Şimdi Ara

Adc ye ap kasmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Yanlis dusunuyormusum demek ki. Valla oldurmekten beter ettiniz. Yine de sagolun en azindan kafamdaki soru isareti gitti. Bu arada 2 sorum olacakti.
    Pikelemek ne demek
    meta ne demek.

Pike değil kite vur kaç olayı demek

Picklemek diyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

Yanlis dusunuyormusum demek ki. Valla oldurmekten beter ettiniz. Yine de sagolun en azindan kafamdaki soru isareti gitti. Bu arada 2 sorum olacakti.
    Pikelemek ne demek
    meta ne demek.

Pike değil kite vur kaç olayı demek

Picklemek diyolar.

"Seçmek"

• ADC
    ..P
    ..S

Amaç ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rad-diculous -- 2 Kasım 2014; 13:51:30 >
  • olmaz o ne öyle

• Klasik build yapıp en son zhonya alırsın hem ap vuran skiller biraz güçlenir hem savaşta kendini daha iyi korursun

• bazı adc ler için son item zhonya op. corki, tris, varus, ez gibi.
  • ap ratiosu düzgün olan adc lere ap kasa bilirsin.

tris
    ezreal
    corki
    varus ta olur nashor alırsım ilk item sonra rabadon zhonya tmm dır. yine oto atakalara dayalı olur ama ii hasar verir. düzgün farmla mid game de götürür işi.

• Kız kardeşinin kulaklarını çınlatırlar ki bu doğru bir şey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pikelemek diye bir şey ilk defa duydum. Kite lemek olabilir o. Kitelemek te adc lerin yaptığı bir şey. Rakibine normal vuruş yapıp geri kaçıp tekrar normal vuruş yapıp tekrar geri kaçıyorsun. arandaki mesafeyi kapatana kadar maksimum hasar veriyorsun. bu sırada yavaşlatma skillin varsa veya durdurma skill in varsa. (Jinx w ve e yeteneği gibi) sana yaklaşamadan öldürebilirsin. Hele ki kırmızı güçlendirmen varsa... İşte o zaman özgürce eziyet et.

Tabi ki iyi bir kite yapmak istiyorsan a tuşunu kullanmaya alışkın olmalısın. aksi taktirde yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaylan

Adc nin amacı düz vuruşla hasar vermektir zaten.

nashor tooth ve lichbanele düz vuruşla magic damage verilebilir hem as hem ap kasar ama ADClerin ap scale alan skilleri çok yok mesela cait w ve e ap scale alır varus w ve r lucianda ap scale bi ulti vara sanırım tristinada iş yapabilir defansif zhonya oda ultiye damage verdiği için ve aktifinden dolayı
  • Konu ile alakalı olarak bir süredir ezreal'e hextech gunblade kasılır mı 3. item olarak diye düşünmüyor değilim siz ne düşünüyorsunuz ? çok mu saçma olur bilemedim. W için güzel olur gibi geldi lifesteal falan fistan.
  • Adc ye ap kasarsan o adc olmaz apc olur yqzan arkadaslarin zeka seviyesi bayagi yuksek sahsen benim hic aklime gelmemisti.

• Olur ama varusa gitmez bu dediğin

• Arkadaşa önce ADC ve APC 'nin açılımını öğretmek gerek.
  • Apc ne demek biri detayli bi sekilde aciklayabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

Her champ a ap kasilabilir lich bane al yeter

• Troll galiba geçen de jungle konusu vardı 30 lvl im ama red blue buff nedir bilmiyorum falan diyordu

• Aslında boyle ap ratiosu olan adclere defansif olarak zhonya çıkmayı düşünmedim degil.trist olsun ez olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 3 Kasım 2014; 16:07:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Aslında boyle ap ratiosu olan adclere defansif olarak zhonya çıkmayı düşünmedim degil.trist olsun ez olsun

Mesela corki ile oynarken tf de arada kalınca zhonya basıp sonra W ile kaçmak çok iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 3 Kasım 2014; 16:11:07 >
  • Tristana ulti nerfinden önce iyiydi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.