Şimdi Ara

Adata USB3 8GB Memory (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

Orijinalden alıntı: quartiNo

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Bireysel müşterilerden bile kargo firmaları 7 TL ücret alırken bunların 7 kusur TL istemeleri ayıp olmuş...

Resmen "fiyatı ucuz tut, kargodan kazan!" mantığı... O paranın en az 4-5 TL'si firmanın cebinde kalmıyorsa ne olayım.

kalmıyo arkadaşım saçma sapan konuşma. Sen hayatında hiç kargo göndermedin heralde iPara ile al kargo bedava gelipte ağlama.

Fillo kargo(arasın alt kuruluşu) ile anlaşmamız var istanbuldan türkiyenin heryerine 3 TL'ye kargo yapabiliyorum.(paket dosya)

Ki biz aylık ortalama 1000 1500 TL kargo gönderiyoruz böyle anlaşmamız var eminim bu webdenal onlarda 2 TL gibi bir ücrete gönderiyordur.

Kargo senin sandığın gibi öyle büyük paralar değil.

Yok öyle sanmıyorum zaten. O yüzden "Firma, kargo ücreti olarak 7 kusur TL kestiği paranın 4-5 TL'sini cebine atıyordur" dedim.

• Firma gayet ciddi işini iyi yapıyor.Ben klavye,mouse seti almıştım tavsiye ederim
  • Kargoya gel :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

Orijinalden alıntı: quartiNo

quote:

Bireysel müşterilerden bile kargo firmaları 7 TL ücret alırken bunların 7 kusur TL istemeleri ayıp olmuş...

Resmen "fiyatı ucuz tut, kargodan kazan!" mantığı... O paranın en az 4-5 TL'si firmanın cebinde kalmıyorsa ne olayım.

kalmıyo arkadaşım saçma sapan konuşma. Sen hayatında hiç kargo göndermedin heralde iPara ile al kargo bedava gelipte ağlama.

Fillo kargo(arasın alt kuruluşu) ile anlaşmamız var istanbuldan türkiyenin heryerine 3 TL'ye kargo yapabiliyorum.(paket dosya)

Ki biz aylık ortalama 1000 1500 TL kargo gönderiyoruz böyle anlaşmamız var eminim bu webdenal onlarda 2 TL gibi bir ücrete gönderiyordur.

Kargo senin sandığın gibi öyle büyük paralar değil.

Yok öyle sanmıyorum zaten. O yüzden "Firma, kargo ücreti olarak 7 kusur TL kestiği paranın 4-5 TL'sini cebine atıyordur" dedim.

Bende üstteki arkadaşın mesajına istinaden yazdım zaten kalmıyordur diyen arkadaşa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2 ay önce 35TL' den alanlar şu an ne düşünüyorlar acaba....

Baslarını ellerinin arasına almışlardir ve yeni dogan güneşe lanet okuyorlardir, hatta bu gece toplasip meyhaneye gitmislerdir ustune ustuk aralarindan bazilari intihar bile etmis olabilir.

Türkiye'de bu kadar küçük düşünecek insan sayısı oransal olarak azdır diye düşünüyorum.
    Teknolojik ürünlerin fiyatlarının çok inişli çıkışlı olması hemen herkesin alışık olduğu bir durum.

Beleş kargo diye gönderdikleri 8TL' lik ürünüe 9TL kargo parası ödettirenleri Hakem Heyetine şikayet ettim.

• firmanın kargo parasından kar ettiği belli. ufacık pakete 8-10 lira kargo parası mı olur olur yuh yani. bizim firma ufak boyuttaki kargoları 1 liraya göderiyor gerisini siz düşünün.
  • MX -DSF60 SSD 60GB SATA3 550/495 154,56 TL
    A-DATA 8 GB S102 USB 3.0 BELLEK 12,66 TL
    Sepet Toplamı: 167,22 TL
    Ara Toplam: 167,22 TL
    Taşıma Bedeli: 7,08 TL
    Kredi Kartı ile Ödenecek Toplam Tutar: 164,27 TL
    Tarih: 25/05/12 17:26:26

almıştım. hafta sonu olduğu için 2 gün gecikmeli aldım sorun yaşamadım

edit: toplamdaki fark tek çekim indirimi idi galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALKAMB -- 14 Haziran 2012; 14:11:40 >
  • ipara nasıl birşey arkadaşlar kullanan oldu mu? Paypal'in yerli versiyonu gibi geldi. O şekilde alınırsa kargo ücretsizmiş.
  • Kargo ücretine laf eden arkadaşlara şöyle bir bilgilendirme yapayım. Webdenal her ürün için otomatik olarak ayrı ayrı kargo ücreti hesaplayan bir sistem yerine tüm ürünler için tek bir kargo ücreti belirlemeyi seçmiştir. Bunun farklı nedenleri vardır; belki maliyetten kaçmıştır, belki uygulama zorluğundan çekinmiştir falan filan... Ama bu siteden çamaşır makinesi satın aldığınızda da kargo ücretini 50 TL yerine 7 TL, flash bellek satın aldığınızda da 4 TL yerine 7 TL ödersiniz.

Webdenal yıllardır bu şekilde çalışır. Agresif bir çalışma tarzı yoktur; abartılı kampanyalara, kandırmacalı reklamlara falan kalkışmaz. 500 TL'lik ürünü 200 TL'ye ilan açayım, paraları toplar, siparişleri iptal eder, acil borçları da bu paralardan kapatır, paraları da 1 ay sonra iade ederim gibi planları olmaz pek. Siparişini verirsin ürününü nadiren gecikmeli alırsın. Yani sağlam, ayakları yere basan, sağlıklı bir pazarlama stratejisine sahiptir.Hasılı alınabilir bir ürün bulduğunuzda gözünüz kapalı alışveriş yapabileceğiniz bir sitedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Belleğin kalitesini bilmem ama güvenilir ve hızlı çalışan bir firma.
    Müşteri temsilcileri ilgili,sorununuz olduğunda ilgileniyor ve müşteri lehine çözüyorlar.
    Özellikle şu son gold ve hızlıal olayından sonra ilaç gibi gelir.

kusura bakmayın ama takip etmediğim için soruyorum gold ve hızlı alda sorun neydi hocam??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tukre

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Belleğin kalitesini bilmem ama güvenilir ve hızlı çalışan bir firma.
    Müşteri temsilcileri ilgili,sorununuz olduğunda ilgileniyor ve müşteri lehine çözüyorlar.
    Özellikle şu son gold ve hızlıal olayından sonra ilaç gibi gelir.

kusura bakmayın ama takip etmediğim için soruyorum gold ve hızlı alda sorun neydi hocam??

Bu konuları incelerseniz sorunu hemen göreceksiniz.
    Zaten 50 yorumdan 49'u şikayet.
    http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=61608305
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=61909215

Bu arada hızlıal'ın konusunu bulamadım,ezilenin hiçbir zaman yanında olmayan dh yönetimi silmiş sanırım konuyu,onu ben anlatayım.
    Hızlıal'da şöyle bir saçmalık ötesi olaya imza attı,ilk önce uygun fiyatlı bir fotoğraf makinesi kampanyası başlattılar.
    Sonra millet bu makineleri aldı,kimisinin makineler eline ulaştı ve kullanmaa başladı,kimisi siparişinin kargolanmasını bekliyordu ki hızlıal makinenin fiyatının yanlış girildiğini açıkladı.
    Ve siparişinin kargolanmasını bekleyen kişilerin siparişlerini yanlış fiyat yazmaları gerekçesiyle iptal etti,hadi neyse bu bile olmaması gereken bir şey aslında ama asıl saçmalık makineleri eline ulaşmış ve kullanmaya başlamış kişileri aradılar ve ''makinenin fiyatını yanlış yazmışız bu nedenle ya makineyi bize geri gönderin ya da farkını verin'' dediler.
    Eşi benzerine az rastlanır bir satış politikası izlediler kısaca.

• 4-5 yıl önceydi herhalde tam hatırlamıyorum, 2kez alışverişim olmuştu çok düzgün bir firmaydı.
    Fırsat kovalarken böyle kaliteli firmaları atladığım için üzüldüm. Ucuz ucuz diye Gold gibi firmalarla muhattap olmak yerine webdenal gibi firmalardan alışveriş yapmak lazım. toplamda karlı olabiliriz çünkü büyük indirimlerde sırf çok ucuz diye gaza gelip acil ihtiyacımız olmayan şeylere para harcıyabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07nightdevil

ipara ile kargo bedavaymış, bilgi sahibi var mı ipara hakkında?

Bildiğin Paypal'ın bir kopyası işte. Ebay'ın sahipleri kredi kartı bilgilerini girmekle uğraşmak istemeyenler için nasıl Paypal'ı icat ettiyse bizdeki Gittigidiyor'un sahipleri de İpara'yı icat etmiş. Henüz adı sanı duyulmuş değil. Biraz maliyeti gözden çıkarıp agresif reklam ve tutundurma kampanyalarına falan yönelirlerse başarılı olabilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

quote:

Orijinalden alıntı: 07nightdevil

ipara ile kargo bedavaymış, bilgi sahibi var mı ipara hakkında?

Bildiğin Paypal'ın bir kopyası işte. Ebay'ın sahipleri kredi kartı bilgilerini girmekle uğraşmak istemeyenler için nasıl Paypal'ı icat ettiyse bizdeki Gittigidiyor'un sahipleri de İpara'yı icat etmiş. Henüz adı sanı duyulmuş değil. Biraz maliyeti gözden çıkarıp agresif reklam ve tutundurma kampanyalarına falan yönelirlerse başarılı olabilirler...

Gittidiyorun sahibi Ebay zaten :)
  • Kipada kingston 8gb. 10 lira, kacirmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingston'un yavaş belleklerine para yatırmayın vereceğiniz para mesele değil çekeceğiniz eziyeti düşündükçe bir kötü oldum şimdi
    dosyalar kopyalanıyor....45 dakika kaldı..
  • adata usb 3 bellek bendevar. kullanıyorum bu fiata usb 3 bellek çok iyi. bende olmasa alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Kipada kingston 8gb. 10 lira, kacirmayin

kipadaki usb 3 mü dür.
  • haberi veren arkadasa tesekkurler.. ayrıca sayenizde iparaya uye olup kargo odemeden siparişimi geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

haberi veren arkadasa tesekkurler.. ayrıca sayenizde iparaya uye olup kargo odemeden siparişimi geçtim

iPara nedir güvenilir mi ?
    Kredi kartı bilgilerini her yere girmekten çekinir oldum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.