Şimdi Ara

Adata SU630 3D Nand SSD 480GB: 363 TL, 240GB 194 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
10.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bende 3 aydır 120 lik modelini kullanıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

720gb ssd yi 280₺ ye alinca hic sicak gelmiyor
    Neredeymiş o SSD o fiyata?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti
    Riske girmeye değmez.
  • 01virüs01 kullanıcısına yanıt
    Aliexpress den almistim netac markasi hatta firsatlarda konusu donmustu

• Puredistance P kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/312-tl-netac-n500s-720gb-550mb-460mb-s-sata-3-2-5-ssd--137677069

Bu ssd hocam

• Adata mavi ekran mağduruyum patladı ssd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    ocak 2019 da aynı üründen almıştım.bilgisayar açılmamaya başladı.n11 den almıştım.bende ürünü değişim için gönderdim bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

https://forum.donanimhaber.com/312-tl-netac-n500s-720gb-550mb-460mb-s-sata-3-2-5-ssd--137677069

Bu ssd hocam
    Sağ olun hocam. İyi fiyatmış; ama yarı yolda bırakır mı ki kalitesi nasıldır bilginiz var mı?

• Adaya SSD patladı bende mavi ekran ve sonrası ceset nasıl garantiye yollarım.

• Öncelikle n11 üzerinden aldığım ADATA SSD 240gb 2.5" SU650 ASU650SS-240 GT-R SSD iade ederek ADATA serüvenin bitirmiş bulunuyorum. Bir daha bu markadan uzak kalmayı düşünürüyorum. Şubattan Nisan sonuna kadar olan kullanımda ne doğru düzgün verim alabildim nede çoğu kişinin yaşadığı kronik sorun olan SSD bozulması sorunu yüzünden verilerime veda etmek zorunda kaldım.

Bu süreçte öncelikle Windows mavi ekran hatası ile başlayan süreç SSD görmemesi ile devam edip en sonunda tamamen kendi imha etmesi ile sonuçlandı sanırım görevimiz tehlikedeki gibi bu SDD kendi kendini yok edecektir deyip imha etti.

Bu marka SDD alacak arkadaşların GT-R serisinden uzak durmasını tavsiye ederim. İlk sorunlar başladığında yedeğiniz alıp ölmesini beklemeniz ya da iade sürecini başlamanız yerinde olur. Kullanıcı yorumlarından gördüğüm kadarıyla değişimden gelen SSD belli süre sonra sıkıntı çıkarabiliyor.

Crucial ve hatta high level yıllarca kullanmış birisi olarak bu marka beklediğim performansı vermedi.

• Yukko dan almıştım bende 240Gb gtc serisi herhangi bir sorunla karşılaşmadım henüz. İnşallah böyle devem eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 29 Nisan 2019; 8:1:38 >
  • Benim ssdyi 30 Nisan'da endeks bilişim e elden teslim ettim. Yarın yenisini yollayacaklarmis.

• Daha yarısı bile dolmadan okuma yazma hızı 200/150 ye düşen ssd mi? Bir daha tövbe

• Adata'nın problemli olduğunu çok okudum ama hepsi su650 modeliydi? Su630 ile problem yaşayanlar da var mı yoksa tüm sorunlar su650'lerde mi?

Ek: Şu an 240gb'lık 188 lira yukko'da, Trendyol'da 185 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 25 Ağustos 2019; 23:29:30 >
  • 7 senedir ocz vertex3 ultra kullanıyorum 120 lik,1 kere bile sorun yaşamadım,aynı hız ve stabilitrsini koruyor,şimdikiler neden böyle 480 lik almayı düşünüyorum ama elde patlamasin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Yaşamazsın tabii, mlc kullanılıyor vertex 3 ve 4'de. Kardeşimde 2 adet vertex-4'ü 5 yıldır sorunsuz kullanıyor.
  • Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    su650'ler bozuk alıpta sorun yaşamayana denk gelmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

su650'ler bozuk alıpta sorun yaşamayana denk gelmedim
    240 gb lığında bir sorun yok ama 120 likler sorunlu,
  • VLCplayer kullanıcısına yanıt
    iki 480 aldık arkadaşla ikiside bozuk çıktı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.