Şimdi Ara

ADATA TURBO SSD'Ler Geldi ŞOK FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    128 GB ADATA S596 Model Turbo Cache SSD 2 ADET MEVCUT
    Piyasad Değeri 450 TL den başlamaktadır
    http://www.akakce.com/sabit-disk/en-ucuz-a-data-128gb-ssd-s596-solid-state-disk-fiyati,362849.html

128 GB için istedigim fiyat ===> 280 TL
    S596 modeli Okuma hızı 260 MB/SN ve yazma hızı 210 MB/SN

ürünler 0 olup garantisi tarafıma aittir ve arıza halinde 1e1 değişim yapılır.

ADATA TURBO SSD'Ler Geldi ŞOK FİYAT

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 3,5 '' dönüştürücü varmı acaba bunların içinde ?
  • dönüştürücü istek dahilinde yollanıyor...
  • okuma ve yazma hızları reel mi? Yani düşüş yaşanıyor mu? Garanti durumu nedir? Ve SATA II oluyor herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROOF#

okuma ve yazma hızları reel mi? Yani düşüş yaşanıyor mu? Garanti durumu nedir? Ve SATA II oluyor herhalde?

konuyu detaylı okursanız garanti durumu vs. hakkında bilginiz olabilir...
  • Neden bu kadar ucuz olduğunu sorabilir miyim?
  • OEM ve yurtdışı ürünlerdir vergiden ve gümrükten geçirebildigimiz için Fazla bir karla satmıyoruz Müşteri kazanıp ileride gelecek ürünlerimiz için referans ta kazanıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı hızda çalışan 60gb model var mı?
  • + 2 referansta benden. 2 adet adata 596 turbo 128 gb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 26 Ağustos 2011; 23:22:27 >
  • bende pm atıp alacam dıye beklıyorum hocam 250 den ılan actınız elımde yok 1 haftaya gelır demıstınız beklıyordum bende keşke satmıyorum deseydınız boşu boşuna bekletmezdınız
  • ürünler dün geldi elime sizin mesajınızı bulamadıgım ve Sanalpazarin ödemeleri bu hafta yapamayacagından dolayı sanalpazarda ilanla satışı bu haftalık durdurdum nakit olarak almak isterseniz PM atınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noah Fex

ürünler dün geldi elime sizin mesajınızı bulamadıgım ve Sanalpazarin ödemeleri bu hafta yapamayacagından dolayı sanalpazarda ilanla satışı bu haftalık durdurdum nakit olarak almak isterseniz PM atınız...

bayram sonrası ıns alısverıs yapacagız
  • Hocam elden teslim olanağınız varmıdır ? Detaylı Pm Attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunc23 -- 28 Ağustos 2011; 15:30:35 >
  • Arkadaş ile telefonla görüşüp anlaştım.Kısmetse bu akşam kendisinden teslim alacağım.Detaylı incelemeyi yaptıkdan sonra burda paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

Arkadaş ile telefonla görüşüp anlaştım.Kısmetse bu akşam kendisinden teslim alacağım.Detaylı incelemeyi yaptıkdan sonra burda paylaşacağım.

Hayırlı olsun hocam. İzlenimlerini aktarırsan sevinirim. SSD yi taktıktan sonra windows kaç puan verecek acaba? Bir tane de ben almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

Arkadaş ile telefonla görüşüp anlaştım.Kısmetse bu akşam kendisinden teslim alacağım.Detaylı incelemeyi yaptıkdan sonra burda paylaşacağım.

Hayırlı olsun hocam. İzlenimlerini aktarırsan sevinirim. SSD yi taktıktan sonra windows kaç puan verecek acaba? Bir tane de ben almayı düşünüyorum.

Valahi hocam kaçırmayın derim zaten elinde 2 adet varmış.1 tane kalıcak.Okuma yazma hızları diğer disklere göre biraz düşükde olsa giriş sınıfı ssd için harika.Bu hızları kendi Hardisklerimde bende yakalabiliyorum ama erişim süresini asla yakalayamam.Özellikle erişim süresi için alıyorum.Amozon'da bile bu ürün türk parasıyla 340 lira gibi bir değere satılıyor.Türkiyede 450 liradan başlıyor.Hem 128 Gb olması hemde 0.4 ms erişim süresi ile en az 2 yıl kulanacağıma eminim.Hayırlısı olur umarım.

• SSD sorunsuz şekilde arkadaştan aldım.Bilgisayara format atıp yeni kurulum yapacağım bakalım sonuç ne olucak :)
  • kullananlar okuma yazma hızlarını yazarsa sevinirim
  • testlerde net gözüken 240/200 hocam bende kullanıyorum
  • ciddi pm alayım artık bir ssd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.