Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.143
Cevap
56
Favori
90.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

    Android için var mı

    Alıntıları Göster
    Evet var.
    https://adguard.com/tr/adguard-content-blocker/overview.html
    https://adguard.com/en/adguard-android/overview.html




  • Mate 10 Pro kullanıyorum. Program kendi kendine kapanıyor sürekli. Yani koruma devre dışı kalıyor kendiliğinden. Tekrar aktif etmek durumunda kalıyorum her seferinde. Bunun önüne nasıl geçebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 18 Nisan 2018; 11:11:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios için adguard pro kullanıyorum. ama programda HTTPS filtresini bulamadım. bunu aktifleştirmemiz gerekiyor mu? yoksa zaten aktif mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vega adlı arkadaşın önerisiyle Windows 10 Leptopuma uygulamahı kurdum, filtreleri falan da hallettim. hatta windowsun 6 aylık kullanım imkanı ile indirdim şu an ekime kadar lisanslı. şu anlık gayet iyi çalışıyor. bi sorum var, pc için filtrelerde mobil filtreyi seçmesem sorun olur mu? uyarı var çok fazla filtre kulllanıyorsunuz şeklinde de :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

    Vega adlı arkadaşın önerisiyle Windows 10 Leptopuma uygulamahı kurdum, filtreleri falan da hallettim. hatta windowsun 6 aylık kullanım imkanı ile indirdim şu an ekime kadar lisanslı. şu anlık gayet iyi çalışıyor. bi sorum var, pc için filtrelerde mobil filtreyi seçmesem sorun olur mu? uyarı var çok fazla filtre kulllanıyorsunuz şeklinde de :)
    Benim önerdiğim Firefox tarayıcı uzantısıydı.Yani program değildi.Neyse önemli değil.Mobil filtreyi seçmenize gerek yok.O mobil cihazlar için.

    Ekran görüntüsünde bulunan filtreleri seçmeniz gerek.(No Coin şart değil.)Bunların dışında filtreler seçtiyseniz uyarı vermiş olabilir.

    Aslında size konu sahibi arkadaş yardımcı olur.Program hakkında bilgim yok çünkü uzantı kullanıyorum.

    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: w00t.

    Mate 10 Pro kullanıyorum. Program kendi kendine kapanıyor sürekli. Yani koruma devre dışı kalıyor kendiliğinden. Tekrar aktif etmek durumunda kalıyorum her seferinde. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
    Sizin sorunun çözümü sanırım bu?Alt linkleri kontrol edin lütfen.

    https://www.reddit.com/r/Huawei/comments/7u10va/mate_10_pro_disconnecting_vpn/

    https://forum.adguard.com/index.php?threads/on-the-behavior-of-huawei-terminal.27837/#post-164206

    quote:

    Settings > Apps > Apps > cogwheel at the bottom > Special Access > Ignore Battery Optimization


    quote:

    Guys, this is a known issue. To fix it go to settings -> advanced -> low level settings -> find and enable "pref.vpn.disable.reconfigure"




  • pref.vpn.disable.reconfigure bunu yapmıştım biraz düzelmişti ama hala kapatıyor kendi kendine. Pil optimizasyonunu yok saydım. Umarım düzelir. Teşekkürler yardımın için.
  • Bu program düzensiz çalışıyor. Note 5 Android telefonum(son sürüm) için telefonumda AdGuard uygulaması var. Forumdaki 8 saniyelik reklamı bir engelliyor bir engellemiyor, 8 saniye reklamı çıkmıyor fakat siyah ekranda yine sekiz saniye bekletiyor.. Bunun için herhangi bir çözüm yolu var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 3 Mayıs 2018; 3:7:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adguard da Hangi dnscrypt olan sunucu daha stabil çalışıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Android için AdGuard v2.11.81 yayınlandı. Uygulama içindeki güncelleme butonunu kullanarak güncellemeleri denetleyebilirsiniz.

    Göze çarpan 2 büyük yenilik eklendi.

    1) AdGuard'ın bildirim alanındaki bölüme "Assistant" seçeneği eklendi. Bu özellik sayesinde birçok ayara doğrudan erişebileceksiniz ve her uygulamanın ağ günlüğünü görüntüleyebileceksiniz. Size az da olsa zaman kazandıracak bir özellik olmuş.

    2) Daha önceden söylediğim engellenmemiş reklamları bildirme sayfasına artık doğrudan uygulama içinden erişebilirsiniz. Uygulama ana ekranını açtıktan sonra solda açılan menüde "Geri Bildirim Gönder" seçeneğini kullanarak artık engellenmemiş reklamları bildirebilir, yanlış engellendiğini düşündüğünüz siteleri bildirebilirsiniz.

    Göze çarpmayan diğer özellikler ve bazı hata düzeltmeleri de yapılmış, değişiklik günlüğünü görmek için aşağıdaki bağlantıyı okuyabilirsiniz.https://github.com/AdguardTeam/AdguardForAndroid/releases/tag/v2.11.81

    Kaynak: https://blog.adguard.com/en/adguard-for-android-2-11/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugo_cloud -- 24 Nisan 2018; 12:26:48 >




  • lugo_cloud kullanıcısına yanıt
    Merhaba dnscrypt sunucularından hangisi size göre daha stabil acaba bir karara varamadım. Bir de yüksek hızlı ile yüksek kaliteli filtreleme arasında performansa etkisi çok var mıdır acaba? (cihaz mate 10 pro) teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdGuard 3.0 sürümü ile tamamen yeniden tasarlanıyormuş.

    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 28 Nisan 2018; 23:19:27 >




  • Bu uygulamada kelime engelleme özelliği var mı acaba? Mesela avengers yazacağım tüm sitelerde avengers geçen şeyleri engelleyecek. Ekşideki başlıkları falan mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS da kullanan var mi arkadaşlar ? Programlar da ki reklamları da engelliyor mu ? Memnun musunuz? Bankacılık dahil her işimi telefon dan yapıyorum. Telefon da ki gizlilik ve güvenlik benim icin çok önemli. Sırf bu yüzden yüklemiyorum uygulamayı güvenemiyorum nedense. Pc de tarayıcı eklentisini kullanıyorum ve memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Ipad'de kullanıyorum tertemiz yapıyor bankacılık işlerinde ne kadar güvenilir bilmem ama ne idiği belirsiz uygulamalar kullanmaktan iyidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resurrectionn

    iOS da kullanan var mi arkadaşlar ? Programlar da ki reklamları da engelliyor mu ? Memnun musunuz? Bankacılık dahil her işimi telefon dan yapıyorum. Telefon da ki gizlilik ve güvenlik benim icin çok önemli. Sırf bu yüzden yüklemiyorum uygulamayı güvenemiyorum nedense. Pc de tarayıcı eklentisini kullanıyorum ve memnunum.
    Merhaba,

    AdGuard gayet güvenilir bir uygulamadır. iOS üzerinde zaten HTTPS filtreleme yapılmıyor diye biliyorum. (Android kullanıcısıyım.) Bankacılık uygulamaları ve siteleri tüm ağ bağlantılarını HTTPS üzerinde yaptığı için AdGuard bu bağlantıları filtrelemez. Hem Android hem iOS kullanıcıları gönül rahatlığı ile AdGuard açıkken bankacılık ve alış-veriş gibi işlemleri yapabilirsiniz. (Uygulamayı uzun zamandır ben de kullanıyorum)

    AdGuard varsayılan olarak banka sitelerinde, ödeme sistemleri sitelerinde ve özel kişisel verilerinizi içeren web siteleri için herhangi bir bilgiyi filtrelemez. 1300'den fazla bu ve benzeri sitelerin filtrelemeden hariç tutulduğu bir liste vardır.
    https://github.com/AdguardTeam/HttpsExclusions/blob/master/banks.txt

    Yukarıdaki bağlantıda filtreleme dışı tutulan bankacılık alan adlarını görebilirsiniz.

    Ayrıca AdGuard, EV Sertifikalı sitelerde filtrelemeyi kapatmanıza izin veren bir ayar ile geliyor. "EV Sertifikası kullanan sitelerde filtreleme yapma" seçeneğini işaretleyin. Bu seçeneği HTTPS Filtreleme kullanıyorsanız, ayarlar kısmında görebilirsiniz. (Android için)
    Nedir bu EV Sertifikası?
    EV sertifikası daha yüksek bir güvenlik seviyesi anlamına gelir ve web sitesinin hileli veya sahte olmadığını kanıtlayan normal bir sertifikalardan daha fazla garanti sağlar. Bu sertifika tarafından korunan bir web sitesini ziyaret ettiğinizde, adres çubuğu yeşil olur ve doğrudan kuruluşun adı tarayıcının araç çubuğunda görünür. Genelde bankacılık ve alışveriş işlemlerinin yapıldığı sitelerde kullanıldığı görülür.

    Bilginize,
    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugo_cloud -- 2 Mayıs 2018; 0:28:36 >




  • Ayrıntılı Bilgi icin teşekkürler hocam. Şimdilik ücretsiz surumu yükledim, memnun kalırsam uygulama icin de ki reklamları da engelliyorsa pro surumu ona geçerim artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 2 Mayıs 2018; 0:36:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nakahella

    Bu uygulamada kelime engelleme özelliği var mı acaba? Mesela avengers yazacağım tüm sitelerde avengers geçen şeyleri engelleyecek. Ekşideki başlıkları falan mesela.
    Böyle bir özelliği yok diye biliyorum. (Keşke olsa diyorum ben de bazen!)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nakahella

    Bu uygulamada kelime engelleme özelliği var mı acaba? Mesela avengers yazacağım tüm sitelerde avengers geçen şeyleri engelleyecek. Ekşideki başlıkları falan mesela.
    Bende buna benzer bişey arıyorum; youtube'de abuk subuk kanalları trend videolarda görmekten bıktım sitenin içinden reklamları engelleyebildiği gibi kanalları da engellese ya da kara listeye aldırıp engellesek fena olmazdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 2 Mayıs 2018; 0:44:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resurrectionn

    iOS da kullanan var mi arkadaşlar ? Programlar da ki reklamları da engelliyor mu ? Memnun musunuz? Bankacılık dahil her işimi telefon dan yapıyorum. Telefon da ki gizlilik ve güvenlik benim icin çok önemli. Sırf bu yüzden yüklemiyorum uygulamayı güvenemiyorum nedense. Pc de tarayıcı eklentisini kullanıyorum ve memnunum.
    AdGuard'ı 2,5 yıldır tüm cihazlarım da lisanslı olarak kullanıyorum.

    Bütün banka ve kredi kartlarım, iş ve özel hayatım için kullandığım mail hesaplarım, e devlet bilgilerim, yurt dışı ve yurt içi tüm alışveriş sitelerinin kullanıcı adı ve şifreleri (ki bu hesaplar da asıl kartlarım tanımlı) "Safe in Cloud [Pro]" isimli uygulama üzerinde kayıtlı.

    AdGuard'ı bilmem ama (2,5 senedir hiç bir güvenlik sorunu yaşamadım) patlatırsa Safe in Cloud beni patlatır :) Bu uygulama geliştiricisi de bir Rus aynı zaman da.


    Safe in Cloud


    Hem masaüstü hem de android tarafında kullanıyorum.




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.