Şimdi Ara

Adidas Climalite? [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peder almış Adidas kapri ve t-shirt takım ikisininde yanlarında CLIMALITE yazıyor ne anlama geliyor bu çakmalardamı bu yazıyor merak ettim

Edit : İstek olursa SS koyarım

SS Geldi

Adidas Climalite? [SS]

128 Lira vermiş peder çakma değilmiş arada gözüme giriyo kerata ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 17 Ağustos 2009; 21:04:22 >

• üstünde bazı yerlerinde çok küçük ve sık delikler var onlar sayesinde terliyen bölgeler hava alıyor. rüzgar gibi durumlarda çok rahat hissediliyor.
  • ClimeCoolda vardı sanırım ama ClimeLite la arasındaki fark ne blmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanXbox360

üstünde bazı yerlerinde çok küçük ve sık delikler var onlar sayesinde terliyen bölgeler hava alıyor. rüzgar gibi durumlarda çok rahat hissediliyor.

Hakikaten öyle çakma değildir inşallah dur ben merak ettim pedere bi fiyatını sorayım
  • SS
  • ss alalım bakalım.
  • hava alıyor
    climacool gibi bi şey
    ayakkabıdan tut t-shirt e kadar çok rahatlatıyor clima cool
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM'den Slip Boxer Aldım SS'li
    14 yıl önce açıldı
    Nike vs Adidas Forma Konusu
    14 yıl önce açıldı
    ADİDAS Ayakkabı Aldım (foto)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çakmasındada var gerçeğinde de... gittim 60 a 4 tane çakma eşofman aldım 1 e 1 aynı çok rahatlar paso giymekteyim eşofmanda direk kolpaya kaçmak lazım.. gerçeği çok pahalı...
    ama ayakkabıda tam tersi daha çok kampanya ya abanmak gerek...
    mesela az öncede 3 alana 1 bedavacı buldum 1 tane adidas ayakkabı 2tanede converse geliyo tanesi 63 e gelcek... dün de stan smith 2 ayakkabıyı 68 e kapattım
  • ben olayı çözdüm, arkadaşa yeterli ve doğru cevabı vermeme rağmen yine ss koydu ve yine fiyatını söyledi. demekki hava atıyor bu arkadaş. arkadaşım burda kimseye hava atma, alan var alamayan var günah. asıl climate biziz sandın hava alıyoruz filan.
  • Ürünler orjinal dostum daha doğrusu üst orjinal baskı etiketi belli altı bilmiyorum etiketlerine bakmak lazım. Lite serin hissi veren ter tutmayan kumaş türü ve adidas'a özel bir teknoloji. Atletsiz giyildiği taktirde keçi gibi kokmayada yarar ayrıca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.