Şimdi Ara

Adana fiber kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varsa oyunlarda ping durumu speed test fln paylaşabilirmisiniz acil.

edit:

superonline fiber geçtim değerlerim bunlar
    bu gerçek ping speet test

bu download

bunlarda oyun (league of legends 60 civarı sabit overwatch 75)

Adana fiber kullanan varmıAdana fiber kullanan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 27 Aralık 2016; 16:25:3 >

• Adana'da fiber var mı
  • var bana ping sonucları lazım yarın tahaddutum bıtıyor ttnetlıyım geçeyimmi geçmeyimmi kararsızım download onemli değil 3mb yeter bana
  • encuni kullanıcısına yanıt
    superonline fiber Turk telekom'dan ayrı hizmet veriyor

turk telekom ile hali hazırda bağlantın varken turkcell superonline na geçebilirsin fiber için konuşuyorum

bir hafta denersin memnun kalmazsan tüm cihazları iade edip iptal edersin hiç bir şey ödemeden

ttnet aboneliğin de iptal etmediğin için aynı şekilde devam eder

memnun kalırsan ki muhtemelen kalırsın ttnet e direk iptal dilekçesi yazarsın.

iptal ettikten sonra da o iptal edildiğini gösteren belgeyi bir on sene falan sakla. Çerçevelettir. Evin en önemli köşesinde kalsın. Bu çakallar ilerde açıyorlar tekrar interneti kesiyorlar faturayı
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    işte onu sordum dedim iptal edemezsiniz başlarsanız dedi önceden bılıyordum 1 hafta test oldugunu artık yok dedi
    iyide tüketicinin cayma hakkı yasalarla sabit

1 hafta içinde iptal edebilirsin

bu superonline nın tuketiciye verdiği bir hak değil ki kaldırsın

bunu yasalar veriyor

bir hafta kullanıp her hangi bir cayma bedeli ödemeden hatta bir fatura ödemeden iptal ettirebilirsin

tüm cihazları aldığın gibi vermek şartıyla
    bunun herhangi bir şartı varmı

mesela adam dese ben interneti verdim ürün ayıplı değil iptal edemez fln ne yapıcam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ayıplı ürün farklı bir şey

tüketici herhangi bir gerekce göstermeksizin 1 hafta içinde aldığı ürünü hizmeti iade/iptal edebilir.
    14 gün içerisinde hiç bir cezai müeyyidesi olmadan iptal edilebilir.
    Bizzat denedim ve iptal ettim.Hemde 14.gün'de ettim
  • selam arkadaşlar 55tl olandan bağlattım lol pingim 82 lerden 60 lara kadar bf3 90 dan 67 e overwatch 95 den 78 e kadar düşüş yaşadım sizcce değeler nasıl?

normal bence hocam o değerler sabitse oyunlarda çok rahat oynayabilirsin ama yüksek çıkmış gibi sanki bilemedim bulunduğun ille alakalı sanırım
  • Shegorath S kullanıcısına yanıt
    oyunlarda pinglerim 60 civarı overwatch harici iyimi? speetestde ttnet 45 50 cıvarıydı eternet taktım pc ye 1ping bile oynamıyor sabit

oyun serverlerin olduğugu frankfurtda ping sabit 67 yada 65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 27 Aralık 2016; 16:13:2 >

güzel hocam sabit olması dahada iyi önemli olan o 100 pingi geçmediği sürece her oyun oynanır anlık sıcramalar yoksa
  • hocam bu arada turk telekomu secip test yapmıssınız superonline noktası bulup yapın yada bırakın otomatik test yapsın bi
    hangi şehri önerirsiniz
    adanada turkcell noktası gözükmüyor mu ? ankara turkcell de olur tracert testi yaparakta anlayabilirsiniz ama oyunlarda aldiginiz pingi zaten söylediniz gayet iyi değerler
    playın tam altında duruyormuş serveri değiştirmemişim :D

bundan iyisi 0 olur zaten
    saolsın konuyu editleyimde başka adana bağlatacak arkadaş olursa yardımcı olur umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.