Şimdi Ara

Adanada yaşamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt
    bir arkadaş yıllık 40 bin veriyor özalda. duyunca vay amk ne hayatlar var dedim ama 40 bin adanada bir eve her yıl gerçekten verilmez. o paraya istanbulda gayet normal bir yerde oturursun. çarşısı bile iğrenç görünen bir şehir ne kadar şehir olabilir ki zaten, dediğiniz gibi tam bir büyük köy. hala doğalgaz olmayan mahalleleri var, yıl 2022 olacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nicksizhaldeyim kullanıcısına yanıt

    Öyle hocam Özal öyle. Ha ne var dersen inan hiçbir halt yok kafe bar bir dolu kebabçı strabucks felan hikaye aslında. Boğucu acaip boğucu bir şehir. Şehir resmen köy 2 günde her yeri gezersin. Kebab la övünürler aslında oda hikaye Urfa ya gezmeye gittiğimde çok daha iyisini yedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

    Melek girmez'de şalgam ısmarlayacaksan ben gelirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona buna bakmayın adana mis gibi şehir sen kimseye karışmazsan kimse sana karışmaz imkanları çok gezecek görecek yeri bol yemekleri kebaba şalgama şirdana diyecek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 22 Kasım 2021; 22:2:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selçux kullanıcısına yanıt

    Adanada gezecek yer çok mu  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanalıysan sıkıntı yoktur.  


    Adanaya piskopat dolu diyen bi de gitsin Samsunu denesin. hiç tavsiye etmem.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    bi arkadaşım o civarlarda görev yaptı. afedersin kürdün su görmüşü diyorlardı.

  • 27 sene Şakirpaşa'da yaşadım. Son 4 senedir de Tellidere'de yaşıyorum.

    1 kere gece veya gündüz, önümü kesip ne bakıyorsun diyen olmadı. Bir kere polisle işim olmadı. Bir kere anneme veya kız kardeşime laf atan olmadı.

    Adana şivem olmadığı için çok kere 'Sen Adanalı değilsin.' denildi. Buna rağmen bir kere sen yabancısın diye bela olmadılar.

    Anlamıyorum konu sahibine bir Adanalı bir şey mi yapmış da bu kadar Adana düşmanı kesilmiş.

    Ne bekleniyor Adana'dan ? İstanbul gibi metre kareye 10 avm düşmesi mi ? Sadece merkezde 4 tane avm var ve hayli hayli yetiyor Adana insanına.

    Gayet ucuz bir şehir. İstanbul'da veya İzmir'de 1+1 eve ayda 2000-2500 TL verilene kadar, Pınar mahallesi gibi bir yerde 3+1 apartman dairesinde gayet oturulabilir.

    Türkiye'nin her şehrinde ismi kötüleşmiş, belalı mahalleler vardır. Sanki sadece Adana'da varmış gibi davranılması garip.

  • Adana ve mersin turkiyenin en gereksiz 2 şehridir gereksiz bir nufus var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Be kadar medeni yer varsa hep soğuk hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    27 sene şakirpaşada yaşadın da her gece ortaya çıkan uyuşturucu satan adamlardan hiç rahatsız olmadın mı? bir mahalleye her gün akrepler geliyorsa o mahalle düzgün değildir övülecek yer zaten övülür.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saçmalamıssın Türkiye’deki çoğu şehirlere gittim Adana’yı top 10 ekleyebilirim Adana özgür şehirden biridir 2.Başkent yapılması taraftaryım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 22 Kasım 2021; 23:42:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nicksizhaldeyim kullanıcısına yanıt

    Şakirpaşa'yı, Kiremithane'yi, Denizli'yi övün demiyorum zaten. Ne halt olduklarını bende biliyorum ama konu sahibi ve bir kaç kişi Adana'nın tümüne sallamış, tepkim onlara.

    Tekrar söylüyorum, Türkiye'nin her şehrinde belalı mahalleler mevcut. Sırf bu mahalleler üzerinden bütün şehir zan altında bırakılamaz.

    İstanbul'da Sultanbeyli veyahut Dolapdere gibi mahalleler yüzünden İstanbul'a sallasam, merkezdeki güzel bölgelere haksızlık olmaz mı ?

    Şu an oturduğum Tellidere'de 4 senede bir kere bile denk gelmedim uyuşturucu satanlara. Bir kere zırhlı araç görmedim. Bir kere kıza sarkıntılık yapan görmedim.

    Sıcağı ve sıcağa bağlı hamamböcekleri olmasa gayet yaşanılabilir bir şehir. Yaşamak istemeyen de gelmez zaten. Ama en azından 3-5 sene düzgün bir bölgede oturmadan atıp tutmasın kimse.

  • snowtger kullanıcısına yanıt

    Adananın gayet düzgün bir yerinde yaşıyorum kurttepe hemen özalın arkası. Ama birçok yeri bela adananın. İnsanı sıkıntı en lüks semtleri dahi aynı halt kendinizi kandırmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snowtger kullanıcısına yanıt

    27 yıl şakir paşada yaşayıp başına birşey gelmeyen tek insansındır bu pek inandırıcı değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt

    Size neden yalan söyleme ihtiyacında hissedeyim kendimi hocam ? Ağzıma bırak uyuşturucuyu, sigara sürmedim.

    Pasaport çıkarma dışında karakola adımımı atmadım.

    Başıma bir şey gelecek diye kendinizi şartlarsanız, bela da gelip sizi bulur.

    Neyse fazla uzatmaya gerek yok. Dediğiniz her şey doğrudur.

    Aşağıya ekmek almaya inerken bile kurşun geçirmez yelek ve kask takıyoruz biz Adana'da.

  • Valla gerek askerlik, gerek üniversite,gerek sosyal hayatta ,gerek isyerim de olsun tanıştığım 10 Adanalı varsa 9 una atom bombası atılsa azdır derim, çok gözü kara, Allah korkusu olmayan,ana bacı allah kuran kitap düz giden, gereksiz israf tiplerdi. Bir tane adamakıllı tanıdım o da ceyhanliydi,aslen Malatya'dan göçmüş Kürt bir arkadaştı. Zaten Kozanlı, Kadirlili görürseniz yolunuzu değiştirin. Şehir olarak arkadaş biraz abartmış olabilir, ama dediklerinin yüzde 80 ine imzami atarım. Ha Adana'nın bugün bu hale gelmesinde yerlilerinin suçu yüzde yüzde elli ise yüzde elli de doğudan aldığı düzensiz ve niteliksiz göçlerdir. Sonuç olarak beş para etmez bir şehir. Adanalı arkadaşlar kızmasın ama bende bıraktığı izlenim bu. Artı olarakta görev icabı 3 yıl yaşadım zaten. Samsun Adana'nın yanında melek kalır, Samsun'da silahlı olay çok olur. Adana birçok suçun başkenti haline gelmiş bir şehir maalesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla hocam daha az öne şehrin en lüks semtlerinden biri denilen Süleyman Demirel bulvarında sopalarla bir mekanda birbirlerine girdiler kenar semtleri zaten konuşmaya gerek yok sakın yolun düşmesin sağ çıkmak zor. Mesela yolda yürürken durup dururken ters ters bakarlar sende eğer bakarsan sıkıntı çıkar. Samsuna 3 kez gittim orada kötü ama adananın yanında Nur nimet kalır samsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma bir yorum olmuş. 30 yıllık Adanalıyım. Özalda oturuyorum. Dediğin şeyler sosyal medya etkisi olmuş biraz. Abartmayalım. Kaldı ki unisi tr de sayılı okullardandir eğitim olarak. Ayrıca bir ada üzerine kurulu baska bir uni kampüsü de var mi bilmiyorum. Bir istanbul degil tabii ama güney sehirleri içinde yerleşimi kiyida olmayıp bu kadar düzenli olan baska sehir yok sanırım. İnsanları da iyidir. Kavga gürültü her yerde oluyor. Olmuyor mu? 🤔😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee-on! kullanıcısına yanıt

    Özaldaysan bende kurttepe de oturuyorum. Teyzem Özal dede kebabın orada oturuyor özalın en merkezi yeri. Keko dolu şuan oradayım serseri soytarı yuvası olmuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.