quote:Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı bilmiyorum ama hasan şaş'a güveniyorum, bu takıma gerçek Galatasaraylılardan zarar gelmez. Hocam bu isim ne yahu gülmekden öldüm!!!!
Bu ekibin motivasyon sorunu olmaz da taktik açıdan eksikleri n'asıl kapatıcaklar bakalım. Fatih hoca haricinde genel olarak tecrübesiz bir ekip bu konuda.
quote:Orijinalden alıntı: Robérto Bu ekibin motivasyon sorunu olmaz da taktik açıdan eksikleri n'asıl kapatıcaklar bakalım. Fatih hoca haricinde genel olarak tecrübesiz bir ekip bu konuda. Ya olmadı hasanla ümit girer oyuna ne olcak transferde yapamadık
quote:Orijinalden alıntı: pc-system1 Bülent Korkmaz'ın da ekipte bulunmasını isterdim. Yeni Mustafa Sarpların gelmesini özlediniz sanrım
quote:Orijinalden alıntı: Macabre Fatih terim, hasan sas, ümit,tafarel arkada yüzü belli olmayan kim?
quote:Orijinalden alıntı: teknofobi quote:Orijinalden alıntı: pc-system1 Bülent Korkmaz'ın da ekipte bulunmasını isterdim. Yeni Mustafa Sarpların gelmesini özlediniz sanrım Ne alaka?