Şimdi Ara

Adc ye ap kasmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben adc olarak varus kullaniyorum. Fakat late game de skiller damage genelde cop oluyor. Saldiri hizina dayali olarak kastigmiz icin seri seri duz vurusla kill aliyoruz. Bu normal olan. Fakat yetenek gucu kasip skillerle etkili olarak vurmak mantikli degil mi. Mesela etkili bi menzili olan Q skili tamamen islevsiz kaliyor late de. 200-300 gibi komik vuruslar vuruyor. Fakat ap de Bunun yanina zhonya gibi bi item cikarsaniz hic de fena olmaz. Sizce uygun mudur. Yanlis mi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz

• Tamamen gereksiz mid oyna ap kasacaksan

• O zaman adc olmaz o dedigin...

• Varusun ap vuran skilleri w ve r.Q nun ap ile alakası bile yok ad kasarak 200 vuruyorsa ap kasarak 100 falan vurur herhalde

• Triste defansif item olarak zhonya dene Bi.

• Olumlu dusunen yok mu. Youtube video gordum bi kac tane.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adc nin amacı düz vuruşla hasar vermektir zaten.
  • Youtube'da gorduklerın sırf ap kasanlar o da ultısı ıcın Q ztn ad tabanlı senın dedıgın ıse hem ad hem ap eger kendı dedıgın gıbı yaparsan ne ad ne ap vurursun en fazla uclu cıkarsın adc lere ap ratio olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XHellsing -- 2 Kasım 2014; 11:46:03 >
  • Defansif item zhonya kasılabilecek adcler var da adclerin ap ratioları kaç ki sanki git apc falan oyna çok daha iyi.
  • Her champ a ap kasilabilir lich bane al yeter

• Adc ap kasmak derken ? O zaman apc olur o.
  • Adc nin mantığını yoketmişsin resmen. Late game de asıl hasarı vuran düz ataklarıyla adcdir, apc değil

• Okadar ap meraklısıysan ap hero oyna
  • Bence varus oynamayı öğren önce

• bazı durumlarda zhonya güzel oluyor demeye geldiydim ama sen baya baya farklı şeyler diyon.
    Varusun skillerinin q fazla vursun istiyorsan armorpen alacaksın last whisper(son fısıltı sanırım türkçe). ap kassan dahi sürekli kullanacağın olan q ile vurman için yine lw kasman gerekecek yani botrk alırsın ie alırsın sonra lw. q oyun sonunda bile iyi pokeluyor

• Yanlis dusunuyormusum demek ki. Valla oldurmekten beter ettiniz. Yine de sagolun en azindan kafamdaki soru isareti gitti. Bu arada 2 sorum olacakti.
    Pikelemek ne demek
    meta ne demek.

• Kog , Corki , luci , trist gibi adc isem alıyorum ama karşıya görede değişir karşıda zed / rengar / katarina gibi herolar olunca çok mantıklı .

Zhonya defasif item olarak alınır adcye

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Yanlis dusunuyormusum demek ki. Valla oldurmekten beter ettiniz. Yine de sagolun en azindan kafamdaki soru isareti gitti. Bu arada 2 sorum olacakti.
    Pikelemek ne demek
    meta ne demek.

Meta dedikleri genelde cekik gozlu abilerimizin belirledigi patchlere gore gelen degisikliklerle birlikte bilumum build ve championlari gozeterek belirlenen kaliplasmis stratejiler.
    Edit: Onlara gore meta disi pickler veya buildler ile kaybetme olasiliginiz artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 2 Kasım 2014; 13:16:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Yanlis dusunuyormusum demek ki. Valla oldurmekten beter ettiniz. Yine de sagolun en azindan kafamdaki soru isareti gitti. Bu arada 2 sorum olacakti.
    Pikelemek ne demek
    meta ne demek.

Pike değil kite vur kaç olayı demek

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.