ise günlük training bi ayakkabı
  • Dediğin ayakkabı fireball 1999 da bende de vardı, en son 2004-2005 gibi izmir'de birinin ayağında görmüştüm, birkaç yere sormuştum artık üretilmediğini bulamayacağımı söylemişlerdi. Tabanında torsion system yazıyordu istersen bide ordan bulmayı dene. Bulursan haber ver bende çok aramıştım zamanında.
  • Bende de vardı, çok hafif ve rahat bi ayakkabıydı, şimdi resmini bilem bulamadım netten. Fireball olduğuna emin misin?
  • Ben fireball olduğuna eminim.Kahverengi, saman rengi gibi bir kutusu vardı üstünde de siyah çapraz üç çizgi kutunun kenarında da fireball yazıyordu. Benim ilk marka ayakkabımdı bayram harçlıklarımla kendim almıştım sanırım 45 milyondu 1999 sonbaharında.
  • konu hort varmı bir gelişme agalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Horttttt. Bugün yine aklıma geldi bu ayakkabı yaaa. Adidas Fireball M. Kutusu saman kağıdı rengindedir. Hatta sanırım hala memleketteki evde kutusu durmakta. Kendi paramla aldığım ilk Adidas'ımdır. Aşık olup almıştım, uğruna 3 şehir gezip bulamamıştım. Daha doğrusu son gittiğim şehirde bulmuştum ama o zaman alamamıştım, çocukluk işte paramızı cebimizde taşımıyoruz. 1 hafta sonra aynı şehire akraba ziyaretine gittiğimizde uğramıştım o dükkana, kalmadığını söylediklerinde evlat acısını o yaşımda tattım. Üzerine de o gün şehirde kayboldum :D ama işte rabbim isteğimi ve hayal kırıklığımı görmüş olacak ki, bir başıma sokaklarda akrabanın evini bulmaya çalışırken bir spor mağazasının vitrininde buldum ayakkabıyı ve aldım. Sanırım o an dünyanın en mutlu çocuğu bendim. Duygulandım lan. E tabi bu aşkın üzerine ayakkabı kutusunu 20 yıla yakın süredir muhafaza etmem de sanırım normal Anneme sorayım da elbise dolabından kutuyu bulup ürün kodunu versin de, bir de öyle araştırayım.

• Ben de adını fireball diye hatırlıyorum. Galatasarayın Super Kupa finalinde teknik ekip bu ayakkabıyı giyiyordu.

En sağda çökmüş elemanın ayağında

bir başka fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlestewie -- 15 Mart 2016; 1:59:41 >

• merhabalar konuyu hortlatiyorum ama;

2001 yilinda almistim bu ayakkabiyi benimde ilk markali ve harcliklarimla aldigim bir ayakkabiydi benim icin anlami buyuktu. Fakat birkac ay giydikten sonra calindi. Benimde icimde kaldi, bulabilsem tekrar almak istiyorum bulamiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu bende hortlatıyım bu ayakkabı modelinin benimde aklımın bir yerinde yer edinen bir hatırası vardır.Şimdiki adidas modellerinin hiç birinde o tarzı bulamıyorum.Bu yüzden adidas almanya genel merkeze bile mail attım.bakalım cevap gelicekmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ayakkabının üretimi yok boşuna aramayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alternatif olarak adidas fashion air max Black Red yapabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.