Şimdi Ara

Adana tehlikeli biryer mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen öyle hocam
  • Adanalı değilsen adanayı çok sevmezsin.
    Çünkü 40 m den belli ediyon kendini , bide gelip konuştun mu buralı değilim diyorsun zaten.
    Şimdi buranın insanı buradan vazgeçemez , çünkü buranın yemekleri kültürü çok farklı.
    Nereye gitsen sıcağını , acısını , şalgamını , kebabını , şırdanını ararsın ama yok bulamazsın.
    Hele o mendereste mangal yellemenin tadı bambaşka.
    Tehlikeli bir yer mi ?
    Evet , biz o annenin “ bunlarla konuşma “ dediği kötü çocuklarız. 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NazımHikmetRan kullanıcısına yanıt
    Neden kötüsünüz

• Kas adam kullanıcısına yanıt
    İroni vardı orada

• Pozantı Ceyhan hariç diğer ilçeler sıkıntılı heleki Yüreğir ilçesi tam torbacilarin mekanı ben adanaliyim ama tehlike var Adana'da 😁

• pozantı zaten küçük biryer ceyhanda ise çok tehlikeli mahalleler oldugunu duymuştum yüregir zaten çok meşhur kozan da tehlikeli diyorlardı
  • Kerem0559 kullanıcısına yanıt
    Kozan cidden tehlikeli yuregirden farkı yok al birini vur ötekine 😂 Seyhan da bir mahallede doğdum bizim mahallede torbacilar var çok bagiriyorlar 😁 ama memleketim Adanayi seviyorum karantina biter bitmez hayat normal dönünce direk gideceğim Allah'ım nasib et o günleri 😩

• inşallah virüs biter de kavuşursunuz hocam adanayla virüs bitsin bende akdeniz turu yapıcam
    İnşaallah hocam Allah herkese o günleri nasib etsin hocam öncelikle Akdeniz turuna Adana'dan başlayın kebabı yiyin yanına acılı şalgam oh mis gibi (canim çekti) sonra zaten Adana'da mayısın ortasında 40 dereceyi ulasıyor gidersiniz buz gibi bicibici yersiniz bidaha ayrilamassiniz ordan 😁 bu arada herkesin kandili mübarek olsun

• Yok kanka 26 senedir sansa yasiyoruz iste :)

• hocam öyle bir anlattınız ki hiç gitmeyen biri olarak bile şimdiden gidesim geldi sizinde kandiliniz mübarek olsun
  • yüreğir torbacı da seyhan çok mu temiz ?
    seyhanda: meydan barkal denizli bey mahallesi gül... vs vs ... hepsi keş dolu
  • brkygt1 B kullanıcısına yanıt
    herkez şansa yaşıyor usta
  • Dedim ya bizim mahallede torbacı dolu

Saolun hocam sizinde sabredin hocam virüs bitecek bizde çıkacağız sokaklara

• NazımHikmetRan kullanıcısına yanıt
    çok uzak değil 200 km öteye taşındım 3 yıl kaldım hatayda bir gece yarısından sonra çıktım çarşıda ciğerci var kaldırımda yapıp satıyorlar açık alanda,

şırdan da var mıdır buralarda gardaşAdana tehlikeli biryer mi ?

dedim

şırdan mı, o ne ki gardaş Adana tehlikeli biryer mi ?

dediler. nasıl ya, bilmiyor musunuz hayvanın midesi 4 bölümdür işkembe şırdan kırkbayır börkenek dedim.

yok bilmiyoruz dediler.

• Ceyhan en tehlikelisi blu tv de belgeselini yaptılar benim varoş hikayem diye :)

Safa Çakıryoutube
    Benim varoş hikayem - Adana ceyhan (HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=mCIoa-sHFfM&feature=youtu.be

• Yerine göre değişir genel anlamda kimseye bakmazsan sıkıntı olmaz adanalıyım tehlikeli mahallelere zaten gitmene gerek yok. Ama trafik magandasi çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok basit bir anı: bir gün arabam yolda yanmaya başladı(kısa devre sebepli kıvılcım atması bagaj keçesini tutuşturmuş)... Bir çiçekçi elinde kova suyla, bir bina görevlisi de el arabası tipi yangın tüpüyle yanıma koştu ben kendi söndürücümü çıkarana kadar...

Tabi sadece 1 arabadan biri "kenara çeksene lan" dedi... Elimdeki yangın tüpünü kafasına vurmak üzere kaldırıp adamın üstüne yürüyünce basıp kaçtı araba...

Özet: özel seviyede bir aptal olmadığın sürece zararsız memleket...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    adamlar harbiden sıcakkanlı duyarlıymış hemen koşmuşlar yardıma
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.