Şimdi Ara

Adc olacağım takımda ama ne alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ashe ve tristana adc olan champlar... Sadece bunlara sahibim. şuan 28lvlim. sadece 17 şampiyona sahibim. Arkadaşlar takım kuruyoruz sende adc ol dediler. Varus diyorlar ama daha rün dizilecek, varusa 6300ip birikecek. benim sürekli oyunu oynamam lazım ve sürekli kazanmam lazım nereden bakarsak en az 20000ip lazım çünkü...

Twitch hem ucuz hemde görünmezlik var :)
    ezreal zıplama var ulti süper ve 4800
    Caitlyn oyun başında çok sıkıntı çektiren bir champ
    vayne atlamalı zıplamalı yine

Varus içinde RP alma planım var rp aldktan sonra indirime girince alacağım galiba... İlk dört hakkında bilgi ve kıyaslama yapar mısınız?

• Şimdi kıyaslamaya kalksam baya uzun anlatırım ama şu kadarını söyliyim VAYNE al tek geçerim hepsine
  • Draven
    Caitlyn
    Vayne
    Ezreal
    Varus
    Graves
    Tristina
    üzgünüm ama adc oyuncusunun en azından bunlara ihtiyacı var. 3 karakterle adc rolü oynamak olmaz. Başka lane'de oyna daha iyi olduğun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 23 Haziran 2013; 15:17:13 >
  • Kesin tris q su %90 as 7 sn , range caitden fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 levelda takım mı kurdunuz

• Zaaaa benim level 26 ama 40 herom var xdxd.

ADC alıcaksan takımın dizilişine göre al. Misal Tanky ve seni koruyabilicekler ise Vayne al gitsin.
  • Biriside dememişki aga Draven nerdede? Draven al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Zaaaa benim level 26 ama 40 herom var xdxd.

ADC alıcaksan takımın dizilişine göre al. Misal Tanky ve seni koruyabilicekler ise Vayne al gitsin.

Amac zenginim?

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

28 levelda takım mı kurdunuz

ben oyunda yeniyim o yüzden zor kasılıyorum diğer arkadaşlardan biri 30 zaten diğerleride 1-2 hafta içinde 30 olurlarmış. yani problem yok :)
  • aslına bakarsan bu 4 karakterde müthiş, bence bir kıyaslama yapmak yanlıs olur çünkü olay counter pick ve supportlarda bitiyor gerçi adc ye gore sup alirsin ama.. neyse özet geç dersen, vayne aralarında en proluk isteyen bence cünkü late game hero su oldugu icin oyun başı zorlanabilirsin oyuzden supportunla uyumun cok onemli seni iyi koruyabilmeli ve harras iyi yapabilmeli onun disinda earlyde kill almak icin fazla tehlikeye girmemelisin jungle ı bekle, twitch de çok kırılgandır ve cok alistirma yapman gerek tek calisma adc-supp kombinasyonlari dene, caitlyn dersen evet supportuyla birsuru combosu var etkilidir range i de gayet fazla kacma mekanizmasida iyi hem harras cok iyi yaparsin, varus bence en etkili adclerdendir diyebilirim slow u var ve ultisi zaten takim icinde cok etkili takim karakteri diyebilirim, benim önerim ilk vayne al last hit te kendini gelistir late game e tasimayi ogren ve sonra varusu ogren varus favorimdir sonra caitlyn ve twitch siralamasiyla git

• quote:

Orijinalden alıntı: Drrraven

Draven
    Caitlyn
    Vayne
    Ezreal
    Varus
    Graves
    Tristina
    üzgünüm ama adc oyuncusunun en azından bunlara ihtiyacı var. 3 karakterle adc rolü oynamak olmaz. Başka lane'de oyna daha iyi olduğun.

bana kimse orayı burayı oyna dememişti bende hoşuma gidenleri alıyordum. bir anda takım kuruyoruz sen adc ol dediler :)
  • Zaten çokta ciddi bir yapmıyorsunuz o yüzden elindekiler iyi ADC'ler yeterli bile olabilir ama ileriyi düşünecekseniz en azından Tristana Ezreal Vayne Varus Graves Caitlyn bu 6 şampiyonu bulundurman gerek .
  • Tristina
  • Draven alabilirsin, early damage çok fazla :) Bu arada varus latede iş yapar mı acaba ?(Bende bi soru soriyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Draven alabilirsin, early damage çok fazla :) Bu arada varus latede iş yapar mı acaba ?(Bende bi soru soriyim)

Yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

Ashe ve tristana adc olan champlar... Sadece bunlara sahibim. şuan 28lvlim. sadece 17 şampiyona sahibim. Arkadaşlar takım kuruyoruz sende adc ol dediler. Varus diyorlar ama daha rün dizilecek, varusa 6300ip birikecek. benim sürekli oyunu oynamam lazım ve sürekli kazanmam lazım nereden bakarsak en az 20000ip lazım çünkü...

Varus içinde RP alma planım var rp aldktan sonra indirime girince alacağım galiba... İlk dört hakkında bilgi ve kıyaslama yapar mısınız?

Cait lane de cok guclu kullanmasi kolay bi hero baslangic icin guzel ayni zamanda tristina disinda en uzun menzile sahip hero

Ezreal guzel bi hero kacma yetengi lane de gank yersene kacamasini sagliyi ezreali iyi oynamak icjn q sunu iyi tutturman lazim ezreal ayrica hybrit gitmen lazim

Twitch gorunmezligi sayesinde cani az kaldiginda kacmasini sagliyo ultisin cok begenmiyorum ama guzel bi hero.Tf de butun takimi eritebilir.

Vayne adc nin zirvesi.Mozartin 9. Senfonisi gibi bisey ama lanede gucsuz ve tamamen late game odaklanmis bi hero.Adc de ustalasmis bir kisini oynamasini tavsiye ederim.Bu heroyu tercih etme Eger simdi aliraan seni oyundan sogutabilir.

Varus lane de guclu ultisi oyunun gudisatini degistirebilecek gucte mud ve late game de kotu deil fakat kacma mekanizmasi yok sadece yavaslatmasi var.q yetenegi ile dusmanin kacmasi cok zor.En sevdigim adc dir.

Eger satin alam sirasi yaparsak
    1.Caitlyn
    2.Ezreal
    3.Varus
    4.Twitch
    5.Vayne (bu 5 arasinda oldugu icin buraya aldim nkrmalde en son)

• quote:

Orijinalden alıntı: Excalibur45

quote:

Ashe ve tristana adc olan champlar... Sadece bunlara sahibim. şuan 28lvlim. sadece 17 şampiyona sahibim. Arkadaşlar takım kuruyoruz sende adc ol dediler. Varus diyorlar ama daha rün dizilecek, varusa 6300ip birikecek. benim sürekli oyunu oynamam lazım ve sürekli kazanmam lazım nereden bakarsak en az 20000ip lazım çünkü...

Cait lane de cok guclu kullanmasi kolay bi hero baslangic icin guzel ayni zamanda tristina disinda en uzun menzile sahip hero

Ezreal guzel bi hero kacma yetengi lane de gank yersene kacamasini sagliyi ezreali iyi oynamak icjn q sunu iyi tutturman lazim ezreal ayrica hybrit gitmen lazim

Twitch gorunmezligi sayesinde cani az kaldiginda kacmasini sagliyo ultisin cok begenmiyorum ama guzel bi hero.Tf de butun takimi eritebilir.

Vayne adc nin zirvesi.Mozartin 9. Senfonisi gibi bisey ama lanede gucsuz ve tamamen late game odaklanmis bi hero.Adc de ustalasmis bir kisini oynamasini tavsiye ederim.Bu heroyu tercih etme Eger simdi aliraan seni oyundan sogutabilir.

Varus lane de guclu ultisi oyunun gudisatini degistirebilecek gucte mud ve late game de kotu deil fakat kacma mekanizmasi yok sadece yavaslatmasi var.q yetenegi ile dusmanin kacmasi cok zor.En sevdigim adc dir.

1.Caitlyn
    2.Ezreal
    3.Varus
    4.Twitch

açıklamanız çok güzel olmuş teşekkür ederim. ip biriktirmekteyim 1 günde 1k ip oldu twitch diye düşünüyordum caiti alıyım o zaman.

bu açıklamada genele gelsin: bizim en ciddi halimiz cgt ler olur. daha ilerisini düşünmüyoruz şimdilik. maksat eğlenmek zaten :) tam takım toplanıp skype ile iletişim içinde olursak benim eksiğimi kapatabilecek deneyimli çocuklar var. 2 lise 3 üni öğrencisiyiz. her yaz bi online oyun bulurduk bu senede bu oldu ve daha da oynarız bırakılacak bir şey değil bu oyun :)

yorumlar için herkese teşekkürler ekleyeceğim 6 hero öğrendim onları zamanla alacağım ve öğrenmeye bakacağım. daha fazla yorum gelirse galiba laf edenler olur fazla uzatmayalım.
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Zaaaa benim level 26 ama 40 herom var xdxd.

yanımda tanky sup olacak shen mesela
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Excalibur45

quote:

1.Caitlyn
    2.Ezreal
    3.Varus
    4.Twitch

açıklamanız çok güzel olmuş teşekkür ederim. ip biriktirmekteyim 1 günde 1k ip oldu twitch diye düşünüyordum caiti alıyım o zaman.

bu açıklamada genele gelsin: bizim en ciddi halimiz cgt ler olur. daha ilerisini düşünmüyoruz şimdilik. maksat eğlenmek zaten :) tam takım toplanıp skype ile iletişim içinde olursak benim eksiğimi kapatabilecek deneyimli çocuklar var. 2 lise 3 üni öğrencisiyiz. her yaz bi online oyun bulurduk bu senede bu oldu ve daha da oynarız bırakılacak bir şey değil bu oyun :)

yorumlar için herkese teşekkürler ekleyeceğim 6 hero öğrendim onları zamanla alacağım ve öğrenmeye bakacağım. daha fazla yorum gelirse galiba laf edenler olur fazla uzatmayalım.
    teşekkürler

Önemli deil daha fazla bilgi için
    http://www.youtube.com/watch?v=jtpuHmZpbjM
    Bu videoyu izleyin Onur "Lethillion"Aksu çok güezl açıklamış.

• vayne,graves,ezreal,caitlyn,varus,mf ve tristana.Önce bunları almaya bak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.