Şimdi Ara

Adanada Erkek Kuaförü Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Adana'da gidebileceğim profesyonel bir erkek kuaförü var mıdır acaba?Saçları uzatacağım ama heba olsun istemiyorum yani 30-40 TL kadar çıkabilirim aklımda Murat Tatlı var sizce nasıldır ve ya başka önerebileceğiniz bir yer var mı ?

• Murat acı da iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbere palvin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk parkının orda işte 25 TL ücret alıyor ne yaparsan yap değişmiyor ama ücret. Bende pazartesi yada Çarşamba günü deneyeceğim. Bakalım dedikleri kadar iyi mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

Atatürk parkının orda işte 25 TL ücret alıyor ne yaparsan yap değişmiyor ama ücret. Bende pazartesi yada Çarşamba günü deneyeceğim. Bakalım dedikleri kadar iyi mi.

Berberin ismi nedir
  • Ben demireldeki dük erkek kuaförüne gidiyorum bence çok iyi tabi uzun saç isteğim pek olmadı genelde klasik olmayan kısa saç kesimleri istiyorum

• My Mesut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmirde gözlükçü tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mesut 100. yılın orada 7 tl sallıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HodorunEmmisinOğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

Atatürk parkının orda işte 25 TL ücret alıyor ne yaparsan yap değişmiyor ama ücret. Bende pazartesi yada Çarşamba günü deneyeceğim. Bakalım dedikleri kadar iyi mi.

Berberin ismi nedir

Murat tatlı hocam.

• Murat Ekşi üstüne tanımam
  • Hocam cetinkayadan cakmak caddesine giderken kodak erkek kuaforu var 15 lira,gayet guzel kesiyor aklinizda bir fikir varsa,Pinar mahallesinde gökhan çelü var orasida cok guzel

• Bu konu tam hortlatılacak konu. Evet sevgili Adanalılar. Adanaya yeni gelmiş biriyim tavsiyelerinize ihtiyacım var. Fiyatları çok uçuk olmayan ayrıca kasap olmayan kuaför önerilerinize açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.