Şimdi Ara

Adana tehlikeli biryer mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adana Türkiyenin en büyük şehirlerden biridir.
    Dolayısıyla iyi kötü tehlikeli sakin diye ayırmaya gerek yok, her türlü insan var.

Ankarada da Çinçin var mesela. İstanbulda gazi vs...

Yerlisi şöyle doğulusu sonradan gelmiş onlar böyle demeye de gerek yok. Yerlisi de tek tip değil sonradan geleni de.
    .Her pislik var ama yanında çok güzellik var, tüm büyük şehirler gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adanalı tanıdık biri var istda sürekli kavga çıkarıyor üstelik karşısındaki adam bi vursa ölcek ama korkmuyorlar nedense
  • Babam yıllarca adana incirlik üstünün komutanlığını yaptı yıllarım bu yüzden adana'da hatta karataş diye bir yerinde geçti adana öyle bildiğiniz gibi bir yer değil conolar dedikleri yerde çingenelerin yaşadığı bir yer öyle çatışmalar vs. yok devlet adamın g*tunu keser yoksa ama şu var birisi ile kavga etsen anansı babası kardeşleri dayısı amcası amca kızına kadar hepsi gelir kavga etmeye şalgamı ve bici bicisi güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 8 Nisan 2020; 6:30:50 >
  • Abd de los angeles neyse Türkiye'de de o. Melek gibi şehir melekler şehri, tanga atletle bile gezsen sadece umursamazlar.
  • Anlamıyorum nasıl anlatıyorlar Adana'yı. Resmen öcü gibi işlemiş herkesin bünyesine. 30 yaşındayım 30 senedir Adana'dayım. Bir kere kavgaya bulaşmadım, bir kere bana bulaşmadılar.
    Karakola adım atmadım. Tamam kötü yerleri var, cono ve doğulu yoğunluklu bir kaç ilçesi ve mahallesi sakat yerler ama Seyhan ve Çukurova gayet yaşanılabilir ve ucuz yerler.
    Kız kardeşim Konya'ya arkadaşına bir kaç günlüğüne gitti. Başı açık diye herkes bön bön bakmış, kimse oraya laf etmez ama Adana olunca herkes tek bir ağız oluyor.
    Kimse kimsenin giyinmesine, oruç tutmamasına karışmaz. İnsanları sıcak kanlıdır. En azından bu soruyu sormadan önce Youtube'den felan Adana ile ilgili vlogları inceleyin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.