Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.143
Cevap
56
Favori
90.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vega

    Hocam merhaba bir kaç sorum var.Windows sürümünde 14 günlük deneme süresi bitince ne oluyor?Bazı özellikler kısıtlanıyor mu yoksa program tamamen işlevsiz mi kalıyor?

    Ayrıca alt linkte AdGuard'ın neden diğer reklam engelleyicilerden iyi olduğunu açıklayan yazıyı buraya yazsak iyi olur bence.
    https://kb.adguard.com/en/general/why-is-adguard-better

    Son olarak chip.com.tr sorunuma tekrar göz atar mısınız?Bir kaç gün önce size yine yazmıştım buradan.Fanboy's Social Blocking List filtresini kapatsam bile indir ve görüntüyü yakınlaştır butonlarını göremiyorum.Daha önce bu fitreyi kapatınca görebiliyordum.
    Siz görebiliyor musunuz?

    Alex'in verdiği kodları kullanıcı filtreme kaydedince butonlar görünüyor ama.
    https://forum.adguard.com/index.php?threads/resolved-chip-com-tr.27463/
    https://www.chip.com.tr/galeri/yeni-36-duvar-kagidi_3545.html

    Edit:Deneme amaçlı uBlock yükledim ve butonlar görünüyor.Edge tarayıcıda denedim yine aynı.(Üstelik Edge tarayıcıda Fanboys Social Blocking List kullanmıyorum.)Ben en iyisi GitHub üzerinden bildireyim.

    Merhaba,

    Yanlış bilmiyorsam program tamamen işlevsiz kalır. Endişe etmeyin, konunun ilk mesajındaki kampanya bağlantısından 6 aylık premium versiyonu indirip ücretsiz kullanabilirsiniz.

    İlgili bilgi tabanı yazısını Türkçeleştirmeye çalışacağım. Teşekkürler.

    Haklısınız, sanırım yanlış fitreleme olmuş. Daha önce indirmi butonu görünüyordu. Şimdi göremiyorum. Aşırı filtreleme olarak rapor ederseniz, sorunu çözeceklerdi. Sanırım o barı yanlışlıkla tamamen engellemişler.

    Teşekkürler,




  • Merhabalar. Benim sormak istediğim; cihazımda yüklü bazı uygulamalar, adguard kullandığım için, açılmayı reddediyor. Reklam engelleme özelliğini deaktif edin diyor. Ne yaparsam yapayım uygulamayı açamıyorum. Bunu aşabilecek ne yapabilirim arkadaşlar? Var mı bir yolu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokful7988

    Merhabalar. Benim sormak istediğim; cihazımda yüklü bazı uygulamalar, adguard kullandığım için, açılmayı reddediyor. Reklam engelleme özelliğini deaktif edin diyor. Ne yaparsam yapayım uygulamayı açamıyorum. Bunu aşabilecek ne yapabilirim arkadaşlar? Var mı bir yolu?

    Merhaba,

    AdGuard'ı kapatmanızı isteyen uygulamaların adı nelerdir? Bu uygulamaları bildiririz, yapılabilecek bir şey varsa filtre yöneticileri yapacaktır.

    Sonraki mesajınızda bu uygulamaların Google Play bağlantılarını ve reklam engelleyiciyi kapatmanızı isteyen uyarının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

    Teşekkürler,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugo_cloud -- 17 Aralık 2017; 14:44:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asriell

    Teşekkürler, biliyorum o konuları burada yazmak hoş değil zaten amacım da o değildi. DH ın bu şekilde para kazanmasında bir mahzur da görmüyorum açıkçası. O yüzden bu tür şeyleri burada açmamak daha iyi, sadece linkin sonuna o uzun yazının eklenmesi hoşuma gitmiyor.

    Ben programcıyım ama javascript konusuna ileri derecede hakim değilim, web programcılığını pek sevmem . Normalde bu tür birşey mümkün gözüküyor. Zaten de o dediğim seçenek siliyor o yazıları ama işte tam randımanlı çalışmıyor, bazı linklerde sorunlara neden oluyor. İngilizcem çok iyi değil, fakat bu tür sıkıntılar için githuba bir rapor oluştururum.

    Edit: Mesela en iyi örnek sizin imzanızdaki Adguard ve Comodo linklerindeki donanımhaber yazılarını siliyor fakat firefox nightly deki donanımhaber yazısını silmiyor. Bu yüzden de o linkdeki Nightly seçeneğine gideceğine ana ekrana gidiyor

    Merhaba,

    quote:

    Mesela en iyi örnek sizin imzanızdaki Adguard ve Comodo linklerindeki donanımhaber yazılarını siliyor fakat firefox nightly deki donanımhaber yazısını silmiyor. Bu yüzden de o linkdeki Nightly seçeneğine gideceğine ana ekrana gidiyor


    Bu durumun sebebini öğrendim, "mozilla.org" sitesi HTTPS Filtrelemenin varsayılan istisnalar listesindeymiş. İstisna olmasının sebebi, Firefox eklentilerinin güncellemelerini engellememekmiş. Bu nedenle parametreler silinemiyor. Bilginize,
    Kaynak:https://github.com/AdguardTeam/AdguardForWindows/issues/2052#issuecomment-352268014
    quote:

    The problem is that mozilla.org domain is on the default list of HTTPS filtering exclusions. This is necessary to not break Firefox add-ons updates.


    Teşekkürler,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugo_cloud -- 17 Aralık 2017; 19:43:4 >




  • lugo_cloud kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler

    Mozillayı sadece örnek göstermek için demiştim, önemsizdi bana göre. Bu utm olayı bazı sitelerde sayfanın kararlılığını bozabiliyor, birçok kere denk geldim ama aklımda değil, hangileri olduğuna denk geldikçe yazarım. Fakat daha da önemlisi o yazının DH sitesi bazında forumdaki linklere tıkladıkça gidilen sayfa fark etmeksizin tüm linklerden silinmesinin mümkün olup olmadığı.
  • Adguard yanına ghostery eklentisini kurmak gereksiz yere interneti yavaşlatır mı? yada bir faydası olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokan90

    Adguard yanına ghostery eklentisini kurmak gereksiz yere interneti yavaşlatır mı? yada bir faydası olur mu?

    Merhaba,

    Ghostery eklentisi, takipçileri engelleyen listesini kullanır. AdGuard benzer bir listeyi zaten barındırıyor. Ghostery ve Disconnect gibi eklentiler aslında AdGuard'ın Spyware filtresi ile aynı işi yapıyorlar. Fazladan Ghostery veya Disconnect eklentisini kullanmakta bir fayda görmüyorum. AdGuard'ın Gizlilik modu, Ghostery ve Disconnect'ten çok daha iyidir!
    Fazladan eklenti kullanmak konusunda, tarayıcı üzerinde çok fazla eklenti kullanmak güvenlik risklerini beraberınde getirir. Her eklentinin ayrı ayrı güvenlik açıkları olabilir. Tehdit çapını büyütürsünüz. Az sayıda eklenti ile ne kadar çok iş yapabilirseniz, gizliliğiniz ve güvenliğiniz için o kadar iyidir. Geçen yıllarda Ghostery'nin kullanıcı verilerini şirketlere sattığı konusunda haberler çıkmıştı. (Haberi bulduğumda bağlantıyı ekleyeceğim)
    Edit: Ghostery'nin kullanıcı verilerini "reklam verenlere" sattığı hakkında haber (businessinsider.com, 2013 yılı)
    http://www.businessinsider.com/evidon-sells-ghostery-data-to-advertisers-2013-6

    Ghostery ve Disconnect kullanmayın veya kullanın diyemem. Ben kullanmıyorum. Karar size kalmış, AdGuard; komple bir uygulama olduğu için tavsiye ediyorum.

    Teşekkürler,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugo_cloud -- 18 Aralık 2017; 2:44:56 >




  • lugo_cloud kullanıcısına yanıt
    Merhaba. O uygulamalar genelde iptv uygulamaları. Kullanamadığım için kaldırdım ama bu şekilde ki bir sorunu dediğiniz gibi ekran görüntülerini alarak burada paylaşırım. Bu arada bu sorunu adguard ın dns lerini modem arayüzüne girdiğimde de yaşadım. Bazı uygulamalar kapat uyarısını vermişti. Cevap için çok teşekkür ederim dostum. Çok sağol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7.0 Samsung stok tarayıcıda google play den indirdiğim AdGuard reklam engelleyiciyi kullanıyorum. Fakat forumun sonsus sayfa düzeni gereğiyle birinci sayfa bittikten sonra ikinci sayfaya geçmesi gerekirken geçmiyor çünkü arada reklam var bunu algılıyor atlayamıyor engelliyor. Severek kullandığım adguard ı kapatmak reklamlarla boğuşmak zorunda kalıyorum umarım derdimi anlatabilmişimdir buna nasıl bir çözüm bulabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Android 7.0 Samsung stok tarayıcıda google play den indirdiğim AdGuard reklam engelleyiciyi kullanıyorum. Fakat forumun sonsus sayfa düzeni gereğiyle birinci sayfa bittikten sonra ikinci sayfaya geçmesi gerekirken geçmiyor çünkü arada reklam var bunu algılıyor atlayamıyor engelliyor. Severek kullandığım adguard ı kapatmak reklamlarla boğuşmak zorunda kalıyorum umarım derdimi anlatabilmişimdir buna nasıl bir çözüm bulabiliriz?

    Merhaba,

    Sorununuzu;

    https://reports.adguard.com/tr/new_issue.html

    adresinden AdGuard'a iletirseniz sevinirim. Sitenin arayüzü Türkçedir. Reklam sorunu yaşadığınız anın ekran görüntüsünü alın ve rapora eklemeyi unutmayın. Kısa sürede sorununuz çözülecektir.

    Teşekkürler,




  • Merhaba, yukarıdaki arkadaş gibi forumda 2. sayfaya reklam engellendiği için kaydırıp ulaşamıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madmax50

    Merhaba, yukarıdaki arkadaş gibi forumda 2. sayfaya reklam engellendiği için kaydırıp ulaşamıyoruz.

    Merhaba ben AdGuard çalışanı değilim.

    Sorununuzu;

    https://reports.adguard.com/tr/new_issue.html

    adresinden AdGuard'a iletirseniz sevinirim. Sitenin arayüzü Türkçedir. Reklam sorunu yaşadığınız anın ekran görüntüsünü alın ve rapora eklemeyi unutmayın. Kısa sürede sorununuz çözülecektir.

    Teşekkürler,




  • Bu sorun forumdan kaynaklı olabilir. Ben şimdiye kadar sorunsuz kullanıyordum şimdi nedense bozuldu. Aynı sorunu bende de yaşıyorum çünkü.



    Forumun şikayet bölümüne bu sorunu ileten bir kaç kişi daha var. AdGuard ile ilgili olsa masaüstünde de aynı sorun olurdu. PCde sonsuz sayfa çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende play store dakinde yapıyor sadece. Adguardın sitesindeki apk uygulamasında sorun yok, aşağı doğru kaydırıp sayfa atlarken sorun çıkmıyor. Fakat apk olanı durdurup, adguard içerik engelleyicisini yandexde açıyorum, sayfa atlama yerinde takılıyor.
  • İşimiz forum yönetimine kaldıysa ne yazık ki olmaz. Adamlar zaten reklam engelleyici kullanmamızı istemiyorlar biz bir çare bulamazsak bu iş olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lugo_cloud kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Örnek olarak gönderiyorum. Mesela google play de bulununan iptv extream programı bu uyarıyı veriyor ve kapanıyor. Ekran görüntüsü de bu. Bunun gibi baya uygulama var aslında. İlginiz için de ayrıca teşekkür ederim

    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokful7988

    Merhaba. Örnek olarak gönderiyorum. Mesela google play de bulununan iptv extream programı bu uyarıyı veriyor ve kapanıyor. Ekran görüntüsü de bu. Bunun gibi baya uygulama var aslında. İlginiz için de ayrıca teşekkür ederim

    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

    Merhaba,

    Uygulamayı markette buldum. Siz AdGuard DNS mi kullanıyorsunuz? yoksa AdGuard Android mi?
    Adguard Andriod kullanıyorsunuz sanırım?
    Kullandığınız filtreleti yazar mısınız? Rapor oluşturacağım sizin için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugo_cloud -- 19 Aralık 2017; 20:50:0 >




  • AdGuard Neden Diğer Reklam Engelleyicilerden Daha İyi?

    Kaynak:https://kb.adguard.com/en/general/why-is-adguard-better

    AdGuard, sürekli olarak diğer reklam engelleyiciler (AdblockPlus, Adblock vb) ile karşılaştırılıyor. Bu makalede AdGuard'ın neden daha iyi olduğunu anlatmaya çalışacağız.

    Adguard'ın avantajları büyük oranda tarayıcı uzantılarına uygulanan sınırlamalardan kaynaklanıyor. AdblockPlus ve Adblock'un teknolojileri bazı reklamları engellemek için yeterli değil. Adguard ise sayfa henüz tarayıcıya yüklenmeden önce sayfayı gözden geçirir, tüm reklam öğelerini kaldırır. Eklentiler, bir tarayıcıdaki reklam engelleme özelliklerine bağlı olarak farklı bir prensiplerle çalışır, reklamları engellemek için sayfalar yüklendikten sonra gözden geçirmeye başlarlar. Bu zamana kadar Adblock kullandıysanız bilirsiniz, reklamların "göz kırpması" gibi yüklenip, kaybolduğunu görmüşsünüzdür.

    AdGuard'ın bir diğer avantajı ise internet tarayıcınızdan ayrı bir uygulamadır (eklenti değildir). AdGuard tüm internet tarayıcılarında reklamları engeller. Hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın; Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer veya Yandex... Adguard ile sinir bozucu reklamları unutacaksınız.

    Çok bilinmeyen bir tarayıcı kullanıyor olabilirsiniz. Farklı bir tarayıcı kullanmanız AdblockPlus ve Adblock için bir problem olabilir çünkü bu eklentiler yalnızca popüler olan internet tarayıcılarını destekler. Adguard ile bu problemleri yaşamazsınız, tarayıcınızı "Filtrelenen Uygulamalar" listesine kolayca ekleyebilirsiniz.

    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]


    Hepsi bu kadar değil! AdGuard; Skype, uTorrent, Spotify benzeri birçok uygulamada da reklamları engelleyebilir. Sadece "Filtrelenen Uygulamalar" listesine ekleyin ve uygulamayı yeniden başlatın.

    Reklam engellemenin yanında AdGuard size daha farklı çözümler sunuyor. Bunlardan belkide en önemlisi kimlik hırsızlığı koruması! Bu modülün çalışma prensibi, sürekli güncellenen zararlı yazılım ve kimlik hırsızlığı sitelerinin kara listelerinin engellenmesi üzerine kuruludur. AdGuard, iki ana kaynağı kullanır. Bunlardan ilki Google SafeBrowsing, ikincisi ise AdGuard'ın kendi karaliste veritabanıdır. Sitelerin güvenliği ile ilgili verileri sürekli olarak izliyoruz ve filtrelerimizi hızla geliştiriyoruz.

    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]


    Bazı kullanıcılar Antivirüs yerine AdGuard'ı, bazıları ise Antivirüs ile beraber AdGuard kullanıyor. Hangi durumda olursa olsun, AdGuard ciddi bir şekilde internete bağlı olan bilgisayarınızın güvenliğini artırır.

    Adblock ve Adblock Plus'ın sistem kaynaklarını neredeyse hiç tüketmediği konusunda yaygın bir yanlış anlama var. Ama gerçekten öyle mi?

    Bunun için Google Chrome'un kendi görev yöneticisini açıp baktık, Sonuç;

    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]


    En basit ayarlarla ve etkinleştirilmiş "tek" filtre ile bu uzantıların 100 megabayt RAM tükettiğini unutmayın. AdGuard, daha fazla aracı çalışır vaziyette sunarken ve birden fazla filtre etkinken hemen hemen aynı miktarda kaynak tüketiyor.

    Özetleyecek olursak;

    1 - AdGuard, reklamları daha tarayıcınıza yüklenmeden önce engeller.
    2 - AdGuard, internet kotanızdan tasarruf yapar.
    3 - AdGuard, tüm tarayıcılar ile çalışabilir.
    4 - AdGuard; Skype, uTorrent, Spotify gibi sık kullanılan uygulamalarda bile reklamları engeller.
    5 - AdGuard sizi internette gezinirken zararlı sitelerden ve kimlik hırsızlığı sitelerinden (phishing) korur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugo_cloud -- 20 Aralık 2017; 0:3:55 >




  • Android için Adguard Premium'u indirdim. Tıklıyorum. Yükle butonuna tıklıyorum hiçbir tepki yok öylece kalıyor ama iptal butonu hemrn çalışıyor. Bir an telefonun dokunmatiğindeb şüphe ettim, acaba ekranın sol alt köşesi geberdi mi dedim ama sadece bu uygulamada orası teğki vermiyor yoksa çalışıyor. Anlamadım gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Android için Adguard Premium'u indirdim. Tıklıyorum. Yükle butonuna tıklıyorum hiçbir tepki yok öylece kalıyor ama iptal butonu hemrn çalışıyor. Bir an telefonun dokunmatiğindeb şüphe ettim, acaba ekranın sol alt köşesi geberdi mi dedim ama sadece bu uygulamada orası teğki vermiyor yoksa çalışıyor. Anlamadım gitti.

    Merhaba,

    İlk önce telefonunuzun "Ayarlar" bölümüne gidip "Bilinmeyen Kaynaklardan Uygulama Yükleme" seçeneğine izin verin. Aksi halde market dışından gelen .apk'ları kuramazsınız. Belki bu sebepten olabilir.

    Bunun dışında kurulmaması için bir sebep yok, belki dosya bozuk inmiş olabilir. Tekrar indirip, tekrar deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugo_cloud -- 20 Aralık 2017; 1:45:10 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.