Şimdi Ara

Adidas'ın sorunlu ayakkabısı - Jawpaw-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç yıl önce Jawpaw serisinden bir ayakkabı almıştım ve gerçekten çok rahattılar. O kadar yol yürünmesine rağmen hiç rahatsızlık vermiyorlar ve ayak altında ağrı olmuyordu. Bir kaç gün önce tekrar bu ayakkabıdan almak istedim. Gittim beğendim ayağıma giydim. O sırada bir sıkıntı yoktu. Ama ayakkabının tasarımını değiştirdiklerinden olacak ki 1 numara büyük almama rağmen [ 44 ] ayakkabının üstü ve arkasıda o kadar çok vurmaya başladı ki neredeyse yara yaptı bir kaç saat içerisinde. Lastik kısmı çok dar tasarlanmış. Bu modeli alacak olan arkadaşlar mutlaka buna göz atmalı ki şu an ayakkabıyı geri versem alırlar mı diye düşünüyorum. Adidas'ın bu türde bir yaptırımı var mı ki acaba ?

Önceki rahat model - JAWPAW

Şu anki sıkıntılı modelleri JAWPAW 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 23 Mayıs 2013; 8:49:49 >

• Tasarım yok zaten hem yakar bu ayağı bide.
  • Aslında JAWPAW serinin ilk versiyonu çok rahattı ki ayağınızda dahi olduğunu hissettirmiyordu size. :(
  • 2 modeli de kullanan birisi olarak birşeylerde ben yazayım.dediğiniz gibi ilk model çok rahattı kesinlikle yakma terletme yapmıyordu fakat bez kısmı çok zayıf olduğu için çok çabuk yırtılmalar oluşuyordu .
    2. modelde bunun önüne geçmek için bez kalınlaşdı daha sağlam yapıldı fakat bu seferde ilk ayakkabıda ki rahatlık ortadan kalktı ve yakmalar başladı ama sağlamlık açısından ilkine göre en az 5 kat daha sağlam.3. seri çıkmış bakalım onuda deneriz satışa konduğu zaman
  • Kaliplari cok dar bunlarin. Abime aldik 44 giyiyor 45 almak zorunda kalmistik. Ki benim ayagim 45, denedim girmedi ayagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar gerçekten bu ayakkabıların kalıpları çok mu Dar...40 giyen biri olarak(adidas ve nike) 41/42 mi almam gerekir....Teşekkürler....
  • bi kaç gün önce bende aldım bu jawpaw 2 den kesinlikle denemeden almayın normalde giydiğiniz numara bunda 2 numara küçük geliyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayatımda gördüğüm en iğrenç ayakkabı
  • ben şu an jawpaw 2 yi kullanıyorum bence hiçbir sıkıntısı yok gayet rahat
  • yaw 45 giyyiorum 46 aldım ayağımın ucuna bile girmedi ne kadar ufak numaralar

47.5 veya 48.5 mu almalıyım ne yapayım

mağazalardada yok doğru dürüst
  • Plajda giyilen ayakkabı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bu modeller plaj ayakkabısı olarak geçmekte ama ben normalde giyiyorum çok rahat ve çok güzel bir ayakkabı ayrızamanda çok da sağlam 2 sene oldu daha hiç bi deformesi yok satın alırken 1 numara büyüğünü almamı tavsiye ettiler bir numara büyüğü tam oldu ben tavsiye ederim kotun altında da çok şık duruyor ben siyah olan modelini kullanıyorum bu eskirse mavi alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.