Şimdi Ara

Adc rün nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Başlıkta belirttigim gibi adc rünlerine 15 ad 12 m.r 12 armor mu? cevherlere lifesteal attack speed koyanlar varda sizce ne yapmalıyım

• adc oynarsam genelde graves oynarım gravese can çalma yerine zırh delme daha iyi oluyor diğer rünlerim eskisi gibi
  • Kendi kanaatim, her adc'ye göre değişir rün tercihi fakat genel bi' rün sayfası yapacaksan eğer; %4 Lifesteal Quint'i kullanırsan iş görür. Gerisi aynı zaten.

Ayrıca yeni metada Armor Seal'larının yerini HP rünleri alacağa benziyor. Onlarıda kullanabilirsin malum Armor Seal'ları nerf yedi.
  • Neurosius kullanıcısına yanıt
    yani genellikle adc olarak ezreal cait tris oynuyorum lifesteal uygunmudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsvcli

yani genellikle adc olarak ezreal cait tris oynuyorum lifesteal uygunmudur ?

Hepsi için spesifik rün sayfaları yapmayacaksan uygun.
  • lifesteal den ziyade at. sped şu dönemin favorisi.

s2: damage
    s3: lifesteal
    s4: at. speed
  • full ad giriyorum ben ilk b atisimda lifesteal aldigim icin sorun olmuyor. run nerfi oncesi tabiki ls kullaniyordum 2x ama suan 2x %3 ls veriyor onun yerine ad almak daha efektif.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer sabırlı ve oyuna hakim biriysen kesinlikle armor penet. Ve lifesteal başlamanı öneriyorum çünkü başta biraz pasif kalsa da oyun ortasında veya bi kaç level sonra hayvani olabiliyor. Adc oyuncuları kesinlikle bu rünü kullanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neurosius

Kendi kanaatim, her adc'ye göre değişir rün tercihi fakat genel bi' rün sayfası yapacaksan eğer; %4 Lifesteal Quint'i kullanırsan iş görür. Gerisi aynı zaten.

Ayrıca yeni metada Armor Seal'larının yerini HP rünleri alacağa benziyor. Onlarıda kullanabilirsin malum Armor Seal'ları nerf yedi.

lifesteal nerf yemedimi ? %3 olması lazım
  • As almak bana mantikli gelmiyor.yanindaki destek karakteri leona annie,morgana tarziysa cok sacma olur.sona,taric,soraka tarzi destek varsa tabiki alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknemesis

quote:

Orijinalden alıntı: Neurosius

Kendi kanaatim, her adc'ye göre değişir rün tercihi fakat genel bi' rün sayfası yapacaksan eğer; %4 Lifesteal Quint'i kullanırsan iş görür. Gerisi aynı zaten.

lifesteal nerf yemedimi ? %3 olması lazım

Haklısın, unutmuşum.
  • sonuc olarak armor pen. mi a.speed mi karar veremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.