Şimdi Ara

adc-support ikilisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun güzelmiş
  • Biri ADC diğeri Support herosu almalı.

• genellikle duo olup skype-raidcall gibi programlarla sürekli iletişim halinde olmalıdır support adcye görüş sağlamalı rakibi sürekli dürtmeli oyunda verilen sslere dayanarak yada gank yiyeceklerini anladığında adcyi uyarmalı geri çekil demeli adcsinin yaptığı hataları kapatmaya çalışmalı e onu sürekli korumalı adc ise supportun emirlerine itaatsizlik etmemeli supportuna güvenmeli sadece farma dayalı oynamalı ve yerini bilmeli (adc ölürse supun başına iş açar) adc fight başlattığında oturup izlememeli

sanırım tüm cevapları verdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamuarte

genellikle duo olup skype-raidcall gibi programlarla sürekli iletişim halinde olmalıdır support adcye görüş sağlamalı rakibi sürekli dürtmeli oyunda verilen sslere dayanarak yada gank yiyeceklerini anladığında adcyi uyarmalı geri çekil demeli adcsinin yaptığı hataları kapatmaya çalışmalı e onu sürekli korumalı adc ise supportun emirlerine itaatsizlik etmemeli supportuna güvenmeli sadece farma dayalı oynamalı ve yerini bilmeli (adc ölürse supun başına iş açar) adc fight başlattığında oturup izlememeli

+1
  • Support Taric ise ve bana güven ben girince gir diyorsa girmelidir lakin taric ölmez bütün skilleri üstünde harcatır adc double kill alır gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trakyacopy

Biri ADC diğeri Support herosu almalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taric Ezreal gibi olmalı
  • Soruya bak
  • quote:

genellikle duo olup skype-raidcall gibi programlarla sürekli iletişim halinde olmalıdır support adcye görüş sağlamalı rakibi sürekli dürtmeli oyunda verilen sslere dayanarak yada gank yiyeceklerini anladığında adcyi uyarmalı geri çekil demeli adcsinin yaptığı hataları kapatmaya çalışmalı e onu sürekli korumalı adc ise supportun emirlerine itaatsizlik etmemeli supportuna güvenmeli sadece farma dayalı oynamalı ve yerini bilmeli (adc ölürse supun başına iş açar) adc fight başlattığında oturup izlememeli

adc olmak cok rahatmıs yala
  • cait + nami
    ashe + leona ( ulti combo )
    ashe + zyra ( ulti combo)
    vayne+ heal basan suplar iyidir
    tris + lux
    tris + thresh ( fena olmuyor )
  • jinx thresh yakalandıgı anda mobilityden yoksun bir champsa kaçması imkansız ( jinx e w thresh q w )
  • annie graves gördünüzmü hiç 1 damage atamadan ölmek bedir bilir misiniz :D

• Support eğer Leona ise bırak o herşeyi halleder zaten
    Sen sadece farm yap.Leona adama girdiği zaman zaten ya adam ölür yada flash basmış olur
  • quote:

+1 verilebilecek her şeyi vermiş.
  • Ilginiz tsk ederinde soraka ile ashe iyi uyum saglarmi

• Nami ashe , mf leona , ezreal sona , morgana tüm adcler ,

• all bot pre's are feeder
  • Böyle olmalı bütün takım supporta tapmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quinox

Taric Ezreal gibi olmalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.