Şimdi Ara

AdGuard Family Ömür Boyu 19 Dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık browser bazlı reklam engelleme araçları engellenmeye başlanıyor. AdGuard Family ile 10 cihaza kadar reklam engelleyiciyi cihaz bazlı kullanabiliyorsunuz ve ömür boyu sizin oluyor. Bu arada AdGuard VPN ve DNS 5 yıllık'da 36 dolar, konusunu açmıştım kaçırmayın derim. DNS neler engellemiş size SS atayım

AdGuard VPN ve DNS Konusu

DNS başarısı için

• Bazen indirim kodu veriyorlar. Çok daha uyguna geliyor. Bulursam konuya ekleyeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AdGuard Family Ömür Boyu 19 Dolar
    fiyatlar nereden nereye gelmiş ekonomist sayesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben adguard'ı androidde normal sürümde kullanıyorum. Hem tarayıcıdaki hem de uygulamalarda çıkan reklamları engelliyor. Full versiyon ise ekstradan izleme koruması ve gezinti koruması sağlıyor. Benim istediğim reklamlar kısmı zaten. Full versiyonun pek bir albenisi yok gibi.

• Vuhuv uygulamasını kullanın reklam engellemesi başarılı, ücretsiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sürekli kullandığım bir uygulama. Ara ara istatistiklere bakıyorum. Hemen hemen her uygulama bir şekilde telefondaki verilere ulaşmaya çalışıyor. Hepsini engelliyor.

• tüm internet trafiğinizi rus menşeili şirket üzerinden geçirmek ne kadar güvenli, tartışılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AdRenaLime kullanıcısına yanıt

Hocam ABD'liler daha mı namuslu davranıyorlar veya Avrupalılar. Hepsini geçtim Türkiye'de tıkladığımız her bağlantı 5 yıl süreyle İSS tarafından depolanıyor. Bizim İSS'lerde depolanacağına Ruslar üzerinden internet protokolü sağlarım daha mantıklı.

• NextDNS, ControlD kuponlarıyla kampanya döneminde yakalanırsa daha uyguna geliyor gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Youtube yakında videolarda ,içeriğe dahil şekilde reklam göstermeye başladığı zaman ,pek bir artısı kalmayacak bu türden engelleyicilerin.

reklam izlemek istemeyenlerin premiumdan başka seçeneği kalmayacak gibi duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.