Şimdi Ara

ADC oynarken vurkaç olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
12.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Örneğin vayne oynarken vurkaç olayını nasıl yapıyorlar. Ben sadece mouse ile yapıyorum(arada fail oluyo ve kötü oluyo) . Turnuvalarda falan izliyoruz ama detaylı anlatabilecek veya video atabilecek arkadaş varsa sevinirim. Hangi tuşları kullanarak yapıyolar . Başlık sakat falan yazmayın , trollemeyin. Ciddi plz

• Tuşla falan değil. Adam farm için yaklaştığında, senin last hit atacağın minion yoksa bir tane ona vuruyorsun.
  • Baktın rakip daha fazla minyon kesiyor biraz olsun uzaklaştırmak için
  • Adama sağ tıklıyorsun , sonra gideceğin yere sağ tıklıyorsun.
  • Anlatamadım sanırım Tf lerde sana focus olduklarında geriye takla atarak kaçarak vururken hangi tuş kombinasyonu yapıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Anlatamadım sanırım Tf lerde sana focus olduklarında geriye takla atarak kaçarak vururken hangi tuş kombinasyonu yapıyolar.

Yine aynı şey. Onlar biraz daha hızlı yaptığı için kafan karışmış olabilir. adam takla atıyor, sağ click yapıyor adama vuruyor sonra tekrar sağ click yapıp geri çekiliyor
  • Mesela vayne ile adama doğru q at ve vur sonra geri kaç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gideceğin yere shift+sol click yapıyosun sonra gideceğin yere sağ tıklıyosun. Atak resetlendikçe bunu yapıyosun ve doublelift s1 sonundaki haline geliyosun.
  • bir yöne kaçarken A + boş bir alana sol click yaparsan en yakınındaki düşmana bir tane vurur.
  • Adam kite yapmaktan söz ediyor, shift+click.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Anlatamadım sanırım Tf lerde sana focus olduklarında geriye takla atarak kaçarak vururken hangi tuş kombinasyonu yapıyolar.

Yine aynı şey. Onlar biraz daha hızlı yaptığı için kafan karışmış olabilir. adam takla atıyor, sağ click yapıyor adama vuruyor sonra tekrar sağ click yapıp geri çekiliyor

sağ click yerine başka bi tuş kullanıyolardı sanırım mosue sadece gidecekleri yere götürüp vurduktan sonra oraya gidiyolardı
  • Şimdi bunun iki farklı yolu var.
    1-) Adama sağ tıklıyorsun geriye doğru yürüyorsun tekrar adama sağ tıklıyorsun bu şekilde de vur kaç olayını yapmış oluyorsun ama bunun bir riski var o da adama sağ tıklayacağım diye yanlışlıkla adamın sağına veya soluna tıklarsan adama doğru hareket edeceğin için o adam seni keser.
    2-) İkinci yol ise A tuşunu kullanmaktır. Yöntemi ise: Geriye doğru sağ tık ile yürüyorsun, A'ya basıp yakın bir yere sol tık yaptığın zaman en yakınında kim varsa ona vuruyor. Bunun yararı ise yukarıda anlattığım miss click olayını engellemek. Yani sağ tık + A + sol tık. Aynı zamanda bu Shift tuşuyla da yapılıyor.
  • Ayarlarda player attack+move diye bi tuş kombinasyonu olması lazım. Ona istediğin tuşu koy (makro tuşlu faren varsa çok daha kolay olur) atak animasyonun geldiği zaman attack+move tuşunu kullan. Bu şekilde çok rahat kite yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Şimdi bunun iki farklı yolu var.
    1-) Adama sağ tıklıyorsun geriye doğru yürüyorsun tekrar adama sağ tıklıyorsun bu şekilde de vur kaç olayını yapmış oluyorsun ama bunun bir riski var o da adama sağ tıklayacağım diye yanlışlıkla adamın sağına veya soluna tıklarsan adama doğru hareket edeceğin için o adam seni keser.
    2-) İkinci yol ise A tuşunu kullanmaktır. Yöntemi ise: Geriye doğru sağ tık ile yürüyorsun, A'ya basıp yakın bir yere sol tık yaptığın zaman en yakınında kim varsa ona vuruyor. Bunun yararı ise yukarıda anlattığım miss click olayını engellemek. Yani sağ tık + A + sol tık. Aynı zamanda bu Shift tuşuyla da yapılıyor.

saol kardeşim aradğım buydu. ben 1. si yüzünden baya tf verdim.
  • illa tuş kullanarak yapmana gerek yok mouselada yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Şimdi bunun iki farklı yolu var.

Asas minor kombosu bile daha iyiydi be. Her oyunda kombo olmak zorunda mı? Bodozlama dalmak istiyorum hep.

• Yararlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vurup kaçamayanlar için yararlı bir konu
  • Kiting oluyor senin bahsettiğin olay. Ben TF de kovalanırken (vayne ile) sürekli sağ tık-geri-sağtık-geri yapıyorum 2 kere normal vuruştan sonra Q ile True damage'ı patlatıyorum hem çok büyük hasar veriyor hemde kovalanmaktan kurtuluyorum(tabi stun, slow yememişsem. aksi taktirde ölüyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

vurup kaçamayanlar için yararlı bir konu

bu sefer harbi sakat ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.