Şimdi Ara

ADC'ler Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kabiliyeti sormak istiyorum, neye göre kumandanın kan hırsı neye göre savaş şevki.
    İkinci sorum ise doranın kalkanı ve kılıcı arasındaki en belirleyici fark nedir? turnuvada gördüm skt vs samsung. samsung tarafı çok pasif early lane bot lane seçmiş olmasına rağmen skt adcsi doranın kalkanı başladı, özellikle caitlyn almıştı. bunun sebebi nedir.
    en merak ettiğin ise luciana neden botrk+kara balta daima? bakıyorum lucian oynayan herkes böyle yapmış. yani kogmaw kalista gibi core item seti olanları anlıyorum ama luciana yakıştıramıyorum şahsen ben essence, ie, pd, statik gitmeyi daha çok seviyorum.

• Botrk çok güçlü bir item tercihlerine oyun stilline ve karşıya göre yaparsın ben kan hırsı kullanıyorum ADC oynadığım zaman çünkü lanede daha rahat ettiriyor eksik can miktarını belirli sürede kapatıp tekrar takasa girebiliyorsun ayrıca agresif olduğum için doran kılıcı tercih ediyorum hem minyon konusunda rahatlık sağlıyor yanı her şey senin tercihin nasıl rahatsan öyle oyna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

Botrk çok güçlü bir item tercihlerine oyun stilline ve karşıya göre yaparsın ben kan hırsı kullanıyorum ADC oynadığım zaman çünkü lanede daha rahat ettiriyor eksik can miktarını belirli sürede kapatıp tekrar takasa girebiliyorsun ayrıca agresif olduğum için doran kılıcı tercih ediyorum hem minyon konusunda rahatlık sağlıyor yanı her şey senin tercihin nasıl rahatsan öyle oyna

Hocam savaş şevki 11 level civarı +40 ad veriyor. son levelde ise +70 ad veriyor. böylelikle ben ilk item statikk rushlayınca ad eksiğim kapanmış oluyor. son seviyede ise ekstradan bir ebedi kılıç hasarı eklenmiş oluyor. runaan alınacak bir adc oynuyorsanız bir de direkt son stack oluyor. lucian r ile de direkt son stack oluyor
    jhin hariç mantıksız buluyorum savaş şevki almamayı ben
    ayrıca botrk oyun stili veya karşıya göre alınır evet ama lucian ile herkes her oyunda almış. rakipte tank yok alıyorlar rakip tank dolu alıyorlar. herkes direkt botrk+karabalta rushlamış. lolprobuilds luciandan baktım. bir tane pro oyuncu bu buildden şaşmamış. nedir bu kadar özel kılan bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Galapagos Sarısı

quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

Botrk çok güçlü bir item tercihlerine oyun stilline ve karşıya göre yaparsın ben kan hırsı kullanıyorum ADC oynadığım zaman çünkü lanede daha rahat ettiriyor eksik can miktarını belirli sürede kapatıp tekrar takasa girebiliyorsun ayrıca agresif olduğum için doran kılıcı tercih ediyorum hem minyon konusunda rahatlık sağlıyor yanı her şey senin tercihin nasıl rahatsan öyle oyna

Hocam savaş şevki 11 level civarı +40 ad veriyor. son levelde ise +70 ad veriyor. böylelikle ben ilk item statikk rushlayınca ad eksiğim kapanmış oluyor. son seviyede ise ekstradan bir ebedi kılıç hasarı eklenmiş oluyor. runaan alınacak bir adc oynuyorsanız bir de direkt son stack oluyor. lucian r ile de direkt son stack oluyor
    jhin hariç mantıksız buluyorum savaş şevki almamayı ben
    ayrıca botrk oyun stili veya karşıya göre alınır evet ama lucian ile herkes her oyunda almış. rakipte tank yok alıyorlar rakip tank dolu alıyorlar. herkes direkt botrk+karabalta rushlamış. lolprobuilds luciandan baktım. bir tane pro oyuncu bu buildden şaşmamış. nedir bu kadar özel kılan bunu

Tank olsada tekliyor olmasada tekliyor lucian o itemleri alınca.
    Pasifi sayesinde o 2 itemdende maximum verim alıyor.Kara baltanın golduna göre verdiği özellikler çok fazla.
    Tam bilmiyorum ama belki ultisi botrkın pasifini çalıştırıyordur oynamadığım için kesin konuşmiyim.
    Faker oynamaya başladı midde corki gibi nerfletene kadar oynarlar heralde.

• Lucian için savaş şevki biraz düşündürücü değil mi ? Evet belki kombosundan dolayı stack alabilir ama
    Jinx, Tw gibi AS dayalı şampiyonlarla daha uygun bence.

Warlord, Türkçesini unuttum. Ben genelde 1 v 1 için Luciana göre bu kabiliyeti daha uygun görüyorum.
    Savaş şevki stacklenene kadar zaten bir ADC ve APC ölüyor.

Draven, Corki, Jhin ve Lucian dışındaki herolara gayet uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYLER :( -- 19 Ağustos 2017; 13:54:56 >
  • Ben fervoru sevmiyorum mesela.Jinx,tw,kog harici kumandan girerim.Ayrica doran kalkanina cok fazla takilma.Lane de daha az hasar yiyim diye alirsin 20 cs kacirirsin daha zararli cikarsin.Ekstrem durumlar olmadigi surece doran kalkani alma hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

Lucian için savaş şevki biraz düşündürücü değil mi ? Evet belki kombosundan dolayı stack alabilir ama
    Jinx, Tw gibi AS dayalı şampiyonlarla daha uygun bence.

Warlord, Türkçesini unuttum. Ben genelde 1 v 1 için Luciana göre bu kabiliyeti daha uygun görüyorum.
    Savaş şevki stacklenene kadar zaten bir ADC ve APC ölüyor.

Draven, Corki, Jhin ve Lucian dışındaki herolara gayet uygun.

Pasifi inanılmaz hızlı stackletiyor fervorı.

Karşınızda tank yoksa ve biraz feedseniz crit daha iyi olacaktır. Ama şuan botrk ve bc güçlü itemlar olduğu için ve lucian ile sinerjisi iyi olduğu için botrk ve bc daha çok tercih ediliyor. Ve yine dediğim gibi karşıda pek tank yoksa lanede zorlanacağınızı düşünüyorsanız warlords da alabilirsiniz.

Aslında 1 oyun warlords 1 oyun fervor ile oynayın aynı şampiyonu farkı çok bariz anlarsınız.

Edit: Ayrıca tam tersini yapmalısın. Jinx ve Twitch crit ile güçlenen şampiyonlar olduğu için fervorun etkisi pek fark ettirmez. Ayrıca ikisi de lanede aşırı zor oynanan şampiyonlar. Lanede çok yardımcı oluyor warlords.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 19 Ağustos 2017; 21:7:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • As dayalı şampiyonlara daha fazla vuruş yaptığı ve mükemmel bir birikim sağladığı için savaş şevki girilir.

Örnek: vayne, kog maw, twitch

Bu tarz heroların diğer olayı ilk iteminin kesinlikle botrk olması.

Bunlar dışında daha az vurup daha sağlam vuruş yapan adcler için kan hırsı gir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FREETAKILIR

As dayalı şampiyonlara daha fazla vuruş yaptığı ve mükemmel bir birikim sağladığı için savaş şevki girilir.

Örnek: vayne, kog maw, twitch

Bu tarz heroların diğer olayı ilk iteminin kesinlikle botrk olması.

Bunlar dışında daha az vurup daha sağlam vuruş yapan adcler için kan hırsı gir.

+1 Jhin hariç onda da oyun tarzına göre ölüm ateşi olabilir.
  • Oyundaki en zor -yada ustalaşmak için en çok efor sarfedilen- adc Draven mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PureWhite kullanıcısına yanıt
    Dia-master eloyum draven banlamazsam ve karsisi alirsa oyunu direk bozuyorum.Dra-nami,janna karsisinda aci cekmektense 5 dk bekliyorum.O yuzden fix dra banlarim.Ögrenmek istiyosan cok emek vermen gerekir.Ögrendikten sonra botu motor etmemen icin hic bi sebep yok tabi banlanmamişsa

• tristana ve ashe için kan hırsı mı savaş şevki mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ana Sınıfı Öğretmeni

tristana ve ashe için kan hırsı mı savaş şevki mi

Adc main değilim ama ben oynarken genelde yanımdaki support'a göre yapıyorum. Agresif ise savaş şevki, pasifse kan hırsı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.