Şimdi Ara

Adanalı (2008-2010) | ATV (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
147.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bu cumartesiden itibaren cumartesi akşamları Adanalı yerine Bitmeyen Şarkı yayınlanacak. ATV Adanalı'yı da gözden çıkardı demek ki. Bitmesi yakındır.
  • Adanalı,77.bölümüyle Pazar 22.45'te ATV'de.Ancak,PT 2 bile sayılmayabilir saat 11'de ve 1.15'te bitecekmiş!Okul var,muhtemelen izleyemem ertesi gün indiririm artık.Aslında,2.sezon başında Aşk Bir Hayal yüzünden Adanalı erken bitiyordu.Aynısı Aşk bir Hayal'e de olabilir.Yani 22.30 gibi özetsiz veya 5 dk özetle başlayabilir Adanalı.Geçen sene,Uçankuş'un haberine göre,ATV'nin en çok share alan dizisi Adanalı imiş.Geçen sene en çok izlenen diziyi bir çırpıda bitireceklerini düşünmüyorum,Büyük ihtimal az reklamlı ve 22.30'da başlar.

Orijinalden alıntı: sercnn12

Adanalı,77.bölümüyle Pazar 22.45'te ATV'de.Ancak,PT 2 bile sayılmayabilir saat 11'de ve 1.15'te bitecekmiş!Okul var,muhtemelen izleyemem ertesi gün indiririm artık.Aslında,2.sezon başında Aşk Bir Hayal yüzünden Adanalı erken bitiyordu.Aynısı Aşk bir Hayal'e de olabilir.Yani 22.30 gibi özetsiz veya 5 dk özetle başlayabilir Adanalı.Geçen sene,Uçankuş'un haberine göre,ATV'nin en çok share alan dizisi Adanalı imiş.Geçen sene en çok izlenen diziyi bir çırpıda bitireceklerini düşünmüyorum,Büyük ihtimal az reklamlı ve 22.30'da başlar.

Adanalı'nın yeni günü PAZAR .. Behzat Ç. Pazartesi ye çekildi , tek ciddi rakibi (?) Arka Sıradakiler..
    AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

73. bölüm resmen izlediğim en kötü bölümdü. Banka soygunu sahneleri çok yapmacıktı. Çok çocukça şeyler vardı. Bir de Türk Malı'nda kullanılan "Ney değil zurna" esprisi bu bölümde de Adanalı Yavuz tarafından kullanıldı. Tayfun Güneyer lütfen bir süre senaryo yazmayı bıraksın. Bu adamın kafası artık çalışmıyor.

Valla banka soygunu sahnesi gayet güzeldi. Cemal Hünal rolünü gayet güzel başardı. Adanalı'nın 3. sezonunun ilk bölümleri güzel gibiydi. Fakat eski havası yoktu. Sadece yarattığı tarz farklılığı güzeldi. 2. sezon çok çok daha iyiydi. 3. sezon bayıyor. Kimi zaman izleyemiyorum. İzlemek için ekstra efor sarfetmiyorum artık bu dizi için. Artık izlemesem de olur dediğim dizilerden. Ama televizyonda izleyemeyince sonradan indirip izliyorum.

quote:

Bir de bir mantık hatasını paylaşmak istiyorum. Yavuz'un Pamuk'u bindirdiği Adana otobüsü Nilüfer Turizm'in otobüsüydü. Nilüfer Turizm otobüsleri gerçekte hiçbir şekilde Adana'ya gitmiyor.

O kadar takılmamak gerek. Ha tabi söylemek gerek hataları. Fakat eleştirmemek gerek bu kadar küçük hataları. Sadece sizin için söylemiyorum ve bunu eleştirmek için söylediğinizi de söylemiyorum. Fakat elbetteki mantık hataları olacaktır. Bir iş yapılırken ondaki hatayı görmek zordur. Çünkü tek bir konuya odaklanmazsınız işin. Tüm konularını işlersiniz. İzleyici için hatayı bulmak kolaydır. Çünkü o sadece izler.
    quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Onlarca sayfa post ve hayranlık iletileri..

Adanalı fanatiklerinin bulunduğu bir site, off.

Rahatsız oluyorsan forumu terkedersin olur biter.
    quote:

74. bölümden itibaren senaryoya Ali Toprakoğlu katılmış. Bakalım bu katılım senaryoyu nasıl etkileyecek?
    Bu arada şu Cemal Hünal'ın oynadığı karakter tüm seyir zevkini mahvediyor.

Cemal Hünal'ın karakteri bence seyir zevkini artırıyor. Kaliteli bir karakteri canlandırıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: TheGu4rdian

Öyle bi denk geldim izlemistim geçenlerde bu banka soygunu yapan adam sanki Joker e özenmis

Bana da öyle gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 25 Ekim 2010; 6:59:54 >

• dizi mi bu ya yarısı bakışmalarla geçiyor

Orijinalden alıntı: IuFuKI

dizi mi bu ya yarısı bakışmalarla geçiyor

Sanırım forumda bundan tek rahatsız olmayan kişi benim.

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Adanalı'nın 3. sezonunun ilk bölümleri güzel gibiydi. Fakat eski havası yoktu. Sadece yarattığı tarz farklılığı güzeldi. 2. sezon çok çok daha iyiydi. 3. sezon bayıyor. Kimi zaman izleyemiyorum. İzlemek için ekstra efor sarfetmiyorum artık bu dizi için. Artık izlemesem de olur dediğim dizilerden. Ama televizyonda izleyemeyince sonradan indirip izliyorum.
    Aynen, 3. sezon tam bir hayal kırıklığı. 2. sezondaki havadan çok uzakta. 83. bölümde diziyi bitirecek olmaları isabet olmuş. Tekrar ediyorum, bence diziyi 70. bölümde (2. sezon finali) bitirmelilerdi.

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Adanalı'nın 3. sezonunun ilk bölümleri güzel gibiydi. Fakat eski havası yoktu. Sadece yarattığı tarz farklılığı güzeldi. 2. sezon çok çok daha iyiydi. 3. sezon bayıyor. Kimi zaman izleyemiyorum. İzlemek için ekstra efor sarfetmiyorum artık bu dizi için. Artık izlemesem de olur dediğim dizilerden. Ama televizyonda izleyemeyince sonradan indirip izliyorum.
    Aynen, 3. sezon tam bir hayal kırıklığı. 2. sezondaki havadan çok uzakta. 83. bölümde diziyi bitirecek olmaları isabet olmuş. Tekrar ediyorum, bence diziyi 70. bölümde (2. sezon finali) bitirmelilerdi.

Bence dizinin en heyecanlı ve güzel kısımları, Adanalı'nın Maraz Ali'ye inanmaya başladığı bölümlerdir. Gerisi çöp(hepsi değil). Bir de dediğin gibi, 2. sezon finalinde bitmeliydi dizi ama boş kalırdı öyle olursa. Maraz Ali sevdiğini kaybedecekti. Yani sonuçlanmayacaktı dizi. Güzel bir sonla bağlayabilirlerdi gerçi. Ama harbiden 3. sezon bana da uzatma gibi geliyor. Bu ne böyle lastik donu gibi uzattılar da uzattılar. Kimilerine 2. sezon da uzatma gelebilir ama hiç değilse 2. sezon ilkiyle bağlantılıydı. Tabii şu tarihin ileri alınması olayını sevmiyorum. Yahu sen tarihi 1 yıl geri alıyorsun. Yılbaşına girince de 2011'e giriyoruz oluyor. Bir de diziler haftalık yayınlandığı için, geçen haftaki bölüm dün olarak adlandırılıyor. 1 yıl, 52 haftada bitiyor. Ama sadece sevmediğimi belirteyim. Amacım eleştiride bulunmak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 25 Ekim 2010; 14:06:57 >

• 3. sezondan 8 bölüm izledikten sonra kesin kanaat getiriyorum; Adanalı 3. sezondaki Yavuz'un evi ile Yılan Hikayesi'ndeki Memoli'nin evi aynı ev.

Ali Gündoğdu açıklama yaptı,dizi haftaya bitiyor.Anlaşmalı şekilde bitirmişler.Dünki bölümle Total'de 36.,AB'de 31. olmuşlar !
    Bu biraz da ATV'nin kabahati. Dizinin saati cumartesi 20:00'dan pazar 22:45'e alınırsa kimse izlemez.
    2-Fragmanları az yayınlanıyor.Fragmanlar perşembe gününden sonra yayınlanıyor.(Pazar yeni bölüm varsa çarşamba gibi çekimler bitiyordu.Yine de birkaç hafta ara verip,rahatlayıp,sonra erkenden fragman yayınlayabilirsiniz.Çocuklar Duymasın'da bölümden hemen sonra yeni fragman yayınlanıyor.Sitcom değil Adanalı ama erken çekim yapılmalıydı.)
    3-Gereken önemi göstermiyorlar.Geçen sene Uçankuş araştırmıştı.ATV'nin en çok izlenen dizisiydi Adanalı.(Share olarak)Ancak;ikide bir günü değişti,hiçbir zaman diğer diziler gibi reklamlar yapılmadı.
    4-Harddisk hikayesi gibi bir hikaye bulamadılar.İzlediğim en güzel bölümler,50.bölümden 65'e kadar olan bölümlerdi.Adanalı,Maraz'a inanırken,İdil&Nevzat hain çıkarken...Öyle bir konu daha bulmalılardı.Ki bence yeni sezon konusu güzeldi ancak seyirci çekemedi.
    5-Sezon finali çarpıcı olur.Konuyu bağlayamazlar.Çok dikkatimi çekmişti bu.(Maraz Ali yakalanır,1 yıl sonrasına gider.Sonra sevgilisi ölür,2 yıl sonra başlar.)
    Bence 5 nedende sıralamak gerekirse bunlar olur.

• Şu müziğe bayılıyorum.
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • dizi bitti
    maraz ali'nin öleceği daha baştan belliydi.
    adanalıyı ilk sezon çok severdim ama 2, sezonun başı dışında gerisini izlemedim sayılı tek tük birde finali izledim oda maraz'ın nasıl öldüğünü merak ettiğimden

Fatmagül'e gönderme vardı. Yine,ilk sezonda Ali'nin tutuklandığı yerde öldü Ali.Final gayet güzeldi bence.Pamuk saçmalığı olmasa daha iyi olacaktı ama.

Oraya ben de dikkat ettim.
    Kötü son yazdılar ama final güzeldi.
  • Final çok kötüydü. 77. bölümden itibaren geçen gün izledim. Hiçbir şey belli değil. Yarım final yapmışlar. Alex ne yaptı falan göstermedi. Adanalı, buna neden olanları bulacağım dedi ve öyle bitirdiler. Eskiden çok güzeldi ya bu dizi. 3. sezon rezildi. Adanalı'nın eski tadını veremiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 13 Aralık 2010; 2:25:33 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.