Şimdi Ara

adana knıghtçılar toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • admin arkadaşım baktım herkes yazmış diye yazdım eğer yasaksa devamlı kullanıcıyım lütfen banlamayın msjı silin yada beni uyarın
    arkadaşlar adana içi 7 şubemiz ile sabit işyerinin güveni ve huzur içerisinde elden ödeme yapabilceğiniz 7 nokta ve 1 merkez ile hizmetinizdeyiz
    bugüne kadar alım ve satımlarda hiçbir problem olmaması kalitemizin göstergesidir
    gb leriniz peşin para ile nakit hemen alınır
    hertürlü oyun ürünümüz ve ko pedal mevcut

sabit tl 322 227 33 11
    cep 535 267 52 92

destek @ alogb. com

barajyolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedense0101 -- 4 Kasım 2010; 0:54:11 >

• hayırlı satışlar ama silinir bu konu
  • tmm ama baktım herkes yazmış silinmemiş anlayamadım şimdi?
    banlamasında silsin sorun değil kurallara uymak isterim
  • hayirli satislar
    7 ayri yerde birde merkez demissin
    mubarek ney bu holdingmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

hayirli satislar
    7 ayri yerde birde merkez demissin
    mubarek ney bu holdingmi

Bu GB işinde iyi para var :)) 0,2 $ gibi bir paraya geliyordu çinden. Ben o zamanlar net cafe işletiyorum hakan diye biriyle. İşte GB alımları coşuyordu. En az 4,5 dan gidiyordu.

4,5 TL = 3 $ gibi birşeydi o zaman çok iyi para kaldırıyorduk.
  • holding diyen arkadaşım bişey demiyoum sana ya :D
    holding değil ama adreslerin hepsi belli zaten elden ödeme olduğu için yalan olamaz 7 şube ödeme noktası gel misafirim ol gezdireyim hepsini :D

çinden 0.3 dolara geliyor diyen arkadaşım ciddi anlamda söylüyorum öyle birşey varsa bende almak isterim
    ciddiyim o zamanlar nerde alıyordunuz bana pm ile yazın görüşelim eğer o fiyat doğru ise banka hesabınıza direk bana yardımcı olduğunuz için 100 dolar göndereyim
    yemin ederim yollarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedense0101 -- 4 Kasım 2010; 21:19:17 >
  • öyle bir şey yok. 0.3 dolarmış falan şu an hikaye. ben gb'cilere gb veriyorum. öyle bir şey olsa satışları ile alışları arasındaki fark 1tl veya 1,5 tl olmaz. Ben kendim sattığımdan biliyorum birebir tecrübe ile sabit.

Bu arada eleman ekledim seni bende adana'dayım. msn de göremessem telefon açarım bilahare.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet benim ağzımdan aldın tşklr fiyatlar öyle olsa alış satış farkı o kadar olmaz adam 4.5 tl ye satıyor 3.5 a alıyor kendine 1 tl ye gelse malmı ki müşteriden 3.5 tl ye alsın :D
    EYVALLAH ara beklerim
  • Gülbahçesindeki hollywood cd'ciye baglı olan yer mi bu alogb ?
  • ya bu adama bi türlü gb satamadım :D paso ipe un seriyor :D. En sonunda usandım dedim bundan gb'ci olmaz :D Düşün güya aynı şehirde aynı merkezdeyiz :) Satışları da diğer sitelere göre bir hayli kabarık.

Kör tuttuğunu yaparmış misali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 28 Kasım 2010; 20:06:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

ya bu adama bi türlü gb satamadım :D paso ipe un seriyor :D. En sonunda usandım dedim bundan gb'ci olmaz :D Düşün güya aynı şehirde aynı merkezdeyiz :) Satışları da diğer sitelere göre bir hayli kabarık.

Kör tuttuğunu yaparmış misali

Bynogame'ye sat çok uygun fiyata anlaşabilirsin

Ben gb'nin 5 tl olduğu zamanda 4.5 tl ye anlaştım
  • evet yine en iyi fiyata o alıyor ama yeri geldiğinde kazığa oturtmayı da iyi bilir.

gb yi verirken 1. parti 20gb yi al, sonra çevrimdışı ol, birazdan gelir ümidiyle bekle, oyundan biri çıksın "ben bynogame sizi bekliyorum farkındamısınız" diyerek zarf atsın. Hayret yani hem o anda çevrimdışı ol, hemde benim o kadar gb'ci var nerden biliyorsun bynogame'ye verdiğimi velhasıl uzun bekleyiş sonrası vermeyeceğimi anlayınca char uçsun akabine 5 dakka sonra çevrimiçi ol, hat düştü de bilmem ne de

velhasıl dikkatli olunmassa kazığa oturtanlardandır. Ben verseydim gb'yi ben msn'den size char ismi söylemeden niye veriyorsunuz paranız yatırılmayacak diyerek (haliyle haklı olarak) kazığa oturacaktık. Sonra açıkça yazmışız oyun içi konuşmayız diye üste çıkacak. Bilmesek dediğim gibi kazığa oturacaktık

Aklıyla yanlış chara verdirerek gb'nin bir kısmının üstüne çıkacaklar. Siz dikkat etin tüm gb'cilerle. mümkünse aynı şehirde yerini yurdunu telefonunu bildiğiniz adamlarla alışveriş yapın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.