Şimdi Ara

Adclere Ninja tabii mi yoksa as botmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı adcleri görüyorum kogmawa bile ninja tabii alınıyo gücünü as den alan adc ye neden ninja tabii kasıyolar caitlyne kasan dahi gördüm

• Karşıda 3ten fazla ad vuran champ varsa alınıyor, ad olmasa bile alanları görüyorum tamamen bilgisizlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kogmawa as çizmesi gereksiz zaten. aldığın tüm eşyalar as veriyor zaten overkill yapıyorsun as konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isla Tortuga

kogmawa as çizmesi gereksiz zaten. aldığın tüm eşyalar as veriyor zaten overkill yapıyorsun as konusunda

as botundan aldığın as mid gamedede efektif olmaz mı ?
  • Şuan tabi alınmasının nedeni en güçlü bot olması. Hayatta kalma olasılığıni çok yükseltiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Şuan tabi alınmasının nedeni en güçlü bot olması. Hayatta kalma olasılığıni çok yükseltiyor.

aynen ben aldım lucian oynarken karşımda ezreal vardı pırıltılı q sunu yedim 98 vurdu şaşırmadım değil :D
  • Kara balta aldığın herseye zirh verenden al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ghimox kullanıcısına yanıt
    Rünleri genelde 29 as olacak şekilde giriyorum. Bir de genelde yanımda lulu oluyor. 3 eşya bitirdikten sonra zaten yeterli as oluyor. Oyun sonu değiştirmek üzere alınabilir tabiki. Benim genelde yaptığım build tankımsı olduğu için ninja tabi core gibi. (Aklın Sonu, Guinsoo, Runaan, Ninja tabi, Sterak/Donmuş Balyoz/Koruyucu Melek/Duruma göre Randuin/Banshee den ikisi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Isla Tortuga

Rünleri genelde 29 as olacak şekilde giriyorum. Bir de genelde yanımda lulu oluyor. 3 eşya bitirdikten sonra zaten yeterli as oluyor. Oyun sonu değiştirmek üzere alınabilir tabiki. Benim genelde yaptığım build tankımsı olduğu için ninja tabi core gibi. (Aklın Sonu, Guinsoo, Runaan, Ninja tabi, Sterak/Donmuş Balyoz/Koruyucu Melek/Duruma göre Randuin/Banshee den ikisi)

Dostum o nasıl build oynayış tarzı 29 asde armor yok mr yok zaten 1100 goldu kasana kadar lanedede ölmeden durman ayrı bir dert

• Ben Kalista oynarken %30 As-%1,5 Life Steal-x9 Armor giriyorum.O yüzden ayakkabı tercihi değişken oluyor

• Ghimox kullanıcısına yanıt
    armor mr yok mu .-.
    ad yok sadece
  • Ben hala as itemlerim bitene kadar as bot alma taraftarıyım. Daha sonrasında ninja tabi alıyorum
  • forumda ilginç oynayış tarzlarını görüyoruz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.