Şimdi Ara

ADDERALL kullaniyorum SORULARI alayim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    nasıl değil. dopamin reseptorlerinin hassaslığı arttıkça dopamin eksikliğinin bir problem oluşturmaması gerekir. ayrıca düzenli spor düzenli yaşam sağlıklı beslenme bunlar dopaminini artıran şeyler. doktorlara ve ilaçlara fazla güveniliyor bu psikilojik ilaçlar konusunda sonra geri dönüşü çok zor olan vakalar oluşuyor.
  • MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    Wellbutrin sadece daha az “potent”. Sende de dopamin eksikligi bizde ki gibi olmadigi icin, bekledigin etkileri gosterebilir. Tipik SSRi degildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MamiSTARK

Yemin ederim kötü niyetim yok sadece çok ders çalışıp az uyumak istiyorum.
    Kara liste yemeden nasıl alacağım.
    sağlığını kaybettikten sonra çalıştığın dersin kazandığın bir başarının önemi kalmayacak. hayatını kendi elinle düzenlemeye çalış öyle ilaçların etkisini uzun süre düzeltemiyor vucüt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6C63AE3BB

nasıl değil. dopamin reseptorlerinin hassaslığı arttıkça dopamin eksikliğinin bir problem oluşturmaması gerekir. ayrıca düzenli spor düzenli yaşam sağlıklı beslenme bunlar dopaminini artıran şeyler. doktorlara ve ilaçlara fazla güveniliyor bu psikilojik ilaçlar konusunda sonra geri dönüşü çok zor olan vakalar oluşuyor.
    Kusura bakmada bu gibi yorumlar gercekten cahilce geliyor. Emin ol ilac dusunulmeden alternatifler gozden geciriliyor zaten; dedigin gibi olmuyor

• Nasıl ya bana addreall verin anında Albert Einstein olurum gerisi umrumda değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RedFloyd R kullanıcısına yanıt
    Treatable olmasi sans bence

• létsche L kullanıcısına yanıt

Adderall’in zekani mi arttiracagini zannediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 17 Nisan 2020; 7:55:55 >
  • EndlessAgony3 kullanıcısına yanıt
    Bana göre öyle ama nesnel olan tabikide sizin dediniz.

Psikostimulantlarin normal bireylerde etkisi mani gibi oluyor yani mikrodoz kullansan bile diyelim uzun donemde inanilmaz derecede hasar gorur noronlarin, ve en ufak dozda bile bekledigin gibi bir etki gostermez asil sorunun ADHD degilse sadece manik olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 17 Nisan 2020; 10:56:12 >
  • EndlessAgony3 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Rica ederim.

• Adderall TR de satılması için ne yapalım?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.