< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezeyan01 -- 8 Temmuz 2021; 12:53:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Adidas bayram öncesi ayakkabılar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İnidirm nerde ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler
-
her geçen gün dibe batıyoruz. artık 300 tl bi ayakkabı için çok para değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300'mü eli yüzü düzgün ayakkabı 600-700₺ min
-
Bahsettiğim eli yüzü düzgün ayakkabılar bu değil, mesela boost tabanlı olanlar ve orginals serisi
Bayan ayakkabi nerde linke girince 700tl olani gösteriyor bitti mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat artan seklinde listeleyin
burda istediğiniz kadar tartışın, siz tartışırken millet arkadan malı götürmüş, çoğu tükenmiş
-
Hocam olmuyor görseldeki bayan ayakkabinin linkini paylaşırsan annem beyaz istiyordu alabilirim mobil giriyorum internetim de az o yuzden ricam 😕
O urun bitmis arkadasim
Bu urune bak ama numarasi biraz buyuk
https://www.adidas.com.tr/tr/runfalcon-ayakkab%C4%B1/F36215.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezeyan01 -- 8 Temmuz 2021; 14:30:39 >
Tskler hocam da nike under armour lotto vs giyiyorum adidas kalibi bilgim yok 39 1/3 ne oluyor bayanda
Bir de bu US UK olayi nedir neyin olcusu ayakta 😕
37 no giyen 36 2/3 giyebiliyor, 39 giyen giyebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezeyan01 -- 8 Temmuz 2021; 14:56:16 >
Çoğu tüketici hangi seri olduğuna bakmıyor ki , baksa bile hangisi nedir bilmiyor.Adidas olsun da ne olursa olsun diye satın alıyor ama işler böyle yürümüyor maalesef..
Original serisi en sağlam olanıdır tabi fiyatları tuzlu..Ucuz ve sahte olmayan bulabilirseniz yapıştırın uzun yıllar sizi götürür.
Ayrıca boost teknolojili original serisi modeller yaptılar ama yurtdışında bile stok bulmak çok zor , birkaç modeli bulup aldım fakat alınacak listemde bir iki model daha var.Bulsam hemen alacağım da yok ahh adidas ahh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle,saçma sapan runfalconlar,duramo,vracer alıo millet.
Alacaksın boost serisi modeller işte adidas giyiyorum diceksin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X